skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Čo sa oplatí vidieť?
-> lolek77: a nevezl sem te v tatre? :D
Areál Tatra Koprivnice - zkušební polygon - 9.6.2018 - 10.6.2018
koprivnickednytechniky.we bnode.cz/
Dnes som bol, oplatí sa vidieť a zažiť, sú tam k videniu nové stroje Tatra, veterány Tatra, hasičské špeciály, vojenské špeciály... a mnoho iného. Ideálne na výlet s deťmi.
koprivnickednytechniky.we bnode.cz/
Dnes som bol, oplatí sa vidieť a zažiť, sú tam k videniu nové stroje Tatra, veterány Tatra, hasičské špeciály, vojenské špeciály... a mnoho iného. Ideálne na výlet s deťmi.
-> Nwkt 21.08.17 13:52:40: Nefunguje, areál ted má levnepneu.cz a auta mela koupit Koprivnice
Naozaj Vám všetkým pekne ďakujem, bude aspoň z čoho vyberať. To muzeum v Nové Bystrici som už videl tu v galerii a určite sa tam chcem ísť pozrieť naživo, ale nepohrdnem ani hradmi, peknými mostami a hocičím čo stojí za pozretie. Naozaj velká vdaka. Keby ešte niekoho niečo napadlo tak pokojne dajte vedieť. 

-> eRkos: Neviem či je to pre teba zaujímavé ale u Prahy či kde mám u Bukaja krabicu prichystanú,to by si mohol doviezť na SR
,a aby som nezabudol niekde v Čechách mám aj jeden blok motora ale to sám neviem kde

-> MATTESS 21.08.17 13:59:30: pekne, o tom nevim, tak az se nekdy vyskytnu v N.Bystrici, tak tam mrknu... na DeLoreana jsem myslim koukal i v Lanech, ale jednou v Madarsku na nejakym srazu jich bylo asi 8, myslel jsem, ze vzacnejsi teda...
-> Nwkt: myslím že už ne, údajně se to stěhovalo do Kopřivnice
-> eRkos: takové otázky řešíme tady:
skoda-virt.cz/cz/.../1479 71-dovolena-2?gotopost=
Jinak Nová Bystřice muzeum US aut
skoda-virt.cz/cz/.../784- veteran-museum-nova-bystri ce
Třeboň - Schwarzcenberská hrobka. Je toho hodně.
skoda-virt.cz/cz/.../1479 71-dovolena-2?gotopost=
Jinak Nová Bystřice muzeum US aut
skoda-virt.cz/cz/.../784- veteran-museum-nova-bystri ce
Třeboň - Schwarzcenberská hrobka. Je toho hodně.
hrad Cornštejn, hrad Bítov, rozhľadňa Rumburak
Trhové Sviny muzeum nákladních vozidel, funguje pořád? Nemůžu dohledat webovky
U Tábora řetězový most Stádlec cs.wikipedia.org/wiki/St%
C3%A1dleck%C3%BD_most
-> eRkos: vo vranove nad dyji je pekny hrad/zamok
Trasa Kúty - Nová Ves n. Lužnicí by bola trasa č.1 a trasa č.2 by mala byť Nová Ves n. Lužnicí - Mladá Boleslav. Ďakujem za každú radu. 

Zdar borci. Chystám sa začiatkom budúceho mesiaca na menší výlet škodovkou za rodinou a tak by som vás chcel poprosiť o nejaké rady kde je po ceste niečo zaujímavé k videniu. Trasu mám už zhruba naplánovanú, už by som chcel len záchytné body. Prikladám obrázky kadiaľ by mala naša cesta viesť.