skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jakej antivirak?
ze začátku jsem měl avast ale po tom co jsem musel 2x formátovat disk tak jsem nasadil NODa a je to bez problémů.Je to zkušební verze prodloužená do roku 2050

-> Syny: mám adresu aktualizačního serveru, ze kterého se aktualizace stahují

-> Syny: AVAST viry zásadně nevidí :-D aneb používal jsem ho, a po nainstalování NODa jsem nestačil divit co všechno jsem v PC měl...
-> Zdeněk.: tak to sme dvaja, ja mam tiez odjakziva NODa, momentalne uz tyzden v4. ESS som este neskusal, ale mozno to v najblizsej dobe skusim
-> Zdeněk.: a jak mas poresenou licenci a aktualizace?
-> Staf1221: já mám NODa od doby, kdy jsem objevil zázrak jménem počítač a nikdy nebyl sebemenší problém. Nyní mám ESET Smart Security 4 a ten je oproti předchozím verzím fakt promakanej

-> Staf1221: Nevim, ale NOD mi nasel viry ktery AVG a NORTON nenasli... Ted mam AVASTa a ten nenasel zatim nic - tak bud sem bez viru a nebo je nevidi :)
ked sme pri tych antiviroch .. velakrat som cital aky je NOD napi*u a kedze ho pouzivam tak ma take spravy netesia. vie mi niekto povedat preco to niektori tvrdia? je to len kvoli ich sprostej hlave, alebo ma NOD naozaj nejake extra nedostatky? ak tak ake? .. lebo ja som bol v tom ze co sa urovne ochrany tyka tak je to jeden z najlepsich antivirov (tusim sa stale umiestnuje medzi prvymi 5timi naj)
-> Fén: ja to tak mel a no problemo...
-> Turda: Kamaráde, ten adaware to je jenom vyhledávač na tyhle škůdce-adawery, neni to žádný antivir!!Rychle si tam něco dej!
Může Eset Smart Security a Spyware Terminator fungovat společně, nebo se to bude navzájem ovlivňovat?
-> Gemini: zaujimave, ja nic vypinat nemusim
-> gabo000000: tak to je ale snad u všech těchle programů, že se může spustit nějaký nesmysl, co běží furt, při startu a tak...to jsem všechno povypínal, nějaký SDHelper, Tea Timer apod...jednou za čas to aktualizuju a spustím, vždycky to najde nějaký bordel, tak jsem klidný :-)
-> Crestik: mne to proste blblo..spustalo mi to 40minutove testy pri zapnuti PC a ked naskocil windows atak stale nejake okno a stale chelo testovat
Chci se zeptat, mám teďka jen jeden antivirák, AD-AWARE, máte s tim někdo zkušenost, měl sem spyware terminator ale žral mi PC, vůbec tomu nerozumim, taky bych dal třeba NOD 32 ale kde to stáhnout v plný veri...to nevim....no nic jde o to AD-AWARE jestli je to srágor nebo jestli je to dobrý?? díík
-> gabo000000: je to naprosto super a bezproblémová věc, se spoustou možností, které zvládne i začátečník...je zdarma, česky, intuitivní. Když někdo chce nějaký nenáročný čistící soft, doporučuju tohle.
pouzivam NODa, ESET smart security, dobra vec......len je na
-> gabo000000: ja s ním problémy nemam
-> Matsoft: licenci ? neco jako crack ? 

-> Rooney: jaaaaaaaaj len spybot nie...sice ho mame v skole na vsetkych PC ale men to taaaaaaaaaaaaaak blbo ze som nechapal....
all NOD users: nekam brzo hodim patch a licenci
pouzival som NOD...pohodicka, ale teraz zacal pytat pri updatovani nejake heslo, tak som presiel na Aviru...zatial spokojnost

Já používám NOD 32....je to zkušební verze ale oklamaná nějakým crakem....takže do konce zkušebního období mi zbývá 16714883 dní
...a je to paráda

Pro ty co si myslí, že mají nějaký antivirový program a myslí si, že když jim nic nehlásí nemají žádné viry je celkem usměvne : -)) i když něvědomost je hezká a co člověk nevi nevidí to ho netrápí :-) Základ bezpočnosti Pc je dobře nastavený firewall a ktomu nějaký vhodný antivir.. a hlavně nenavštěvovat pochybné stránky a stranky jako freefoto..
-> Syny: To je mi nějaké divné, instaloval jsem Kerio + avast na více počítaču a nikdy se mi nestalo, že bych pozoroval nějake razantni zpomaleni Pc
-> Syny: To je mi nějaké divné, instaloval jsem Kerio + avast na více počítaču a nikdy se mi nestalo, že bych pozoroval nějake razantni zpomaleni Pc
NOD... ted se mi asi 4 dny neakrtualizoval, tak jsem stahl novej crack+licence key a pohoda....
-> beastyLA - ten první: ono 2 antiviraky mit nemas ;)
-> Rooney: To jsem mel a taky nic moc... Nejvic se mi zamlouvalo od ESETu to jejich smart security, ale tam hlidaj cracky, takze to nehrozi :(
-> Rooney: To jsem mel a taky nic moc... Nejvic se mi zamlouvalo od ESETu to jejich smart security, ale tam hlidaj cracky, takze to nehrozi :(
-> Syny: NOD 32 bez problémů, před ním jsem měl avg+avasta... také dobré, ale věčně se něco kontrolovalo, brzdil se pc, ale byla to jedna z nejlepsich kombinaci, ted na to same staci nod32 a je bez probléémů, rychlost, aktualizace... spokojnost, jen doporučuji
Avira
-> Syny: zkus
www.stahuj.centrum.cz/int ernet_a_site/.../spybot-se arch-and-destroy?g[hledano]...
používám ho s tím Avastem a paráda
www.stahuj.centrum.cz/int ernet_a_site/.../spybot-se arch-and-destroy?g[hledano]...
používám ho s tím Avastem a paráda

-> waca 24.02.09 16:47:44: Spyware terminator mam taky, ale po startu PC mi temer vzdy komp vytuhnul... Kdyz vypnu rezidentni ochranu, tak vse ok, takze to nejspis odinstaluju - mam s tim problemy uz dyl...
-> P@nis 24.02.09 12:26:07: Kerio je pekny, ale mam s nim zkusenost, ze strasne brzdi net... Alespon me to delalo...
-> P@nis 24.02.09 12:26:07: Kerio je pekny, ale mam s nim zkusenost, ze strasne brzdi net... Alespon me to delalo...
kaspersky
Taky přídám něco do mlýna:používám 2 roky Avast Home a Kerio firewall a jako doplněk mám ještě Spyware Terminator s občasným projetím Ad-Awarem a za tu dobu asi 2 trojáky a 2viry...spokojenost
Používám avast už 4 roky celkem na 3 počítačích a nikdy nebyl žádný problém s virem...
Po rozhovorech s lidma co dělají odstranění viru z pc a zabezpečení pc atd... mi vesměs všichni shodně poradili Avast + Kerio firewall udajně by to měla byt nejlepší ochrana která je zadarmo... osobně ji mám a zatím žádny vir( to sem tam známemu posílam scany logu z Hijackthis a zatím vpohodě) 

Ja uz dlho pouzivam ESET Smart Security na Viste a ziaden problem... len kazdy mesiac treba obnovit trial verziu......
avast je takovej prumer pod prumer obycejnym uzivatelum staci. Nod je asi nejlepsi a k tomu jeste nakej spywer ;-)
Ja mam Avasta, už cca 5-6 let, a naprostá spokojenost, nikdy žádný problém 

Taky se mi hodí nějaké info. Craklej NOD mi teď nedávno hodil nějakou chybu a netváří se od tý doby funkčně...
teď sem po dlouhé době nahodil podle recenzí avast a stojí za prd, často se seká celé PC. Nevím taky co nainstalovat
-> Syny: Používám doma pod XP Avast
-> Syny: nod na 20 let
Jaky mate antiviraky tedko? Ja uz sem pul roku bez nej, protoze nevim jakej dat :( Nod je hlidanej a nevim teda jestli ma mnakej vubec davat nebo se na to vysrat :)
Jestli můžu poradit tak Avast + firewall Kerio + prohlížeč Opera. Net mám něco přes rok a zatím ani jeden vir... Občas projedu Spywarem a vyčistím nějaký bordel ale jinak žádné závažné problémy

ja mam na serveru amavis + clamav a vyhovuje mi :-) je zadarmo a je super...bohuzel pouze pro Linux
-> ps: no lenže ja a počítač nejdu do kopy takže tak , asi to dám niekomu spraviť ale zase ukladať všetko sa mi nechce

-> strucy: Něco podobného jsem kdysi také chytil a vyřešil to format c
-> strucy: Já také ne a proto to překládal počítač ale podívám se
-> ps: no píšu len aniglicky neumím

-> strucy: Však oni píši na té stránce kam se všude zahrabe
-> strucy: Takhle je to VIR anti vir