skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
medick!!!!
prohledat
30 příspěvků (zobrazeno 1 až 30) od 26.09.2007 do 15.01.2019, založil/a Majkí-110R - zrušená registrace
-> David29: No, jak se to vezme. S rymickou a teplotou doma nezustavam. Nicmene kdyz je hur, tak to vetsinou resim par dnema dovoleny nebo nahradnim volnem, ale nastesti takovej stav je tak jednou za 2-3 roky. Neschopenku jsem nemel jeste nikdy.
-> Syny: Ale už taky nemoci nepřecházíš, vid? 

-> David29: Tyvole cos to zas vyrochal
Prdel je, ze od doby co jsem zacal delat v tabakovym prumyslu (a mel tak relativne neomezenej pristup k cigaretam a tabaku), tak jsem kourit nadobro prestal
Ale v tech 20ti to bylo divoky no, to uznavam
Nicmene ty cigara na skrabani v krku fakt pomahaj - potvrdilo mi to uz vic lidi. Jen to asi neni uplne idealni meducina, no :)

-> Syny 26.09.07 19:54:52: Kde jsou ty časy, kdy nám bylo dvacet vid 

ja kdyz mel anginu tak sem si dal 2x denne slivovici,a nejaky mentolovi bombony a bylko to v klidu teda myslel sem si to,takze sem to presel a najednou po tydnu semi to vratilo a mam antibiotika,takze radsi poradne vylezet dokud je to dobry,a nehrat si na hrdiny

ja som mal hnisavu anginu a na zraze ma gabriel ponukol pivom, rano vstanem a angina prec
obcas to pomaha:)
a odvtedy vzdy ked ma skrabe hrdlo tak si dam pivo a svete div sa funguje

a odvtedy vzdy ked ma skrabe hrdlo tak si dam pivo a svete div sa funguje

-> Mr.Lumpy: jj to je bolelo mě v krku, šly jsme se spolužákama koštovat 54 ku meducínu a hned je líp

-> charon: Tak me dejchani pak problemy nedela... Na doksech sem vytahnul 3
-> petr s: Koureni je svinstvo ja vim... Taky se na to snad casem vyseru... Respektive ja nekourim normalne, jen treba v hospode a nebo na nekejch akcich... Jinak ne...

-> petr s: Koureni je svinstvo ja vim... Taky se na to snad casem vyseru... Respektive ja nekourim normalne, jen treba v hospode a nebo na nekejch akcich... Jinak ne...
Syny 26.09.07 20:18:47 napsal: Jo a jinak mi je 20 a sem v pohode
Jo a rada pro vsechny - kdyz boli v krku - vzdycky, ale fakt vzdycky me vylecila krabka cigar To jsem si říkal taky tak ještě 20 let a uvidíš to na zdraví
Jo a rada pro vsechny - kdyz boli v krku - vzdycky, ale fakt vzdycky me vylecila krabka cigar To jsem si říkal taky tak ještě 20 let a uvidíš to na zdraví
-> Syny: Jo a krabka cigár mi sice vyléčí škrábání a bolení v krku, jenže se potom nemůžu pořádně nadechnout, takže je to léčba s poměrně silnejma kontraindikacema ...
-> Syny: na bolest v krku je nejlepší moravská meducína
-> Syny: Jenže kupříkladu když mám víc jak 39 tak musim jít k doktorovi. Mě nikdo 2 dny dovolený, abych se vypotil nedá ... A potom to přecházení neni fakt dobrý, posledně sem k doktorovi šel až když už sem neviděl na cestu, nemohl jsem ani mluvit, bolel mě úplně celej člověk ...
Jo a jinak mi je 20 a sem v pohode
Jo a rada pro vsechny - kdyz boli v krku - vzdycky, ale fakt vzdycky me vylecila krabka cigar

Jo a rada pro vsechny - kdyz boli v krku - vzdycky, ale fakt vzdycky me vylecila krabka cigar

-> Mr.Lumpy: ja se citim zdrave a zdravej sem
vic nez ty co s rymyckou hned zustavaj zabaleny pod perinou...

-> Syny: no to je nejlepší cesta jak bejt do dvaceti let astmatickej kardiak
Ja nevim ale ja pravidelne kdyz je mi blbe chodim do skoly a nic nresim... Zadn prasky nezeru (je to humus) proste jak mi je tak mi je... Kdyz mam vic jak 39°C tak uz zustavam doma, ale jinak na to seru a zatim (musim zaklepat) sem nemocnej tak jednou do roka... Jinak je mi fain

Koukám, že nachcípanejch je tu dost, já taky

jj já už jsem doma 14 dní a mám druhý antibiltika
Majkí-110R : ser na to.....atyk sjem doma a v posteli

-> Majkí-110R: Heleď já chřipku přecházel a nakonec se mi ti vrazilo do plic, nemohl jsme mluvit, neviděl jsem na cestu jak mi slzeli oči, marodil sem s tim jak dlouho a bral sem na to kdovíjaký pilule. Teď už sem s chřipkou radši doma ...
-> bitmap: i ty jeden rýpáku

Mel bych jen drobnou poznamku k nadpisu tematu, spravne ma byt psano "medic", takhle to ve mne velmi evokuje spojeni me-dick. Majklii, snazis se nam tim neco sdelit? 

mno jako teplotu nemám ale asi to není to pravé tak snad v neděli.... rozšlehám letohrad

-> Majkí-110R: ser na zapas ja mel taky chripku,chtel sem jit do prace a konecna dostal sem anginu,asu marod,,radsi se vylez dokud to je chripka...
-> Majkí-110R: s chřipkou není prdel, jak to přechodíš, přeběháš, můžeš z otoh mít víc problémů než radosti ze zápasu 
Na zápas kašli, vyležet, vypotit!

Na zápas kašli, vyležet, vypotit!

copak na zem, ale pár dní v nemocnici by to určitě jistilo...
-> Majkí-110R:
Kašli na zápas, to bys taky mohl sebou švihnout vo zem.
Kašli na zápas, to bys taky mohl sebou švihnout vo zem.
-> Majkí-110R: pokud máš chřipku, tak to fakt za pár hodin nevyléčíš
ale můžeš to tlumit něčím s paracetamolem (paralen, panadol, coldrex...)
na fyzickou námahu pozor, pokud je to opravdu chřipka, můžeš si poškodit

na fyzickou námahu pozor, pokud je to opravdu chřipka, můžeš si poškodit

jak se dá co nejlíp uzdravit chřipka do 14:30 musím na zápas a sem na umření co na to pomáhá?