skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co ted prave posloucha Jirik za music
-> Sita 09.07.25 23:15:38: A mladej Morello se hodně potatil. 

-> Jirik_Tuňák1983 09.07.25 22:15:00: kua, ani bych ho nepoznal. Jinak parada...
-> palinator: Ti nezklamou..

-> gim 15.04.25 21:21:54: Jako jede suprove, sedi jak motokara to ne ze ne
Ale vylezt, to je teda neco 
Bag snad musi jit vypnout u kazdyho auta, ne? Me prekvapil ten nahradni starej transit, ze ma v prihradce u spolujezdce zamek na bag. U myho se to snad vypina pres budiky... Kluka uz vozim dlouho po smeru a bag jsem vypinal, ale Jirka mi ted rikal, ze se ma vypinat jen kdyz je tam dite ve vejci, zady ke smeru jizdy. Tak nevim.
Pripadne vyraz s pani a malou dej k nejaky babicce

Bag snad musi jit vypnout u kazdyho auta, ne? Me prekvapil ten nahradni starej transit, ze ma v prihradce u spolujezdce zamek na bag. U myho se to snad vypina pres budiky... Kluka uz vozim dlouho po smeru a bag jsem vypinal, ale Jirka mi ted rikal, ze se ma vypinat jen kdyz je tam dite ve vejci, zady ke smeru jizdy. Tak nevim.
Pripadne vyraz s pani a malou dej k nejaky babicce

-> Matthes, záškodník z TechWebu: kabrio si půjč z práce, to pro tu srandu a ukojení choutek stačí. Celkem jsem se těšil na léto, ale ve 3 se tam nepokládáme, max nechat drahou doma a malou vytáhnout v sedačce, jestli tam vůbec půjde vypnout pytel.
-> Syny 15.04.25 20:37:19: Jo no, už jsem v poločase... Docela děsivý, asi bych si měl koupit nějakej kabriolet nebo motorku
Naštěstí chlapi zrajou a ne stárnou, žejo :-D

-> Matthes, záškodník z TechWebu 15.04.25 20:32:02: Vsak tobe uz se taky blizi 40 

-> Jirik_Tuňák1983 13.02.25 21:18:59: pecka....
-> COL: Jo, nebo z našich luhů a hájů stejně starý Pavel Žalman Lohonka...

-> Bukaj: Třeba Mireille Mathieu, který je cca 78 a před měsícem měla vystoupení v Praze.
-> Jirik_Tuňák1983 06.01.25 23:39:57: Hodně je to o celoživotním tréninku a nemalou roli v tom hraje technika - bez perfektního mikrofonu by to nešlo poslouchat.
Spousta sedmdesátníků i pár osmdesátníků stále vystupuje na živo a v některých případech se to dá i poslouchat...
Spousta sedmdesátníků i pár osmdesátníků stále vystupuje na živo a v některých případech se to dá i poslouchat...

-> Jirik_Tuňák1983: Z štyri večere sa dá

-> isti 05.01.25 20:31:16: Jen nevím, co bych musel mít v sobě za látku, abych to dokázal poslouchat oněch 1:19. 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Neurážá ma tá muzika.
-> Jirik_Tuňák1983: To je celé kreslené,pozri čo robia s rukami.Ale postavičky sú povedené.
-> Jirik_Tuňák1983: To je celé kreslené,pozri čo robia s rukami.Ale postavičky sú povedené.
-> Matthes, záškodník z TechWebu 05.01.25 17:49:13: Ta je stejně umělá, ne?
-> isti: A libi se ti muzika nebo cumis na tu kundu?
-> Jirik_Tuňák1983: Takých je milion,
-> isti 25.12.24 21:49:57: Akorát si říkám, k čemu je tam ona.
Kanibalizace cizích děl proložených náhodnými samply by zvládla i umělohmotná yntelygence. 
Měla by vidět, jak se nadřeli jako DJs její předchůdci. Nejlepší je Novah (push the button). Ta zmáčkne tlačidlo a pak tam jen poskakuje. Lidi v diskuzích z toho mají prdel.

Měla by vidět, jak se nadřeli jako DJs její předchůdci. Nejlepší je Novah (push the button). Ta zmáčkne tlačidlo a pak tam jen poskakuje. Lidi v diskuzích z toho mají prdel.
Já rádio neposlouchám vůbec. Vždyt je to furt to samé dokola.. Poslouchat každou hodinu zprávy, pořád ty samé... 

-> Jirik_Tuňák1983: E2
Jejich muzika mi přijde taková bezpohlavní, divná. Tam poslouchám jen před čtvrtou Vytoč mámu a ještě, když na to v autě vzpomenu. Jinak většinou Beat

Mě občas doma přistane dokonce i vinyl. Ale potřeba to sdílet se limitně přiblížila nule..