skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
kdoví jakej byl smysl tohoto počínání
-> Tomaso435: jj
-> Tomaso435: Ano, jezdím kolem toho už cca 6 let ...
-> Honzaloun: to je jak se jede od čestic na hradec tak v pravo ne?
Tenhle uhnilej blatnik, to je snad ještě horší paštika, nez tady běžně dáváme dohromady my:
forums.mantaclub.org/topi c/28261-manta-a-shell-for- project

forums.mantaclub.org/topi c/28261-manta-a-shell-for- project

-> Zeke-ten šestý: mal by si ho kupit

-> Jozka: jedine tak
-> castrol: Mám dojem, že to 4th kolo, co zůstalo, bylo jinýho designu, než ty, co zmizly..
-> Tomaso435: Asi někdo potřeboval jen dvě, co se ztratily obratem, pro to 3. si někdo došel dodatečně.. A v tý době se přes ulici dokončovala stavba, tak asi cihel bylo dosti..

-> Tomaso435: Asi někdo potřeboval jen dvě, co se ztratily obratem, pro to 3. si někdo došel dodatečně.. A v tý době se přes ulici dokončovala stavba, tak asi cihel bylo dosti..

-> Tomaso435: staci jedna tehla a pekne krasne ho polozit na brzdy 

-> castrol: ten kdo si vzal jen 3 cihly sebou
-> Jozka: to uz kto potreboval len 3 kola?
Sem to úplně nesedne, možná by bylo lépe "policie - chování".. Ale takto si představují v Plzni zajištění (možná) poškozeného vozidla, který se v ulici objevilo asi 3 týdny nazpět.. Tehdy mělo jen vybitou a přelepenou větračku.. Pokud to není vidět, zbývá mu poslední kolo a kolem lítaj haranti z přilehlý základky.
Foceno na dálku.. stojí to na jednom pozemku kousek ode mě.. vypadá to že jí tam zapomněli.. už asi 4 roky.. 

-> Bukaj: a ja ich mam stale pekne pruzne..ale na omak mi t skor pride ako nejaka kozenka nez plast
-> Vojťas 29.09.14 21:32:04: |To jsou původní plastová madla, která však praskala a buď se měnila rovnou za opěrky, nebo za pletené pásky...
-> Vojťas: ak su tie madla(tiahla) taketo img.skoda-virt.cz/forum_u
pload/.../4_102_10720__201
4-06-11_20-50-22_83.jpg tak mam velky zaujem minimalne o 1kus
-> Skili: umýt akorát tak okna, nic víc 

-> Vojťas: vyvařit spodek, umyt smetákem, hodit to trochu k zemi a je raťák jak cumel 

Je to esko, ale ma nejaky zvlastni tahla, jsem myslel ze jsou jen latkovy, tohle vypadalo jako guma
Od minula se stav dost zhorsil, vypada ze uz bylo vyvarovano.
-> Felinka 1.3mpi: no nevim no... votuzenej v lepsim pripade dvoulitr... v horsim 1.6ka
-> Felinka 1.3mpi: sice je to starsia raketa ale skoda je jej aj tak
-> MajoLR: motor asi ma,uz sem se na ni ptal jednoho pana,a jeho syn pry zna majitele,ale pry ho uz delší dobu nevidel...
ale kdyby byla za slusnej peniz tak bych do ni mozna i sel...
ale kdyby byla za slusnej peniz tak bych do ni mozna i sel...

Škoda jej!!!
Asi nemá ani motor, keď je predok tak vysoko a kolá do "V"...

-> Honzaloun: tak toho litru je skoda,takhle ho rozkract,vypada ještě slusne...
-> dragon_cb_cz: 

By mě zajímalo jak dlouho to tam vydrží..už jsem jí viděl na K.reportu,Facebooku,sem jsem jí dal já,tak jsem zvědav...Zloději by to mohli ukrást tak či tak,ale takhle je to větší šance,když je vidět že to nikdo nechce,tady v RK se např. ukradl naprosto v poho žigul,bývalej hasičskej,nikde jsem ho nesdílel a po dlouhém stání na zapadlém místě prostě zmizel..
-> Jozka: jsi už moc starej na dobrodružství? čapneme nějaký blatníky a haupnu v barvě, vhodný značky a vyrazíme :D
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar