Pohádka....

prohledat
130 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 05.09.2005 do 02.11.2014, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
řadit dle data
12:06:50
16.07.2007
Bagrr- máma mele Emu
Jůůů historie1 Tak něco aktual co mně napadlo. Sice je to u autí ale hodim to sem taky:o))

Mé věštby se pomalu ale jistě naplňují, již mnoho lidí přesedlalo a další se k tomu chystají. Nakonec sám samotinký zůstanu škodofkář... Nu což, doba si žádá stroje zahraniční se spletitými svazky kabelů, kterými šťáva teče z kompjůtru. Ale mne doba moderní nepohltí a dál budu kráčeti cestou trnitou skrze techniku a mechanizmy zastaralé, které však kouzlo své, jen málokterým smrtelníkem objevené, mají. Než zhynou v pecích společností železo zpracovávajících chtěl bych vozům, kdysi tolik opěvovaným, popřát ať je jim země lehká. Avšak vozu svému přeji abych ho brzy uzdravil a poté ho před smrtí v změti cizáků mladších na silnicích českých úspěšně bránil. A to přeji též vozům ostatním, na které jejich majitelé ještě nezanevřeli...
14:48:57
19.02.2007
VeTeV
-> Tuxik: nejlepsi je ze shnije 5 4
14:47:16
19.02.2007
havlik
-> Tuxik: no jistě3
14:46:47
19.02.2007
Tuxik
-> havlik: jeste nekolik zmodifikovanych pisnicek a muzeme vydat CDcko :-))
14:46:22
19.02.2007
Tuxik
-> havlik: diq 4
14:45:14
19.02.2007
havlik
-> Tuxik: good105
14:42:37
19.02.2007
Tuxik
Obnovuji davno zapomenute tema :-)))

O vikendu jsme se na chate s Czertem a Mecou trochu nudili a tak jsme zmodifikovali dalsi pisnicku :-)

Jedna se puvodne o pisnicku v lese jo v lese na jehlici, kona se svatba trpaslici... z OST At ziji duchove (29_-_Supy_dupy_dup_(Skri tkove_zednici).mp3)

Vazeni tuneri mate tu praci

bude to skodovka vy darebaci

je cela rezava chudinka mala

motor je v prdeli praskla mu hlava

V dilne jo v dilne na stolici

rovnaji kastli remeslnici

neni to vubec zadna drina

je to super prace tahle klempirina

trochu kitu dame na ni

s kitem se prece dobre tuni

uz se to blizi do finale

jeste trochu plastu na ni potom dame

s tuningovou sade prave vyjizdime

vsechny mistni kundy na ni nabalime

budem delat frajery s ducduc bednou

duchodcum tem na hlave se vlasy zvednou

jezdime v sade celym svetem

merime sily s chewroletem

stejne si ho jednou dame

v hospode pak sladkou vyhru vychutname

rano z baru jedem domu

par promile mame k tomu

uz nas stavi policie

skodovka ta v kovosrotu smutne shnije
21:39:09
13.09.2005
Majkl
-> VeTëV: ale dyt to udelas, se neboj pane, preju hodne stesti
20:58:58
13.09.2005
VeTeV
-> panove: koukamsrandicky srandicky a vetevka se chudak uci :-(
09:34:52
09.09.2005
kirri
-> Jirik: hele jiri koukej co umim126

hehé, ten hardkór bych chtel prubnout, jestli to tak fakt je47
09:29:47
09.09.2005
Jirik - zrušená registrace
-> kirri: Na hlavu, já vim. 3

Já už jsem tiež Old hardcore knédl. 3
09:28:37
09.09.2005
kirri
-> Jirik: uz zarustam vousem, a vlci uz jdou se, sem chudy, sem sam, nemocen......1
09:23:49
09.09.2005
-> kirri: No jóóó ty už jsi starej... 3
23:17:01
08.09.2005
kirri
-> felda 1,6: 1 si z toho nic nedelej me bude 2 rijna 21, sem pred duchodem130
23:15:28
08.09.2005
felda 1,6
kirri - dík.............měl jsem z toho docela depku že mi je už 307
23:05:32
08.09.2005
kirri
-> felda 1,6: myslis jestli si dela prdel? to neni sprosty slovo neboj:)

dobry, jeste to je v norme ses dobrej rocnik1
23:03:23
08.09.2005
felda 1,6
kirri- no to je dobrý,fakt mi to moc nejde,jelikož jsem starší ročník,ve škole mě učili naposled co si pamatuju rusky hovořiti,místo počítače ovládati149 bohužel...ale se snážim...........manželka je zapisovatelka na soudě a když mě chválí že jsem se zlepšil, tak nevim jestli sidělá prd*l,nebo to myslí upřímně - deformace z povolání5
22:50:02
08.09.2005
kirri
-> felda 1,6: tak ta byla nejlepsi, felda1.6 vede3 3 3
22:25:38
08.09.2005
felda 1,6
jj škoda že neumim mačkat písmenka do klávesnice,taky bych se přidal........
22:05:31
08.09.2005
Valentynka
Kuci vy jste sikovny, nechcete mi nekdo vypravet pohadky pred spanim??4
13:35:34
08.09.2005
Majkl
-> Tuxik: 20
13:24:19
08.09.2005
Tuxik
-> VeTëV: az ted jsem to docetl :) uplne mi tecou slzy 3 3
13:14:15
08.09.2005
Bagrr
-> Tuxik: Nádheráááá
13:08:08
08.09.2005
Tuxik
Mam taky jednu pohadku :)

O tuxikovi a jeho pusobeni na virtu :-)

Byl jednou jeden tucnak, kteremu se prezdivalo Tuxik. Odmala se porad hrabal v pocitacich a ruznych elektronickych

nesmyslech, nemalo z nich znicil nebo pouzil na soucastky :-). Ovsem jednoho dne se rozhodl, ze nebude zbytek sveho

tucnaciho zivota travit doma, ale ze se take podiva ven, aby zjistil, zda je to tam opravdu tak pekne, jak se docetl na arpanetu

(eh pardon, na internetu). Sbalil si sve saky paky a vydal se do sveta na vyucenou. Prosel sveta pul, lukami i skalami,

mocaly i pousti, az jednoho dne narazil na, do te doby jemu neznamou vec, skodovku. Chvili ji studoval, a pak usoudil,

ze s takovym vrakem, ze ktereho za jizdy padaji roztodivne nesmysly a ktery mizi pred ocima, nechce mit nic spolecneho.

Pokracoval svou tucnaci chuzi (tucnaci maji kratke nohy, proto mu cesta trvala pomerne dlouho), bloudil sirym svetem,

az ho to prestalo bavit a zacal hledat misto, kde se usadi. V hlubokem lese narazil na chaloupku, na ktere bylo napsano

"skoda.virt.cz" , a vzhledem k tomu, ze mu to pripomnelo doby kdy travil na internetu pomerne dost casu, rozhodl se

zaklepat. Na zaklepani nikdo nereagoval, a tak Tuxik otevrel dvere sam. Pred nim se zjevila velika mistnost, kde bylo napsano

"recepce, registrace novych clenu" a u stolu sedel clovicek, ktery mel na jmenovce napsano "U-Geen". Tuxik opatrne vstoupil

dovnitr, na recepci se zeptal "smim jit dal ?" a sedl si do pohodlneho kresla, ktere tvorilo dominantu mistnosti.

Od recepcniho se ozvalo jakesi zahuhnani (neco jako "jo, ale musis tu dodrzovat pravidla..") a Tuxik se spokojene vydal na pruzkum.

V chaloupce bylo utulno, k chaloupce patrila obrovska garaz, prodejna nahradnich dilu, konferencni mistnost a spousta dalsich

vymozenosti, a tak neni divu ze se tam Tuxikovi zalibilo. Zpocatku Tuxika nikdo nebral vazne, kazdy ho ignoroval, nikdo se mu nevenoval.

Tuxikovi bylo moooc smutno, ale vzhledem k tomu, ze v garazi u chaloupky je spousta skodovek, a ani jedna nevypadala

tak, jak je Tuxik znal predtim, rozhodl se, ze si jednu skodovku take poridi. Tuxik dostal skodovku po svem tucnacim dedeckovi,

byla to staricka uzovka, a Tuxik na ni byl velice hrdy, vsak to take bylo jeho prvni auto. Chvili mu trvalo, nez pochopil k cemu

ve skodovce jsou ta ruzna hejblatka a blikatka, a take si dlouho nemohl zvyknout, ze skodovka nema takove samozrejmosti,

jako je klimatizace, posilovac rizeni, airbag. Zacal se o skodovku starat, z kazde upravy mel obrovskou radost, a kazdy uspech

ventiloval na konferenci v chaloupce. Kdyz mu neco neslo, ptal se na reseni dalsich obyvatel chaloupky, kteri si na nej postupne zvykli.

Jednoho dne Tuxik v chaloupce potkal skupinku lidi, kteri si rikali Kirri, Jizik, Vëtev, Majkl, Labros, JohnyDeath a dalsimi jmeny, ktere si

uz Tuxik nepamatuje :) a dohodli se, ze do zivota v chaloupce vnesou trochu zabavy. Zacali delat ruzne vylomeniny, mecovani, v konferencich

zahaneli probirana temata do uplne jinych dimenzi, zkratka byli velice sehrani a stali se z nich dobri kamaradi. Postupem casu si Tuxik

zvykl na skodovku, a kdyz videl, jaky k ni maji vztah ostatni v chaloupce, dostala se mu k srdci a nikdy by ji za zadne jine auto nevymenil.

A jako kazda pohadka i tato konci happyendem - i kdyz spousta obyvatel chaloupky chtela svou skodovku prodat, nakonec tak neucinila.

Ptate se proc ? To je preci zbytecna otazka, vzdyt jsme skodovkari - jedna velka rodina, ktera se skodovek nikdy nevzda.
07:54:19
08.09.2005
-> VeTëV / všicí: Vostře.... 1 Super, moc hezkýýýýý.

A pak že jsou tady na webu slaboduší dementi. Nááááhodou, jsme velmi šikovní, literárně nadaní, povídky a pohádky píšeme, básničky a písně skládáme a tak všelijak podobně. 3 3 3
07:47:00
08.09.2005
Gryzly
-> Jiřík: kurňa Jiří zas vymyslel nějakou pohádku a zas tam figuruju já, zatr sakr proč? ted jdu spát a až vstanu tak si ji přečtu a běda jestli tam budu něco dělat s Bóbřou.
01:06:42
08.09.2005
Bagrr
O Bagrrovi, jak k Elise a virtu přišel:o)

No nebyla by to správná pohádka, kdyby nezačínala slovy: Kdysi dávno žil byl jeden Bagrr. Nebudeme rozvíjet, kde žil a jak tam žil (to je jen na něm, jestli Vám to poví:o) Samozřejmě měl spoustu zálib, ono to totiž na samotě u lesa ani nejde jinak, ono by se tam totiž člověk jinak unudil:o)

Ä protože potřeboval (lépe řečeno cítil potřebu) vlastnit svou pořádnou káru, rozuměj jako auto:o) tak vyrazil do Budějic, vyhlášeného to města pivovarnictví, s plánem si koupit ňákou káru za rozumnej peníz… No a náhoda ho zavedla na jedno odlehlé parkoviště u jedné přerostlé jednoty (rozuměj Obi) No a tam stála ona jeho láska na první pohled….. Byla krásná, ztepilá, na svůj věk docela nejetá, hnědé barvy pleti. Přišel k ní blíže s úmyslem na ní hodit oko…. Když viděl jakýs papír na zadním okně s divnými nápisy a jakýmisi čísli, řekl si: „Ha to bude asi telefoní číslo a cena“… Vzal tedy do ruky svůj mobilní telefon ne zdaleka podobný přenosné telefoní budce a uložil do paměti tohoto zázračného přístroje číslo.

Celou noc nemohl usnout, jak toužil po oné káře stojící u přerostlé jednoty. Hned druhý den ráno po probdělé noci se jal náš statečný Bagrr telofonovati a domlouvati schůzku s roztodivným mužem, který prodával onu zběsile silnou káru. Domluveno bylo, že se sejdou v Výdejkách opět u Obi, v x hodin. Bagr okamžitě sedl do auta zapůjčeného od rodičů za příslib pilné spolupráce na zahrádce a v kuchyni (ještě do dneška nesplnil) a vyzvedl v nedaleké osadě Branná kamaráda. Razil si to cestou necestou po poli za svou budoucí nevěstou… No zkrátím to, prostě tu škodnou koupil za ještě snížený peníz, než který ujednal při telefonátech (děkuji tímto onu pánovi). Mno a valil si to tedy domů ve své nové káře v závěsu za kamarádem valícím v autě rodičů (kdyby to věděli, tak mně zabijou). Když káru přivezl domů tak se jal vymýšlet pro ní jméno, dlouho na nic nemohl přijít, až když se praštil do hlavy při přehazování kol tak si uvědomil, že by to mohl pojmenovat podle písničky, která mu utkvěla v paměti Elizabeth, ale to mu přišlo dlouhé a tudíž vzniklo označení jeho nového auta Elisa Evo I:o) Tak to by sme měli první část. Tak honem na druhou.

Aneb jak se Bagrr dozvěděl o stránkách o škodovkách…

To si jednou takhle po večeru po vykonání leštění (chromovejch lišt na střeše u Elisy) Bagrr uvědomil, šak je tady v lese tak trochu dotaženém kus tý civilizace či jak se tomu nesmyslu říká tak to koštnu ne. Jal se tedy lopotiti s kompjůtrem a napojil se na ten interfernet. Mno bylo to asi zapříčiněno fernetem, že zadal ve vyhledávači do okénka hledej slovní spojení: škoda úpravy, opravy….. Mno a otevřel si jediný odkaz, který mu to nabídlo. Tak si tam četl a usoudil, že tento web musel vzniknout rukou zapáleného škodovkáře (pod pojmem zapáleného rozuměj jako do věci, ne jako hořícího) a něco se v něm hnulo, jestli to byla žluč či co, přišel na to, že vlastně ten net je dobrá věc, a že se tam dá zjistit spoustá zajímavých informací o jeho vozidle, jako je například, že to má motor na opačné straně než třeba felicie a podobné velmi interesantní infix, které do té doby Bagrr vůbec netušil. Teď přeskočim pár nepodstatných pasáží života tohohle TROUBY….

Mno a jsme ve dni 8.9.2005 0:41. To už Bagr ví, že virt nejni jen o zjišťování infos o škodovkách, ale také o psaní si vzkazu mezi pár VyVolenými a ze zakladatele webu se stal Big Brother (má nad námi dozor tak se snažme, ať si neděláme ostudu) Mno a že se tam dají zjistit krom jiného i info o tom, jak často si lidičky z virtu třeba hrajou s autíčkama. A za tu dobu poznal sic jen pokecem po ICQ nebo pokecem v různých tématech spoustu zajímavých lidí, kteří do sebe rejou a myslí to dobře ŽE:o) Mno a taky zjistil, že už má jen dvě hlavní záliby: Virt a Škodnou…. První nežere tolik peněz, ta druhá je žrout nehorázném, že sem si rači nekoupil třeba ňuká pohorky….

Ježíš co sem to napsal za šroty….

01:05:48
08.09.2005
Bagrr
Se omlouvám, ale taky sem nacpu výplod svýho "mozku" je to halda nesmyslů tak bacha!!!
00:05:59
08.09.2005
fine_ray
Teda beru zpět co sem napsal.. tohle je taky roztomilý.... a to jako moc!

3 3 3

156156156
17:30:34
07.09.2005
Pavel P@nkáč
-> VeTëV:

-> Jirik:

Vy jste blázni152 152 152
16:59:29
07.09.2005
Bagrr
-> VeTëV: Ježiš ty seš vůl3 3 3 3 3 3 3 3
15:33:35
07.09.2005
kirri
krasny VëteVko parada112 136 105
15:26:35
07.09.2005
Majkl
-> VeTëV: SUPER FAKT!!! 3 3 3 156 156 158 158
15:13:50
07.09.2005
VeTeV
Jak princ Jizik k Tuňákovi přišel

Bylo nebylo za sedmero řekami, sedmero jezery žil byl jeden mládenec Jižík. Byl to tuze hodný hoch – slabším a nebohým pomáhal, rád se s každým o skývu chleba podělil a nikdá nikomu neublížil. Šak ho také měli šicí ve vesnici rádi.

Tu si však Jižík jednoho dne řekl – co já vlastně z tého života mám. Stále jen dobro každému činím a sám mám jen tu skývu chleba, staré botky samochodky a jednu tornu v níž myška přebývá. Tož já se tedy vydám asi do tého světa, když i ten Lubošek tam již byl a dokonce i Jeník. Oba pravili, že je všade tuze krásně a mnoho sličných děveček po cestě potkali, mnoho nových divů zahlédli a dokonce si i luxus wagen poté postavili.

Lubošek má nyní káru jako hrom – zove se Zelenka nebo tak nějak a má i motor z jakéhosi zahraničního vozu – a té muziky co tam má! Kam oko dohlédne tam samý reproduktor a rámusu to toliko tvoří, že i stračena od sousedů se z tého málem složila. A Jeník si po třech letech služby a roboty na novou Žlutku postavil. Ten jí má také krásnou – ne jako Tonda od naproti, jež pro samou rez ani paňmámě na nákup již jeti nemůže. To Jeník má takovou hodně výrazně zelenou a zespoda jí má jako Luboš barevnou a i on již na reproduktory si vydělal a i on tam nyní mnoho jich dává. Dokonce Mařka od naporti povídala, že do tého vozu bude dávat televizi a na vídeo bude moct koukat! To já bych jistě také mohl v tém šitém světě na nějaký ten dukátek naraziti a jistě bych si také mohl nějak tu svojí stařičkou 105ku opraviti.

A tak se Jižík zamyslil a řekl si – šak i já bych mohl nějak ten svůj kočár upraviti a všem na vsi ukázati jakej já to sem pán. Rozloučil se tedy s rodinou, rozloučil se i s celou vesnicí a na rozloučenou uspořádal malý hodokvas. Mnoho se jedlo, mnoho se pilo a povídalo a Jižík už se viděl, jak v tej cizině potká spousta nových děvěček a dukátů přinese, že to ještě nikdo nikdá neviděl.

A jak Jižík usmyslel tak i učinil. Druhého dne ráno se za rozbřesku vydal rovnou za nosem. Jeho první kroky směřovali na Moravu – bo o tej se tvrdí že kraj je to bohatý a velmi úrodný. PO cestě potkával celou spoustu roztodivných lidiček a šicky na něj byli tuze hodní. A tak ho nožky donesli až do města velkého Brna – i tam narazil na lidičky jež nikdá neviděl a Ti také měli ony tajemná a u nich v kraji tak rozšířená auta značky Škoda. Prvního potkal nějakého Johnyho jež si říká smrťák. I tento kluk se s Jižíkem objal a přivítal a Jižík mu o své pouti vyprávěl. Chytrák Johny viděl, že Jižík je skutečně nadšený a tak ho zaměstnal bo práce měl dostatek – motory Jižík měnil, kapoty kitoval a rzi jeho auto červené zbavoval a co již Johny nepotřeboval, to Jižíkovi do batůžku přidal. A tak Jižík získal spousta různých poznatků, nových dílů a nějaký ten zlaťák také vysloužil.

I čas se naplnil a jal se jíti dále. PO cestě vidí jakousi holčičku střapatou, jak u silnice stoji a smutně do kufru hledí. I řekl si, je taká pěkná, slušně oblečená – jak v tej televizi – a tak se za ní rozběhl. V tom však na něj čekal šok. Ona to nebyla holčička, ale nějaké kluk co si říkal podobně jak ten sýr s kravičko – enem jedno r navíc v tom jméně bylo – Kirri. A šok druhý – on měl motor v kufru! A tak Jižík říká – se nediv, šak máš motor v kufru, to jet ani nemůže! A koukam jaké je to celé baculaté ten tvůj kočár – to já mam takový jinačí a motor jest v zádu a nějaké díly si již tady na něj nesu. Chci mít auto jako maj u nás Jéňa a Luboš i jiní hoši na vsi! A tak ukázal Kirrimu jeho poklad – i on se zaradoval a říka – vidíš, tyto díly jsou i na mém káru stejné, když mě je půjčíš, bohatě se Ti odměním! A tak Jižík souhlasil a díly poskytl. Mnoho dní pak spolu se na zámku opíjeli a Kubík vyprávěl jak ke svému káru přišel, jak moc je spokojen a Jižík pak po večerech v něm ulehal, neboť mu svým houpáním připomínal kočárek, kterým jako malé robátko jezdíval. A i zde k nějaké korunce přišel a Kirri ho dílem obdaroval a poslal ho za tajemným šamanem Sepem jenž bydlel ve vesnici nedaleko.

Sep již dostal předem avízo, že se k němu chytá nějaká tajemná návštěva a tak vše řádně nachystal – napekl, pivo nanosil, auto poleštil a na Jižíka čekal. Jižík ho poznal již z dálky, neboť Sepovi se jeho hlávka leskla a zapadající slunéčko vytvářelo na jeho temeni krásné odlesky. Sep Jižíka přivítal i dali se spolu do řeči. Mnoho spolu popili a Jižík poznal v Sepovi mistra nad mistry. Sep znal mnohé tajemné techniky, jež se týkaly věcí, pro Jižíka zatím neznámé a tak učil Jižíka karburátory ladit, hlavy leštit i jiné tajemné techniky. Jelikož Sep i mnohé sbíral a měl všeho již plnou garáž, obdaroval Jižíka velkou spoustou dílů, které ani Jižík nikdá neviděl a za které byl moc vděčný. Čas ovšem nadešel a Jižík se vydal za dalším tajemným pánem Hryzlym z Gryzlova.

Hryzly byl velice hodný a ochotný, nějaké ty polnosti a spousta jiných nemovitostí vlastnil a na zahradě měl i jakýsi skleněný bungalov který skleníkem se nazýval. V této oblasti bylo mnoho hor a prý se i zde čarodějnice pálily. Tu však Jižík přišel na to, že jednu upáliti zapomněli a hbitě si zapsal, kde že se Fatima al Harad Muchamid nachází a jal se odčarovávat její fialové kouzlo. Zde Jižík začínal velice sílit a jeho svalstvo se již blížilo pomalu tomu, co mělů u nich na návsi Pepík, jež dřevo rubal. Jižík mnohému se i zde naučil a také poznal spousta tajemných slov, jež předtím neznal – Fatima byla jistě velmi sečtělá, neboť její jazyk byl jak jazyk staré správcové, ovšem mnohem jadrnější.

Nevím jak jeto možné, ale další kroky zavedli Jižíka do spárů pána Radůze – ten jistě moc bohatý byl neb mnoho Kozích dechů i jiných strojů vlastnil a jezdil v jakémsi prdlavém stroji, jenž jezdil na divnou směs benzínu a oleje. I zde se Jižík naučil mnohé věci a již pomalu množství dílů se ani na trakař jež od Sepa obdržel nevešel. A tak mu Radůz složil jakéhosi divného oře s nímž se Jižik na cestu vydal – šak drábové na silnicích s bílou čapkou na jejich hlavách pro tento stroj pochopení neměli a Jižíka často nějakými papírky obdarovali.

A jak tak putoval onou krajinou řekl si – že bych i do tej matičky měst zavítal? A tak se na svém třaskořiťoletu vydal na cestu do matičky Prahy. To vám byla sláva, když s ohromným randálem a třeskem se přiřítil na hranice okresu. Tu si ho povšiml mladík, jenž spíše robota připomínal neb stále všude mluvil řečí jedniček a nul a na jeho super stroj koukal. Jižíka se ujal a jeho jméno znělo Tuxík. Tuxík šak měl na Jižíka neblahé následky – mnoho on do sebe vtahoval temný dým z ruliček jež je svým ústům přikládal a Jižíka i této tajemné technice naučil. A tak Jižík mimo jiné začal bafat s Tuxíkem a chodili po pražských hospůdkách a mnoho se veselili. I na jedné takové obchůzce potkali chlapce, který byl svým zjevem tuze zvláštní. Připomínal malého medvídka, jehož si Jižík všiml ve školce a byl potažen takovým zvláštním chlupatým nesmyslem. Ano byl to náš Lord of the Flock – neboli Majkl. I on se tedy ujal oněch dvou chlapců a spolu se jali dovádět a popíjet. I Jižíkovi to nedalo a ptal se chlapce, co že to má na sobě a on ho zasvětil do tajné techniky, která se dědí z generace na generaci a jež se nazývá Flockování. Ukázal Jižíkovi také své mistrovské dílo v autě Škoda a ukázal mu jak mnoho se dá toto auto rozebrati - mnoho se Jižík divil jak je možné, že někdo má tři auta před svojí chýší rozebrané a stále z nich něco vyndává – to ještě neviděl a naučil se tedy mnohému rozebírání. Mimo jiné ukázal také Jižíkovi obchodníka jenž nad mnohé vynikal – před svojí chýší on mnoho kočárů měl a cokoliv on velice ochotně prodal a tak Jižík donakoupil co ještě neměl a musel si pořídit za svůj stroj také vozík – toliko již dílů on měl. Pak ho tito pánové zavedli za VěTéVkou – i on byl jakýmsi šamanem v oblasti rozebírání neb na zahradě kol svého domu měl on spousta dílu a a rozebraných nesmyslů. I Jižík se rozhodl s těmito chlapci naposled poveselit a přejal spousta co ho naučili – VěTéVka ho ještě seznámil s novým výrazivem jenž on nikdá neslyšel a tak spokojen pak všechny zdravil pozdravem – čus pičo.

Kroky Jižíka se dále ubírali směrem na Hradec kde poznal rytíře Bobrina, jenž své auto měl tuze zajímavě udělané a jež také velice hlasitě se po dědině projíždělo a dokonce i tu televizi v jeho autě zahlédl – to se nestačil divit, taková kouzla u nich umí enem starý Vrtiška, kolenovrt a opravář televizorů a flašinetů. I s ním se později rozloučil a vydal se směrem jež nikdá nešel a to do jakéhosi rašeliniště.

Zde narazil na pána, který se rád projížděl po lese a honil svým autem divou zvěř po lese a poté je na větěvkách smažil a pekl a hodoval až do rána. PO nocích pak pytloval rašelinu a na černém trhu prodával překupníkum, kteří jí do benzínu a jiných hmot přidávali. Mnoho se zde naučil – například leštění -a zesílil zde již toliko ( zejména jeho pravá ruka), že mohl spokojeně odjeti do své rodné vesnice.

Doma se pak všichni divili, cože to jede za nový vlak do vsi, ale on to byl jejich Jižík, který na šecky zvolal – čus piči, sem tu a podívejte co šecko sem si vysloužil. Zprvu se ho báli, neboť z chlapce jenž vypadal jak tintítko se stal jakýsi hromotluk a mluvil nářečím které nikdo neznal. Mimo to ovládal techniky, které se dali považovat spíše za čarodejnické i tu on vyprávěl o svých cestách, o všem co poznal a seznal a i tom jaké nové techniky umí a že zná i jednu čarodejnici Fatimu, která mezitím již odlétla do jiného království.

A tak vybaven potřebným umem a schopnosti sestavil si svůj tajemný kočár Tuňáka a s ním brázdí vesnice, jezdí s holotou z jakéhosi Škoda virtu nebo co že to je a porvádí různé neřesti a jiné radovánky. A jestli nezemřel, tak tak jezdí dodnes

4
14:39:16
07.09.2005
fine_ray
-> Jirik: hele týwe. to je mazec! to už nemá cenu cokoliv přidávat protože takhkle roztomilou kravinu už tu nikdo nenapíše

3 3 3

156156156
14:10:06
07.09.2005
Bagrr
-> Jirik: Neber mně vůbec do úst, natožpak do prstů na klávesnici a nespojuj mně s větví a bobrinem, mně takyovýho hodnýho kapesního bagřříka spojovat s takovýma zlounama.... Žes e nestydíš...3 3 3 3
14:03:47
07.09.2005
-> REMIX: Bobrin tady není, právě jezdí s Bagrrem, odklízí staré VeTëve, bagrruje prej taky nějakou plochu pro stavbu nové benzínky, čuprmarketu a aquaparku. 3
12:14:14
07.09.2005
REMIX
-> VeTëV 06.09.05 09:27:27: az ted sem si vsiml toho ..kola nezakoupi.. tak uz se tesim az tu Borin vleze..no jejda, to zas bude hadka43 39 69
12:12:06
07.09.2005
REMIX
-> Jirik: ne ne, no je to super156 156 , by me zajimalo, jestli uz maji ty mysatka nebo ne74 90 No jako pohadka na dobrou noc to moc nevypada, ale super pocteniickoo...
12:04:30
07.09.2005
-> REMIX: Hlavně se do mého literárního dílka neutírej. 1
11:53:12
07.09.2005
REMIX
-> Tuxik: Super, tohle zazpívej před maturou a myslím, že budeš mít za jedna..řekni skladatel TUXIK..néé fakt bomba!!

-> Jirik: Tu tvou pohádku sem prvně přeskočil protože je moc dlouhá, ale teď si ji vytisknu a du si ji přečíst na hajzl (tam se mi vždycky dobře čte:))
10:57:42
07.09.2005
Majkl
-> Jirik: ma mindraky z toho ze mi ho videl 3
10:54:26
07.09.2005
Bořin asi nemá rád pohádky.... 10

Ještě nereagíroval.... 1
10:21:38
07.09.2005
Tuxik
-> Karlos: -> Johny Death: 4 nemel jsem co delat, a chytla mne basnicka nalada 1
08:51:47
07.09.2005
Johny Death
-> Tuxik: ty vado ti zase prasklo basnicky střevo nebos měl slovní průjem ???2 3
00:45:03
07.09.2005
dial K for Karlos
-> Tuxik: Ta Mototechna mě dojala až k slzám, 179 171 107 nádhera, to si musíme všichni zazpívat na příštím srazu Virtu. Vytiskněte listy s textem!
14:23:06
06.09.2005
Tuxik
-> Jirik: dekuji 4
13:52:14
06.09.2005
-> Tuxik: Super písničky, hned jsem se chytil.... 4 3 3 3
11:13:12
06.09.2005
Bagrr
-> Tuxik: když já neumim zpívat, ale jinka SUPER....

-> Jirik: Hele, a jaktože se tam nezjevil bagrr?? Bych jim klidně mohl prokopat cestu ven voe1 Ale tohle je fakt BOŽÍ a ještě jednou NEJBOŽTĚJŠÍ, kam ty na to chodíš3
10:48:28
06.09.2005
Fén
-> Jirik: Tak to nemá chybu. :o))
Extreme Tyres