-> strucy: a mas firewal?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jakej antivirak?
-> ps: dík ale už som ho odstránil ale stale mi tu hocikedy sa otváraju dáke stranky s tým antivirakom alebo niečo podobne a vypisuje že mám niečo kopírovane a nie origo
no OS je original aj anitvir, proste všetky programy su ok
no OS je original aj anitvir, proste všetky programy su ok
-> strucy: no oni sa antiviraky nejako neznasaju jeden o druhom si mysli ze je vajrus

-> strucy:
překlad strojem
Typ Misc
Typový popis Rozmanité hrozby zahrnují aplikace které ne- vejít se do dalších kategorií nebo ten pád do vícenásobných kategorií. Rozmanité hrozby typicky zahrnují nějakou variantu potenciálně problematické funkčnosti která mohla pózovat soukromí nebo politicky státně nespolehliví zaměstnanci uživatelé a jejich PCs.
Kategorie Bezpečnostní program tuláka
Popis kategorie A Rogue Security Program je software ty významy k tomu, aby skenovaly a zjistit malware nebo další problémy na počítači, ale který pokusy k tomu, aby napálily nebo škádlí uživatele do nákupu program představujícím uživatelem s dotěrnými, klamnými varováními a/nebo falešný, matení skenuje výsledky. Tulák Security typicky programy používají agresivní, nekalá reklama a může být nainstalovaný bez adekvátní zprávy a souhlas, často skrz smělé činy.
Úroveň Zvýšený
Úroveň popis Zvýšená rizika typicky jsou instalovaná bez adekvátní zprávy a dovolit, a může udělat nechtěné změny vašemu systému, jako překonfigurování vaše prohlížečova domácí stránka a vyhledávací nastavení. Tyto rizika mohou instalovat reklamu- související doplňky, včetně lišt s nástroji a hledají bary, nebo příloha reklama- související součásti do Winsock Layered řetězu poskytovatele služeb. Tyto nové doplňky a součásti mohou blokovat nebo přesměrovat vaši preferovanou síť spojení, a mohou negativně dopadat na váš výkon počítače a stabilita. Zvýšená rizika mohou také sbírat, přenášet, a sdílet potenciálně citlivá data bez adekvátní zprávy a souhlas .
Rada píše Odstranit
Autor Winsoftware
Napsat URL winantivirus.com
překlad strojem
Typ Misc
Typový popis Rozmanité hrozby zahrnují aplikace které ne- vejít se do dalších kategorií nebo ten pád do vícenásobných kategorií. Rozmanité hrozby typicky zahrnují nějakou variantu potenciálně problematické funkčnosti která mohla pózovat soukromí nebo politicky státně nespolehliví zaměstnanci uživatelé a jejich PCs.
Kategorie Bezpečnostní program tuláka
Popis kategorie A Rogue Security Program je software ty významy k tomu, aby skenovaly a zjistit malware nebo další problémy na počítači, ale který pokusy k tomu, aby napálily nebo škádlí uživatele do nákupu program představujícím uživatelem s dotěrnými, klamnými varováními a/nebo falešný, matení skenuje výsledky. Tulák Security typicky programy používají agresivní, nekalá reklama a může být nainstalovaný bez adekvátní zprávy a souhlas, často skrz smělé činy.
Úroveň Zvýšený
Úroveň popis Zvýšená rizika typicky jsou instalovaná bez adekvátní zprávy a dovolit, a může udělat nechtěné změny vašemu systému, jako překonfigurování vaše prohlížečova domácí stránka a vyhledávací nastavení. Tyto rizika mohou instalovat reklamu- související doplňky, včetně lišt s nástroji a hledají bary, nebo příloha reklama- související součásti do Winsock Layered řetězu poskytovatele služeb. Tyto nové doplňky a součásti mohou blokovat nebo přesměrovat vaši preferovanou síť spojení, a mohou negativně dopadat na váš výkon počítače a stabilita. Zvýšená rizika mohou také sbírat, přenášet, a sdílet potenciálně citlivá data bez adekvátní zprávy a souhlas .
Rada píše Odstranit
Autor Winsoftware
Napsat URL winantivirus.com
-> rolls: ale strašný antivirak ale už sa mi ho podarilo dostať preč lebo ja som ho ani neinštaloval ani nesťahoval a jednoducho som zapol komp a bol tam hajzel
-> strucy: doktor Google vie
research.sunbelt-software
.com/threatdisplay.aspx?na
me=WinAn...
nejaky druh antiviraku

nejaky druh antiviraku
WinAntiVirus Pro 2007 pozná to niekto
čo to vlastne je je pretože avast mi to označil ako červa ale nemôže ho odstraniť s počítača
čo to vlastne je je pretože avast mi to označil ako červa ale nemôže ho odstraniť s počítača
-> aDAm: aj to, pravdu mas
bud nod alebo avast, kaspersky ma tiez sklamal, presli nejake vajrusi dnu...az po avaste sa to ukludnilo

ono v podstate cokoliv od symantecu je zrout pameti
tak nortona bych si nedal uz jednoho prosteho duvodu...zere pamet jak urvany...
jedina je NOD 32 a nebo pak kaspersky
jedina je NOD 32 a nebo pak kaspersky
-> rolls: nemám s ním zkušenosti a tak ho nejdřív vyzkouším, než budu hodnotit
-> Kuba.K: nekrutil...lebo tiez som ho mal legalne, aj ked nie 2007, a po dvoch dnoch som ho musel vyhodit aj s vajrusmi co sa tam po jeho instlacii nastahovali
ale vsak je to tvoja vec, vyskusaj a uvidis

-> rolls: no víš, ono to je asi tak, je to jedinej antivir co bude original legalne, multilicence a ještě k tomu zadarmo, myslím, že by si kroutil hlavou taky jinak:-)
-> Kuba.K: no ti nefim...ale norton...

měl jsem ze začátku avast!, potom AVG 6.0, poslední byl NOD 32, nejlepší byl asi NOD 32, ale stejně nepomohl, takže teď čekám na nortona 07 uvidíme......
tiež som mal nortona a ked sa mi zavíril notebook tak rýchlo letel preč teraz mám avast a v poho
-> Syny: nebude, pouzivam totez a Ovecka taky
Jeste bych se chtel zeptat, pouzivam NOD32 a Spyware Terminator, kterej osahuje take nejaky antivirus. Nebude se mi to triskat?
jedině NOD 32

-> Crestik: A restartoval si to po odinstalovani?

-> Syny: bohužel takovou chybu jsem nedělal, abych dával dva AV najednou, vždycky ten předchozí šel kompletně pryč...
-> Syny: presne tak, kdyz mas 2 antiviraky tak se navzajem nemaji radi, protoze si jeden o druhym mysli ze je to vir (chova se podobne jako vir - projizdi soubory a pouziva techniky podobny tem co pouzivaji viry)
kazdopadne doporucuju nod32
kazdopadne doporucuju nod32
Urcite bych byl pro NOD32
-> Crestik: No aj myslim ze sis to posral sam tim ze tam rves dalsi antiviraky... Vsude se pise ze nemas davat ne komp vic antiviraku, pac se triskaj a kravne to. Takze pokud tma mas NOD tak tem nedave Avast a opacne. Ja to tkay udelal a zaclo se mi to vsechno cely kurvit

-> Crestik: Možná tam máš fakt nějakej vir kterej ti to blokuje. Je to celkem běžná věc v poslední době...
LOL, kdo chape hlašku: Nelze aktualizovat, bo máte zastaralý VPS (databazi virů). Tak kdybych snad neměl zastaralou databazi, tak ji asi nebudu chtít aktualizovat....
-> Honza M: kdyby se mi ty věci nezačly srát ve chvíli, kdy se tam objevil NOD, tak bych to bral, ale vše jde, nainstalim NOD, a začnou mi padat naprosto jednoduché aplikace, restarty samy od sebe. K tomu mi kurva nejde znovu nainstalit Avast, už jsem zkoušel asi 5 instalaček, seru na antiviraky...
-> Crestik: jasně za to může NOD. Svedeme to všecko na něj

-> Honza M: jasne ale ja mluvil o tech co jsem jmenoval F-Secure Kaspersky a NOD
AVG s AVASTem je dobre tak nahodit projet kompa a zase vyhodti
AVG s AVASTem je dobre tak nahodit projet kompa a zase vyhodti
-> Crestik: NODem to neni 100%...na 100% to je rucickama
tak....NOD nechcu už ani vidět...z nudy jsem jej zas nainstaloval, a už vím, proč se držím avastu...asi jsem jej blbě nastavil, nebo co, to by nic nebylo, když jsem viděl ty nepřehledné tabulky atd. Od té doby, co jsem jej měl v PC, se mi začlo srát milion věcí, když jej odinstaloval, tak to bylo ještě horší...možná to není NODem, ale nic jiného se na PC nedělo...
-> AR : Zkus ho dát na nějakej slabší počítač. Tam je rozdíl vidět. Takový AVG ho úplně zabije...
-> Honza M: mel jsem vsechny tri ktere jsem jmenoval a zeby ty dalsi dva byly nejak vic narocnejsi nez nod bych netvrdil...
-> AR : Jenže jde taky o nároky PC. A v tomhle je nod nejlepší. Nezatěžuje komp jako ostatní antiviráky...
NOD32 nebo Kaspersky...je to sice placene...a pokud by nekdo chtel free tak je tu k dispozici F-Secure ciz je v podstate Kaspersky jen s jinym nazvem....takze hooodne gut a legal...nedavno sem cet testy a prvni byl Kaspersky a po nem az NOD
Jooo dost lidi si mysli, ze kdyz ma Avast nebo AVG, ze je vse ok, protoze oni prece nic nehlasej a pak tam pustis NOD32 a nestaci se clovek divit

Tak já měl avast! a svojí vlastní vinou jsem si to zaviroval. a pak ten avast to nedokázal ani najít v PC, zkusil jsem AVG a taky tonenašel pak jsem zkusil NOD 32 a ten to našel a i vyléčil. Takže ted používám NOD 32 a nechám ho automaticky aktualizovat.
Win mám XP, doinstaloval jsem SP2 a ručně stahuju jejich aktualizace a pohoda, žádný vedlejší učinky. XP mám legálně. (asi) mama zaplej ten jejich firewall i když vim ze není moc a tak jednou měsíčně projedu komp Ad-Awarem a SpyBotem. a od té doby co mám NOD32 tak nemám problém.
Win mám XP, doinstaloval jsem SP2 a ručně stahuju jejich aktualizace a pohoda, žádný vedlejší učinky. XP mám legálně. (asi) mama zaplej ten jejich firewall i když vim ze není moc a tak jednou měsíčně projedu komp Ad-Awarem a SpyBotem. a od té doby co mám NOD32 tak nemám problém.
-> Syny: aktualizace jsou dobrý,určitě,ale já když jsem updatoval na SP2 tak už se to nedalo požívat,trošku víc se zvedaj nároky,takže jsem zase downdatoval
na čistý XP..A používám firewall a avast

-> Syny: som ti vravel

-> Crestik: plne souhlasim s tebou, na x kompech pouzivam xp sp2 a jedine avast, nic vic ani min, proste treba aplikovat hotfixy,
antivir mi nesteknul ani napamatuji
jinak k tomu avastu mozna je slabsi na dohledavani viru, ale ... kdo vi jak na to,,,
antivir mi nesteknul ani napamatuji
jinak k tomu avastu mozna je slabsi na dohledavani viru, ale ... kdo vi jak na to,,,

-> Syny: To ti určitě nerozjebaly aktualizace! Já je stahuju všude. Doma v práci u známých. A nikdy žádnej problém. Akorát to nechce instalovat automaticky ale ručně! A kouknout se co instaluju...
-> Crestik: No ja stahnul aktualizace a rozjebalo se mi to tak, ze sem to musel preinstalovat, do ty doby nic. A tad po preinstalovani taky klid. Takze fakt nevim k cemu je to dobry...
tak kdo říká, že aktualizace jsou na nic, tak tomu rozumí jak koza jeteli. Stačí umět číst a zaškrtnout ruční instalaci aktualizací, a přečíst si, co která dělá, aby zas polovině republiky s automatickým stahováním nezačla vyskakovat hláška s nelegálním SW a NOVA mohla zas upozornit, že 5 milionu uživatelů bude platit pokutu za nelegální OS.
Jinak já už x let používám pravidelně aktualizovaný Avast, místo FW mám tu zasraně jednoduchou parodii na FW ze SP2, kde si nemůžu nastavit a celkově stojí tak za ho*no, že po celou dobu jsem neměl jediný problém, nic mě neotravuje, všechno šlape jak má a nemusím odklikávat milion nastavení a povolení a výjímek atd....
Jinak já už x let používám pravidelně aktualizovaný Avast, místo FW mám tu zasraně jednoduchou parodii na FW ze SP2, kde si nemůžu nastavit a celkově stojí tak za ho*no, že po celou dobu jsem neměl jediný problém, nic mě neotravuje, všechno šlape jak má a nemusím odklikávat milion nastavení a povolení a výjímek atd....

NOD 32 je dobry

NOD32. Fakt dobrej...
Ja to povim co rozhodne nepouzivat, AVG a AVAST ... to je jen pekna parodie na antivir. Jak tu uz bylo nekolikrat napsano, tak rozhodne pouzij NOD32 + Firewall (ale ne ten smejd co je soucasti WinXP
)

Kerio Firewall +avast! a v pohodě.....

NOD32

ja pouzivam NODa a samo ze do neho aj taham aktualizacie. inak pocul som ze aj Kerio personal firewall je velmi dobry
syny: aky mas windows? tipujem ze XP, ak hej tak pokial mas uz so service packom 2 tak sa ser na aktualizacie, ak nie tak si zozen SP2. ja to tak mam a este som nemal problem s virmi a to som stale na nete a to navseliakych strankach
syny: aky mas windows? tipujem ze XP, ak hej tak pokial mas uz so service packom 2 tak sa ser na aktualizacie, ak nie tak si zozen SP2. ja to tak mam a este som nemal problem s virmi a to som stale na nete a to navseliakych strankach
-> Nwkt: pouzivam
ale niektore vajrusi su fakt smart