skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jakej antivirak?
-> Matthes, záškodník z TechWebu 03.06.18 19:52:07: Na pofidérní weby lézt nemusíš, on to tvůj prohlížeč udělá za tebe 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 03.06.18 19:53:52: netvrdil bych.. kupuju si licenci na www.winkey.cz za 1/4 ceny
-> palinator 03.06.18 23:04:35: Smazal jsem hlavní McAfee, zůstalo tam něco pro internetový prohlížeč. Našel jsem toho Defendera a jen zapnul.
Děkuju Vám za pomoc :)
Děkuju Vám za pomoc :)
-> krtik:
Ono se to navíc právem doporučuje protože antiviráky maj přirozenou schopnost se mezi sebou hádat.
Ono se to navíc právem doporučuje protože antiviráky maj přirozenou schopnost se mezi sebou hádat.
-> krtik:
Proč bys to neudělal když bude v tu chvíli k hovnu?
Proč bys to neudělal když bude v tu chvíli k hovnu?
-> krtik 03.06.18 22:32:29: Tak už to googlim. Našel jsem to v kompu a je možný to aktivovat. Při aktivaci si prý vypne nynější McAfee a bude fungovat pouze Defender. Na netu jsem se dočetl, že by se měl nynější antivir smáznout - je to nutný, když si ho Wokna sami vypnou?
Dík za rady kucí. Ten Windows Essential by mohl být dobrý. Umí to aj skenování PC, flešek a tak? A je to free k platné licenci windows?
...Jo jinak teda nemám W7 ale W8, nějak jsem to popletl
.
edit: Nevím, že bych to v počítači někde potkal. Musí se to stahovat nebo jen někde aktivovat?
...Jo jinak teda nemám W7 ale W8, nějak jsem to popletl

edit: Nevím, že bych to v počítači někde potkal. Musí se to stahovat nebo jen někde aktivovat?
-> palinator: Fakt jo, tak to sorry...
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Defender je u W10, u W7 je to Security Essentials. Taky ho na W7 používám. Pro občasný léčení pak Malwarebytes.
Defender je u W10, u W7 je to Security Essentials. Taky ho na W7 používám. Pro občasný léčení pak Malwarebytes.
-> bouchy: Nod je dobrej ale drahej. Jinak ten Windows Security Essentials uz se jmenuje windows defender, to je to co mam jak jsem psal nize...
-> krtik: Tak mit tam mekefí je snad horsi nez tam nemit nic. Osobne mam vsude ten defaultni antivir co je ve widlich a nemam problem. Samozrejme nelezu na pofiderni weby atd...
-> krtik: Zkusil bych NOD32 nebo ESS - licence se dají najít na netu, nebo koupit. Nebo existuje i Windows Security Essentials - základ.
Prosím znalé, zda mohou doporučit nějaký dobrý antivir. program? Z výroby mám na W7 McAfee, ale teď je už bez licence. Furt mi tady skáčou nějaký okna, že obnovit, koupit a tak. Ale i když už jsem si řekl, že obnovím licenci, tak to maj nějak divně udělaný, že to nepůsobí vůbec důvěryhodně. A protože jsem dlouho bez plnohodnotné ochrany, asi by bylo fajn zkusit něco novýho..? Nejlepší by bylo i vzhledem k rychlosti tovární nastavení, ale to si teď nemůžu dovolit.
Děkuju :)
Děkuju :)
-> Hurdis: anóó

-> Hurdis:

-> tonek.favo: Nic neplatit, prolévat PC a uživatele 2x denně Alpou, za úvodní melodii Win zaměň Brutal Attack - Under Hammer a každý sudý čtvrtek a liché pondělí obětuj pannu a jednou ročně vypal kostel.
Tvé PC bude navžy ochráněno od červů a novinek.cz
Tvé PC bude navžy ochráněno od červů a novinek.cz
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Každý linux používat nemůže.
To rovnou muzu rict at da linux a netreba antivir.
-> tonek.favo: Zaplatit další licenci a nebo použít free antivir.
-> tonek.favo: crack 

Ahoj, mám problémek. Mám ESET NOD 32 a bude mi končit licence. Odpověď je jasná, co stím 

-> Syny: Když Avast free tak je k němu asi nejlepší volba SuperantiSpyware co si pamatuju určitou diskuzi
Každopádně oba jsou Free, takže to není žádna výhra pokud chodíš na warez apod.
Ony jsou i lepší metody na odstranění havěti než tyhle prográmky :)
-> Klubko_: Člověk nemívá problémy dokud o nich neví a pak brečí, že přijde o data.
Každopádně oba jsou Free, takže to není žádna výhra pokud chodíš na warez apod.
Ony jsou i lepší metody na odstranění havěti než tyhle prográmky :)
-> Klubko_: Člověk nemívá problémy dokud o nich neví a pak brečí, že přijde o data.

Aviru nebo Comodo. Oba zdarma a dostatecne funkcni.
-> Syny: dobra volba je urcite NOD
-> Matthes, záškodník z TechWebu: vidis, W7 jen s vlastnim FW a nemam problemy.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: hej mam
-> mishom: A mas tam pripojeni na net?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: plne suhlasim. Preinstaloval som xp vypol automat. aktualizacie ,zapol firewall a zatial ziadny problem. Nemam ziadny antivirus a nedal som tam este ani SP3 

-> Syny: Nejlepsi antivir je zadnej antivir
Ale musis k tomu mit system...
Kamarad ma XP a tvrdi mi, ze od doby, co odinstaloval antivir tak nema problem
to mi prijde dmntn.

Kamarad ma XP a tvrdi mi, ze od doby, co odinstaloval antivir tak nema problem

-> Syny: ja mam Spybot - Search & Destroy a naprostá spokojenost
a tomu Avasta

-> Syny: jednou mi pc zahlásil že mám v kompu spyware,tak sem ten spyware terminator stáhl,zapl,dal infikovaný soubory smazat,po smazání se mi vypnul komp a po zapnutí wokna už nenaskočily,takže reinstal....takže asi tak

Vytahnu stary tema - jaky mate zkusenosti s programem "spyware terminator" ? Ma cenu ho v PC mit nebo ne? Anitivir mam ten freeware od Avastu...
taky mám Avast a zatím spokojenost, už sem ho měl na hodně kompech a nemůžu si stěžovat
vzdycky kdyz vidim ten nadpis prectu to jako antivirtak :-D
No k tematu pouzival jsem nekolik let ESET Smart Security nez mi pustil vira co se naboural do souboru s pristupovyma heslama. Zasadne nelecim a rovnou mazu... vysledek nepouzitelny komp. Ted mam asi rok a pul Avast (pro domaci pouziti je zdarma) a zatim bez problemu vse odchytnul.
No k tematu pouzival jsem nekolik let ESET Smart Security nez mi pustil vira co se naboural do souboru s pristupovyma heslama. Zasadne nelecim a rovnou mazu... vysledek nepouzitelny komp. Ted mam asi rok a pul Avast (pro domaci pouziti je zdarma) a zatim bez problemu vse odchytnul.
Ja mam taky Avast a naprostá spokojenost
Free AV: Avast5 , AVG. Avira, MS. Ja osobne preferuju Avast kor ted 5tka neni spatna:) Uz neni tak narocna a da se lepe nastavit. Rozhodne lepsi jeden z techto AV nez cracklej NOD ktery stahuje prazdne aktualizace:)
MS Security Essentials ... v legálních win zdarma a zatim podle syntetických testů v pohodě
-> Fén: mam ho na win 7 a nevimz tatim OK :)
-> Syny: 2008
-> škodec:
dik
-> darklord: ja myslel jestli ho spis nekdo nema :)

-> darklord: ja myslel jestli ho spis nekdo nema :)
-> Syny: www.serials.ws/index.php
je tam toho moc..hod nazov do search a hladaj ktory bude ok..inak astalavista a navsteva tejto stranky je samovrazda
je tam toho moc..hod nazov do search a hladaj ktory bude ok..inak astalavista a navsteva tejto stranky je samovrazda

-> Syny: musis sa to naucit... nikto tam medzi to svinstvo za teba liezt nebude :D
McAfee?
-> Fén: ja uz tak zoufam ze musim byt na tech pokurvenych windozach, ale jsem liny se ucit na linuxu takze to trpim, jinak od mrkvosoftu radsi nic....
-> Fén: Ja si radsi pockam az zalepi ty diry 

Ať nezakládám nové téma. Zkouší tu už někdo Microsoft Security Essentials?
-> Syny: já měl dlouho eset smart security 3.0 669 na 24tis. dní a šlapalo to v pohodě. Teďka mám ten ESS 4 a aktualizace taky zatím v pohodě a kdyby náhodou něco, tak warforum to jistí 

-> Syny: nod 32 2,7 demo na 1540000 dní
Ja nevim - ja NODa mel ale prestali mi fungovat aktualizace... Mel sem i to Smart Security a tam to bylo to same... Takze sem s ESETem musel nedobrovolne zkoncit... PA ksem byl asi 3/4 roku bez antiviru a ted mam Avasta a ten zatim nic nenasel
Ja fakt nevim co tam dat, aby to fungovalo a bylo to k necemu dobry...