skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co ted prave posloucha Jirik za music
-> Vojťas:

-> palinator 07.01.21 16:01:49:
tak třeba příště.
btw mě se na tom hrozně líbí že mu pošleš zpravou dobré ráno, a on ti odpoví z radia

btw mě se na tom hrozně líbí že mu pošleš zpravou dobré ráno, a on ti odpoví z radia

-> Vojťas:
Sakra, nestih jsem.
Sakra, nestih jsem.

-> Tomaso435: o žádným Romanoj tam nevím, kterýho myslíš?
jinak od února přecházím pracovat do Chocně, tam se třeba budem potkávát víc
jinak od února přecházím pracovat do Chocně, tam se třeba budem potkávát víc

-> Vojťas 27.12.20 08:13:04: to je to radio jak v něm má prsty roman?
Malá reklama, pokud dneska někdo pracujete nebo se flákáte doma/ v dílně tak můžete poslouchat online naše regionální rádio. radioorlicko.cz/
Dneska celý den s moderátory a příjemná muzika.
Speciálně pro Palinátora - Ladislav Urbánek 8-10
Dneska celý den s moderátory a příjemná muzika.
Speciálně pro Palinátora - Ladislav Urbánek 8-10

-> Jirik_Tuňák1983: Ano
Ale u toho Gorana sem to po pár vteřinách vzdal a poslechl si to zrychleně proskákáním na vhodná místa dle náhledů

-> k.jarek 26.12.20 00:25:47: Koukal jsi na obojí? 

-> palinator: Fajné baby
-> Jirik_Tuňák1983: Parádní fošna, díky za tip

-> Jirik_Tuňák1983: Parádní fošna, díky za tip

-> palinator 19.12.20 23:38:52: Hezký holky. Emir Kusturica byl taky? 

Musím tedy říct, že teď poslouchám Grai - Ashes a je to pecka, Arkona to samé.
Viz níže.

-> dragon_cb_cz 12.12.20 14:00:14: To nevadí, pokud dobře hrají.
Líbí se to i prckovi.

-> Jirik_Tuňák1983 11.12.20 23:53:30: Znám. Ale na tuhle kapelu tady bacha, to jsou radikální ekologisti

-> Pavel P..: Skvělá volba

-> Skili 24.11.20 21:00:36: Celkově mají hodně dobrý čistý zvuk. Proti nim znějí mnohé kapely jak nahrané přes houbu na nádobí. 

-> Jirik_Tuňák1983:

-> Skili 24.11.20 17:03:01: Je to dobrý, že? Je to takový poctivý pěkně zahraný rokec se vším co k tomu patří.
Akorát od nich je to ještě vycizelovanější. Občas si to pustím, dříve jsem to poslouchal denně.
Akorát od nich je to ještě vycizelovanější. Občas si to pustím, dříve jsem to poslouchal denně.

-> Jirik_Tuňák1983: Já jsem si říkal že už jsem to tady někde viděl, ale tenkrát jsem se na to nepodíval
, jinak to poslední album je fakt dobrý, ale i starší kousky co jsem včera stihl poslechnout se mi fakt líbily.
-> Peca: já si ty kytary dost užívám a to na nic hrát neumím
Celkem dost mi začínají chybět koncerty, už je to víc jak rok co jsem byl naposled v moshpitu a trochu mi to už leze na mozek

-> Peca: já si ty kytary dost užívám a to na nic hrát neumím

Celkem dost mi začínají chybět koncerty, už je to víc jak rok co jsem byl naposled v moshpitu a trochu mi to už leze na mozek

-> Jirik_Tuňák1983: -> Jirik_Tuňák1983: To by se ti asi chlapče nelíbilo 

-> Skili: Mě vždycky přišlo, že ty orgasmické kytarové riffy si nejvíc užije akorát samotný kytarista

-> Skili 23.11.20 22:47:52: To už jsem sem dával.
Jejich poslední album je fajn, pěkně jim to dědkům hraje. Jsou tam i lepší kousky, tahle je už hodně profláklá. 

-> Peca 23.11.20 14:53:02: Chceš doplnit ještě nějaké homorytmy? 

To jste tady samí rokeři, metláci a popíci? 

-> Jirik_Tuňák1983: Tak Rusko mňa láká také, ale zatím to vypadá, že nejpravděpodobněji bude Balkán, Skandinávie nebo Pobaltí. Doufejme, ža tahle splašená doba pomine co nejdřív

-> k.jarek 22.11.20 22:25:34: My chceme zase do Petrohradu, až to z rodinných a cestovních důvodů půjde. 

-> Jirik_Tuňák1983: To chápu
Už sa těším, až sa tam také vrátím. Ten klídek na místních silnicích je prostě úžasný.

-> k.jarek 22.11.20 22:19:43: Volvo a slabost pro severské země.
Také dlouhé roky zasažen Nokian Tyres PLC Fin.

-> Jirik_Tuňák1983: Jestli sa můžu zeptat... Kamčák, rybář nebo jiný důvod?
Já na sever vzpomínám v moc dobrém. Akorát mi lezlo na nervy, že přes ty jejich karavany nebylo vidět, ať už při předjíždění nebo jen při obyčejné jízdě. Ale abych sa držel tématu, tož hudbu prostě umí

-> k.jarek 22.11.20 22:07:54: To víš, já v tom švécku jezdím, tak to i poslouchám. 

-> Jirik_Tuňák1983 17.11.20 21:10:50: To nezní vůbec špatně. Díky za tip
Nutno poděkovat také za tipy borcům z debaty níže. Aspoň je co poslouchat
Za mňa nyní Celkem fajn baba
Kdyby v názvu nebylo, kdo to je, snad bych si jí aj spletl s Natalií Tsarikovou...

Nutno poděkovat také za tipy borcům z debaty níže. Aspoň je co poslouchat

Za mňa nyní Celkem fajn baba

-> Skili: Jo, Uranus je perfektní