skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
policie - chovani
prohledat
4771 příspěvků (zobrazeno 3501 až 3550) od 06.12.2007 do 24.02.2024, založil/a Jarda - zrušená registrace
22:04:10
06.06.2012
06.06.2012

Nwkt
-> stepan: To co z toho vytejká tak už zeleň zabilo minimálně na další čtvrtletku 

22:03:48
06.06.2012
06.06.2012

stepan
-> myschaak AZNP K.Hora: Nekecej, nějakej kousek zeleně by se pod nim určitě našlo. 

22:02:52
06.06.2012
06.06.2012

myschaak AZNP K.Hora
-> stepan: pod G je beton

21:59:34
06.06.2012
06.06.2012

stepan
-> myschaak AZNP K.Hora: Měl ti dát radši pokutu za stání na veřejný zeleni. 

21:55:22
06.06.2012
06.06.2012

myschaak AZNP K.Hora
V kh měšťáci taky v poho....tudle koukám že jsou za vratama...tak jdu ven...."Dobrý den,vy tu máte ty škodovky,nechcete náhodou zadní sedačky z rapida? Mě je to líto vyhodit)))"

21:08:16
06.06.2012
06.06.2012

King
-> Jirik_Tuňák: Asi někde dělám chybu, ale většina mých setkání s MP za volantem byla z kategorie, že bych nejradši spáchal útok na veřejnýho činitele. Čest světlým výjimkám. Ale bude to tím, že jsem nepolepšitelný pirát, pro kterýho předpisy a značky neplatí
Ale z jinýho soudku - taky jsem měl dneska nějakej kundí den za volantem. Největší dojem na mě udělala mladá kravka za volantem Xsary. To jsem jel s rodinou přes celej "velkej" kruhák v Kolíně. Před náma se to trošku zašpuntovalo, protože výjezd na Kutnou Horu bloknuli chodci. Tak jsem jenom pirátsky najel blíž středu kruháku a pokračoval na svůj exit. Pro neznalé místních poměrů - kruhák byl v minulosti dvoupruhovej, ale protože taková komplikovaná dopravní stavba je nad mentální možnosti průměrnýho řidiče, docházelo tam denně ke karambolům, takže ho zmrzačili na jeden pruh a od tý doby je z toho nepříjemnej špunt.
Ovšem tím jsem nesmírně naštval vzorně čekající řidičku, která se mohla utroubit, pak udělala totéž, voroštovala to a na mým "exitu" z kruháku nás vzala zprava po šrafování. Chodci, co jsem pouštěl to naštěstí ustáli, částečně díky tomu, že kravka opět troubila, jak smyslů zbavená. Děcka mě povzbuzovali, abych ji taky vytroubil, ale řek jsem jim, že orel much nelapá :) Pak následoval most, kde je dvoupruh do kopce a 70tka, tak jsem tý naší pumě malinko šlápnul na křtán za decentního troubení novýho duplexu od Ultersportu a na úrovni kravky jsem na ní upřel zvídavý pohled. Zřejmě už považovala celou záležitost za promlčenou, protože se soustředěně věnovala provozu před sebou :)
Ano, ženy jsou za volantem klidnější, dodržují předpisy a vůbec - píšou to 10x do roka na Novinkách, tak to musí bej pravda! :)

Ale z jinýho soudku - taky jsem měl dneska nějakej kundí den za volantem. Největší dojem na mě udělala mladá kravka za volantem Xsary. To jsem jel s rodinou přes celej "velkej" kruhák v Kolíně. Před náma se to trošku zašpuntovalo, protože výjezd na Kutnou Horu bloknuli chodci. Tak jsem jenom pirátsky najel blíž středu kruháku a pokračoval na svůj exit. Pro neznalé místních poměrů - kruhák byl v minulosti dvoupruhovej, ale protože taková komplikovaná dopravní stavba je nad mentální možnosti průměrnýho řidiče, docházelo tam denně ke karambolům, takže ho zmrzačili na jeden pruh a od tý doby je z toho nepříjemnej špunt.
Ovšem tím jsem nesmírně naštval vzorně čekající řidičku, která se mohla utroubit, pak udělala totéž, voroštovala to a na mým "exitu" z kruháku nás vzala zprava po šrafování. Chodci, co jsem pouštěl to naštěstí ustáli, částečně díky tomu, že kravka opět troubila, jak smyslů zbavená. Děcka mě povzbuzovali, abych ji taky vytroubil, ale řek jsem jim, že orel much nelapá :) Pak následoval most, kde je dvoupruh do kopce a 70tka, tak jsem tý naší pumě malinko šlápnul na křtán za decentního troubení novýho duplexu od Ultersportu a na úrovni kravky jsem na ní upřel zvídavý pohled. Zřejmě už považovala celou záležitost za promlčenou, protože se soustředěně věnovala provozu před sebou :)
Ano, ženy jsou za volantem klidnější, dodržují předpisy a vůbec - píšou to 10x do roka na Novinkách, tak to musí bej pravda! :)
20:51:19
06.06.2012
06.06.2012

Lubes - zrušená registrace
-> Jirik_Tuňák: tak ja sa zatial nesťažujem ale čo som počul od kamošov,ozaj záleží na koho natrafíš

20:36:00
06.06.2012
06.06.2012

Jirik_Tuňák - zrušená registrace
-> Lubes: Já mám jenom dobrý zkušenosti. 

20:34:08
06.06.2012
06.06.2012

Lubes - zrušená registrace
-> Don_pepe: tak to sa často nevidí 

20:32:21
06.06.2012
06.06.2012

Don_pepe
Dnešní setkání s Městskou policií v České Třebové:
Brzo ráno spěchám na vlak autem, zaparkuju v uličkách u nádraží (nikdy předtím sem tam nebyl, jezdil sem jinudy) a jedu na státnice, po návratu koukám botka na autě! Za co to může být? Vezmu ten jejich papír zpoza stěrače a jdu na MP, kus dál vídím ceduli zákaz parkování bez povolení. Tak sem debil? Jdu teda cestou kterou sem ráno přijel a vidím: cedule kolem který sem jel otočená tak že sem ji nemoh vidět... Řek sem si co už... Volám MP, za 5 minut přijede strážník a já se z dobré nálady vysvětlení podat rozhodnu, jedem se podívat na značku, on to uzná, značku narovná, botičku sundá, napíše napomenutí, omluví se a naschledanou. Ještě mi radil kde zajet příště a tak.
Fajn chlap, konečně i pozitivní zkušenost s MP, tak sem mu řekl že je budu dávat za vzor až se měšťáci někde budou řešit, fakt mi udělal radost!
Brzo ráno spěchám na vlak autem, zaparkuju v uličkách u nádraží (nikdy předtím sem tam nebyl, jezdil sem jinudy) a jedu na státnice, po návratu koukám botka na autě! Za co to může být? Vezmu ten jejich papír zpoza stěrače a jdu na MP, kus dál vídím ceduli zákaz parkování bez povolení. Tak sem debil? Jdu teda cestou kterou sem ráno přijel a vidím: cedule kolem který sem jel otočená tak že sem ji nemoh vidět... Řek sem si co už... Volám MP, za 5 minut přijede strážník a já se z dobré nálady vysvětlení podat rozhodnu, jedem se podívat na značku, on to uzná, značku narovná, botičku sundá, napíše napomenutí, omluví se a naschledanou. Ještě mi radil kde zajet příště a tak.
Fajn chlap, konečně i pozitivní zkušenost s MP, tak sem mu řekl že je budu dávat za vzor až se měšťáci někde budou řešit, fakt mi udělal radost!
13:28:37
06.06.2012
06.06.2012

King
-> Jirik_Tuňák: To jenom takový minimum, kterým musím reagovat na jedince, co si všechno snažej zjednodušit do pár vět. U autoerotiky dávám přednost konvenčním praktikám :) ....sakra, v tom igeliťáku na hlavě je dneska ale vedro! :)
13:04:27
06.06.2012
06.06.2012

-> King: Ta tvoje slohová cvičení zavání až autoerotikou. 

12:53:20
06.06.2012
06.06.2012

King
-> Domajz2: Jako jeden z dua údajných lovců policajtů bych si dovolil vyjádřit se k tvým závěrům:
1.policajti jsou do jednoho zmrdi
2.šli k policii aby buzerovali slušný lidi, zejména k dopravní
policii
3.dopravní předpisy jsou pro slabochy a důchodce…
ad 1) Neumím kvantifikovat, jak velká část PČR vykazuje znaky zmrdího jednání, ale v porovnání s prostředími, kde se pracovně pohybuju, je to nadstandardně zazmrdovaná partička. Navíc nejmenovaný člověk z mého nejbližšího okolí je zaměstnancem policejního presidia, takže vím, že ryba, jako obvykle, smrdí od hlavy. Čili automaticky neplatí opičák=zmrd, ale ve stádu opic je šance na srážku se zmrdem výrazně vyšší, než v běžný populaci, protože pravidla moštárny opičí tlupy jednak zmrdy přitahují a pokud tam někdo nastupuje z ideály, zmrda z něj buď vyrobí nebo ho vyštípou. Chápu ovšem, že na vytvoření si názoru třeba na dopravní policii je potřeba několik let ježdění, takže si o tom můžeme popovídat třeba po deseti letech po opuštění školních škamen.
Možná už si slyšel klasickej myšlenkovej pokus - policajt zastaví auto, který řídí jeho otec, protože auto projelo krokem "STOPku". Jak se policista zachová a co to o něm vypovídá?
a) Nekompromisně napaří otci pokutu za porušení litery zákona - hodnocení: je to svině!
b) Přimhouří oko a nechá otce jet. - hodnocení: je to špatný policajt, dopouští se trestnýho činu!
.....zaplaťpámbu, že jsem před 20ti lety, po dni otevřených dveří na policejní akademii, tu přihlášku ke studiu roztrhal :)
ad 2) není tajemstvím, že k dopravní policii se do nedávna chodilo s čistě zjištných důvodů a na parkovišti bengárny bylo na první pohled jasný, kde parkujou soukr. auta dopraváků
Vzpomeňme na příklady, kdy vepříci u koryt mlaskali tak nahlas, že už se to nedalo ututlat a museli zatknout i celý místní oddělení. Předpokládám, že nastupoju-li do organizace, která hodnotí resp. sankcionuje svoje příslušníky podle počtu vybraných (resp. nevybraných) pokut, tak to asi nebudou lidi, se kterýma bych chtěl chodit na pivo
ad 3) Dopravní předpisy slouží všem, abychom se na silnici nepomlátili hned po vyjetí ze vrat. PČR se programově zaměřuje na postihování většinou legitimního chování řidičů na místech, kde na dodržování litery zákona sere legitimně většina slušných řidičů. Za to si zaslouží nejen můj respekt
1.policajti jsou do jednoho zmrdi
2.šli k policii aby buzerovali slušný lidi, zejména k dopravní
policii
3.dopravní předpisy jsou pro slabochy a důchodce…
ad 1) Neumím kvantifikovat, jak velká část PČR vykazuje znaky zmrdího jednání, ale v porovnání s prostředími, kde se pracovně pohybuju, je to nadstandardně zazmrdovaná partička. Navíc nejmenovaný člověk z mého nejbližšího okolí je zaměstnancem policejního presidia, takže vím, že ryba, jako obvykle, smrdí od hlavy. Čili automaticky neplatí opičák=zmrd, ale ve stádu opic je šance na srážku se zmrdem výrazně vyšší, než v běžný populaci, protože pravidla moštárny opičí tlupy jednak zmrdy přitahují a pokud tam někdo nastupuje z ideály, zmrda z něj buď vyrobí nebo ho vyštípou. Chápu ovšem, že na vytvoření si názoru třeba na dopravní policii je potřeba několik let ježdění, takže si o tom můžeme popovídat třeba po deseti letech po opuštění školních škamen.
Možná už si slyšel klasickej myšlenkovej pokus - policajt zastaví auto, který řídí jeho otec, protože auto projelo krokem "STOPku". Jak se policista zachová a co to o něm vypovídá?
a) Nekompromisně napaří otci pokutu za porušení litery zákona - hodnocení: je to svině!
b) Přimhouří oko a nechá otce jet. - hodnocení: je to špatný policajt, dopouští se trestnýho činu!
.....zaplaťpámbu, že jsem před 20ti lety, po dni otevřených dveří na policejní akademii, tu přihlášku ke studiu roztrhal :)
ad 2) není tajemstvím, že k dopravní policii se do nedávna chodilo s čistě zjištných důvodů a na parkovišti bengárny bylo na první pohled jasný, kde parkujou soukr. auta dopraváků

ad 3) Dopravní předpisy slouží všem, abychom se na silnici nepomlátili hned po vyjetí ze vrat. PČR se programově zaměřuje na postihování většinou legitimního chování řidičů na místech, kde na dodržování litery zákona sere legitimně většina slušných řidičů. Za to si zaslouží nejen můj respekt

12:44:39
06.06.2012
06.06.2012

Matthes, záškodník z TechWebu
-> Domajz2: Ja myslim, ze ne :-)
12:38:30
06.06.2012
06.06.2012

-> Domajz2: Ještě tady od kluků padlo, že tam nastupovali, páč je jinde nechtěli ani jako doplňovače jogurtů. Osobně s tímhle škatulkováním nesouhlasím.
12:13:39
06.06.2012
06.06.2012

Alenka
Domajz2 06.06.12 10:40:20 napsal:
Takže si pamatuj:
policajti jsou do jednoho zmrdi
šli k policii aby buzerovali slušný lidi, zejména k dopravní
policii
dopravní předpisy jsou pro slabochy a důchodce…
No vida, kdyz se fizlu chce, tak z nej obcas padaji i rozumne veci
Takže si pamatuj:
policajti jsou do jednoho zmrdi
šli k policii aby buzerovali slušný lidi, zejména k dopravní
policii
dopravní předpisy jsou pro slabochy a důchodce…
No vida, kdyz se fizlu chce, tak z nej obcas padaji i rozumne veci

10:40:20
06.06.2012
06.06.2012

Domajz2
Matthes, záškodník z TechWebu 05.06.12 23:25:24 napsal:
...ale normalnim policajtum nerikam opice. Zatim
sem s nima mel dobry zkusenosti. At to byla nehodovka, kriminalka atd.
Tak s tímdle tvrzením tady kamaráde neuspěješ, protože za toto tě zdejší, vrchní lovci policajtůKing a hlavně Alenka vyvedou svými true storries z omylu. A pokud přesto budeš trvat na svém, označí tě za absolventa policejní akademie, komouše, zelenýho mozka a ius pozitivistu....
Takže si pamatuj:
1) policajti jsou do jednoho zmrdi
2) šli k policii aby buzerovali slušný lidi, zejména k dopravní policii
3) dopravní předpisy jsou pro slabochy a důchodce...
...ale normalnim policajtum nerikam opice. Zatim
sem s nima mel dobry zkusenosti. At to byla nehodovka, kriminalka atd.
Tak s tímdle tvrzením tady kamaráde neuspěješ, protože za toto tě zdejší, vrchní lovci policajtůKing a hlavně Alenka vyvedou svými true storries z omylu. A pokud přesto budeš trvat na svém, označí tě za absolventa policejní akademie, komouše, zelenýho mozka a ius pozitivistu....
Takže si pamatuj:
1) policajti jsou do jednoho zmrdi
2) šli k policii aby buzerovali slušný lidi, zejména k dopravní policii
3) dopravní předpisy jsou pro slabochy a důchodce...
00:26:37
06.06.2012
06.06.2012

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: www.straznici.com/forum/i
ndex.php?action=vth...
23:25:24
05.06.2012
05.06.2012

No uvidime, pokud je tam uvidim znova tak to pofotim at jsou dukazy :-)
Jinak mestakum rikam poloopice, ale normalnim policajtum nerikam opice. Zatim sem s nima mel dobry zkusenosti. At to byla nehodovka, kriminalka atd.
Jinak mestakum rikam poloopice, ale normalnim policajtum nerikam opice. Zatim sem s nima mel dobry zkusenosti. At to byla nehodovka, kriminalka atd.
14:41:13
05.06.2012
05.06.2012

Matsoft
-> Alenka: ale ja nemyslel samotne mereni, ale to na co se zaskodnik ptal. Na mereni a na opodal stop. Poloopice snad mohou jen stop z auta a ne z ulice.
e: ikdyz jsem dnes projizdel Postrizinem, tam vesele poloopice merili.... a o asi 150m dal to dalsi poloopice vybirali.... tak nevim
e: ikdyz jsem dnes projizdel Postrizinem, tam vesele poloopice merili.... a o asi 150m dal to dalsi poloopice vybirali.... tak nevim
14:40:35
05.06.2012
05.06.2012

Don_pepe
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jako měřit může jak chce, třeba z kosmické lodi... ale ty ho taky můžeš poslat do pr***

14:37:31
05.06.2012
05.06.2012

Alenka
Matthes, záškodník z TechWebu 05.06.12 13:35:57 napsal:
Kingu, Alenko, Jarmilo
A jim podobni. Muze polovopice merit
z neoznacenyho zaparkovanyho auta a posleze posilat echo dalsim vopicim
u kasy?
Nemel by, ale muze.
A Matsoft keca, pri samotnem mereni poloopic nemusi byt pritomna zadna opice.
Kingu, Alenko, Jarmilo

z neoznacenyho zaparkovanyho auta a posleze posilat echo dalsim vopicim
u kasy?
Nemel by, ale muze.
A Matsoft keca, pri samotnem mereni poloopic nemusi byt pritomna zadna opice.
14:21:20
05.06.2012
05.06.2012

Matsoft
-> Matthes, záškodník z TechWebu: toz pcr muze z civila. Tak je jedno co za opici tam bylo.
13:46:44
05.06.2012
05.06.2012

-> Matsoft: Aha, tak to je otazka co za opicaka bylo v tom mericim aute.
13:45:46
05.06.2012
05.06.2012

Matsoft
ano. Poloopice merit takto muze, ale pouze s asistenci opic. Cesky: mp muze za asistence pcr.
13:45:14
05.06.2012
05.06.2012

-> Nwkt: Nic, ja je jen videl. Kdybych mel takovy pochybnosti a tykalo se to me, tak radsi spravni rizeni nez se bavit s povlem.
13:44:18
05.06.2012
05.06.2012

Nwkt
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Kolik si dostal? 

13:35:57
05.06.2012
05.06.2012

Kingu, Alenko, Jarmilo
A jim podobni. Muze polovopice merit z neoznacenyho zaparkovanyho auta a posleze posilat echo dalsim vopicim u kasy?

20:40:54
30.05.2012
30.05.2012

StepaNoFUN
-> King: Alespoň že jim už dali nějaký normální zařízení, jehož údaje jsou ověřitelný a právně "uznatelný"... Protože Drager (kapitola sama pro sebe, vzhedem k odchylce po měsících od kalibrace... :-/ Ale to Tobě rozhodně nemusím říkat...), odhadovaná vzdálenost pomocí pixelů, měření hloubky pneumatik nekalibrovaným měřidlem (pokud vůbec nějakým).... No děs a běs...
Edit: Tak mě napadá... Ten odbornej odhad je u policie asi naprosto běžnej, jelikož (dnes už bejvalej - dělá na jiným útvaru) policejní technik mi říkal, že ani oni nemaj kalibrovaný měřidla na cokoli...
Edit: Tak mě napadá... Ten odbornej odhad je u policie asi naprosto běžnej, jelikož (dnes už bejvalej - dělá na jiným útvaru) policejní technik mi říkal, že ani oni nemaj kalibrovaný měřidla na cokoli...
20:17:27
30.05.2012
30.05.2012

King
-> Stepan FUN: Ta sada slavných prassátů R36 věští pomocí pixelů, ale ty nový posily antipirátské flotily už maj mít "normální" radary, co odečítaj automaticky údaj kalibrovanýho tachometru buzervozidla .
20:14:53
30.05.2012
30.05.2012

King
-> David29: Ať už to jejich prasení má nebo nemá "úspěch", nic to nemění na tom, že takhle hovadsky se normální šofér obvykle nechová a u fízlů je hodně na pováženou

20:12:16
30.05.2012
30.05.2012

StepaNoFUN
Mě by spíš zajímalo, jestli v těhlech novejch Passatech maj už kalibrovaný dálkoměry, nebo je to pořád "odbornej odhad" z přepočtu velikosti vozidla (dle počtu pixelů) na monitoru...
18:52:44
30.05.2012
30.05.2012

David29
-> King: Stejně mi je divný, že touhle lepící metodou maj furt úspěch, jak se tvrdí.
Není to tak dlouho, co se řidič Audiny na rychlou jízdy hájil tak, že předjížděná vozidla zrychlovala, a tak v rámci bezpečnosti a plynulosti silničního provou taktéž přidal. Co vím, tak nikdo nevěděl jak ho potrestat.
Nevěřím tomu, že kdybych měl kameru, že by mi výmluva - začalo se mi lepit vozidlo na zadek, tak jsem v rámci bezpečnosti na silnici zvětšoval rozestup nebo že jsem chtěl uhnout vozidlu, u kterého jsem dle jízdy předpokládal jízdu krajní nouze a tudíž jsem mu chtěl neprodleně uhnout z cesty.....
Není to tak dlouho, co se řidič Audiny na rychlou jízdy hájil tak, že předjížděná vozidla zrychlovala, a tak v rámci bezpečnosti a plynulosti silničního provou taktéž přidal. Co vím, tak nikdo nevěděl jak ho potrestat.
Nevěřím tomu, že kdybych měl kameru, že by mi výmluva - začalo se mi lepit vozidlo na zadek, tak jsem v rámci bezpečnosti na silnici zvětšoval rozestup nebo že jsem chtěl uhnout vozidlu, u kterého jsem dle jízdy předpokládal jízdu krajní nouze a tudíž jsem mu chtěl neprodleně uhnout z cesty.....
17:45:51
30.05.2012
30.05.2012

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> King:

17:44:05
30.05.2012
30.05.2012

King
Dneska mi volá kolega, že prej měl blízké setkání 3. druhu s dálničním policejním Prassátem.
Chlapci měli bohužel smůlu, že kolegou používaný kontaktní čočky přesně kompenzujou jeho oční vadu, takže i ve zpětným zrcátku už z dálky identifikoval potenciální nebezpečí a nasadil 130. Při předjíždění dvou kamionů nastal klasickej scénář práce policejního Pašíka - benga se mu přilepili těsně za nárazník, pravděpodobně v očekávání, že slušnej řidič to trošku přišlápne, aby urychlil předjížděcí manévr. Díky tomu se ovšem hoši demaskovali, takže kolegův tempomat nekompromisně držel limit. Jenže po návratu do pravýho pruhu se Pašík zařadil před něj a blikal na něj nápis "Follow me", tož za nima jel na benzínu a přemítal, kde udělal chybu. No a po zastavení k němu jeden z opičáků jen tak mimochodem zašel a omlouval se, že se nic neděje a že si jenom zapomněli po poslední akci vypnout tu svítící ceduli
Chlapci měli bohužel smůlu, že kolegou používaný kontaktní čočky přesně kompenzujou jeho oční vadu, takže i ve zpětným zrcátku už z dálky identifikoval potenciální nebezpečí a nasadil 130. Při předjíždění dvou kamionů nastal klasickej scénář práce policejního Pašíka - benga se mu přilepili těsně za nárazník, pravděpodobně v očekávání, že slušnej řidič to trošku přišlápne, aby urychlil předjížděcí manévr. Díky tomu se ovšem hoši demaskovali, takže kolegův tempomat nekompromisně držel limit. Jenže po návratu do pravýho pruhu se Pašík zařadil před něj a blikal na něj nápis "Follow me", tož za nima jel na benzínu a přemítal, kde udělal chybu. No a po zastavení k němu jeden z opičáků jen tak mimochodem zašel a omlouval se, že se nic neděje a že si jenom zapomněli po poslední akci vypnout tu svítící ceduli

20:20:40
29.05.2012
29.05.2012

Jarda/felda
-> Vojtisek: já jo když sem byl v baru na pivě tak tam kolem jedný zašli na kafíčko 

20:11:36
29.05.2012
29.05.2012

skodovak
-> Vojtisek:
asi chytrej poslanec a věděl o čem mluví,jen nejmenoval všechny..

20:10:30
29.05.2012
29.05.2012

suri
-> palinator: sranda príhoda , mne sa také nestávajú , iba v lete , opitý kamarátov otec uštedril okolo idúcej hliadke s otvorenými oknami vzkaz - "kokoti" . Načo pán policajt šaltol spiatočku na kii s krásnou zvukovou kulisou počítania zubov a zúrivo to pricúval . Vyskočili dvaja týpci , jeden ako polka zo mňa druhý ako štvrťka . Samozrejme že nikto nič nepočul kto to kričal . Dávali prednášku o výchove maloletých a že do 10tich minút nás tu nechcú vidieť . Sedel som tam ešte hodinu a neprišiel nikto :-D
ale inak mám veskrz pozitívnu skúsenosť s Políciou SR a v prípade diskusií , nehádžem kameňom ani nepliju na nich .... Všetko sú to ľudia , a pokiaľ niekto nehrá machra tak nevidím problém . Pokiaľ nebuzerujú zbytočne .
ale inak mám veskrz pozitívnu skúsenosť s Políciou SR a v prípade diskusií , nehádžem kameňom ani nepliju na nich .... Všetko sú to ľudia , a pokiaľ niekto nehrá machra tak nevidím problém . Pokiaľ nebuzerujú zbytočne .
20:09:08
29.05.2012
29.05.2012

Vojtisek
-> skodovak: já v noci policajty u nás neviděl nikdy
Ale jak říkal jedem poslanec v noci praují jen zloději a kurvy (=policajti?)

20:09:00
29.05.2012
29.05.2012

palinator
-> Jarda/felda:
To mě taky napadlo hned co jsem od nich odcházel. Ale já už měl barák hned za rohem asi 100m.
Ještě jsem si z nich moh udělat trochu prdel: V papírech mám trvalý bydliště Smetanova 122, ale přestěhovali jsme se do jiný části města a totální shodou náhod máme Hornická Čtvrť 122.
Tak jsem jim moh říct, že do Chvaletic č.p. 122 mám právě namířeno.
(přitom ona ul. Smetanova je právě 3 km jinde na druhou stranu
)
To mě taky napadlo hned co jsem od nich odcházel. Ale já už měl barák hned za rohem asi 100m.
Ještě jsem si z nich moh udělat trochu prdel: V papírech mám trvalý bydliště Smetanova 122, ale přestěhovali jsme se do jiný části města a totální shodou náhod máme Hornická Čtvrť 122.

20:05:38
29.05.2012
29.05.2012

skodovak
-> Vojtisek: Myslím převážně noční hodiny 23.00-cca. 4.00 no nebudu se radši rozčilovat v tomhle směru si na mě nesmlsnou,horší s autama..
20:05:12
29.05.2012
29.05.2012

Jarda/felda
-> palinator: si je měl poprosit jestli by tě nesvezli

20:03:55
29.05.2012
29.05.2012

Vojtisek
-> palinator: a s hlavou od mouky

20:03:21
29.05.2012
29.05.2012

Vojtisek
-> skodovak: nebylíš v KLDR?
Jestli by mě každý ráno lustrovali jak nějakýho recividistu je docela šálená představa.

20:02:49
29.05.2012
29.05.2012

palinator
-> Vojtisek:
Mě docela zaujalo, že cikáni u nás zdá se kradou zásadně ve společenském oblečení. Divný jim to vůbec nepřišlo.
Mě docela zaujalo, že cikáni u nás zdá se kradou zásadně ve společenském oblečení. Divný jim to vůbec nepřišlo.

20:01:14
29.05.2012
29.05.2012

skodovak
Prohlídky kufrů a tašek jsou u nás v ranních hodinách taky na běžném pořádku.Dokonce když viděl kanistry s vodou (větší) tak je hrozně zajímalo zda to není nějaké palivo a museli si to strašně očuchat.A otázky kam,odkud a proč to je klasika..

20:01:10
29.05.2012
29.05.2012

Vojtisek
-> ZdeněkH: no to héj, Láco

19:59:40
29.05.2012
29.05.2012

ZdeněkH - zrušená registrace
-> Vojtisek: Aha vlastně. Hmm asi se natřu na hnědo až černo a půjdu čórovat. Ne v septiku se koupat fakt nebudu 

19:58:32
29.05.2012
29.05.2012

Vojtisek
-> ZdeněkH: jenže to by byla diškriminácia...