-> 11mAjA11 11.03.25 19:22:49: nevi, jestli 150tis.km je vyjeta do dna, u VW asi jo :/, ale mel jsem sundanou i vanu - cistounke, olej nezere, najel jsem s ni 120tis.km a pisu, co jsem resil

Mam chip 193Hp a vsude uz vule, hlavne na kardanu/uhlovym prevodu to poznam, kdyz jedu pianko s vypnutym zadkem, na jednom kloubku poloosy mam vuli, ale nechroupe, pritelkyne vuli nema a chroupe, jak ted 2 mesice stala, tak trochu hucelo predni lozisko - to je jeste z vyroby, druhe jsem uz menil asi pred 70tis.km, ale jel jsem se zanovnim baWorakem a ten mel teda vule jak zigul :), firemni a najeto mel pod 100tis.km
-> saskyn2 11.03.25 21:08:44: tak ja od neho nic nechtel, jen neco kupoval a tak jsme se bavili o autech...
-> Sita 11.03.25 18:32:26: proto zatim nejezdim v soli ani nivou a leto uchranil i octavku, ikdyz to nebylo uplne myslene
Jinak cekam, kdo mi udela ty rozvody na octe za 3h prace

nebo jeste mohu nabidnout, ze za to udelam to tesneni pod hlavou na favomotoru - klidne na 2 kusech
-> saskyn2 12.03.25 00:45:00: to jsou plastova sani? nemaji protizaslehy? jak sekvence muze todle udelat? me zelena felda s bilou kapotou strilela pri skocich, tak jsem na hadici k filtrboxu nemel sponu, ale tamto byl plyn nejakej polak a todle v te vybavene 1.3 mpi je BRC, jak jsem byl u Bukaje, tak mi rapid semtam strelil do vyfuku, ale to jak jsem jel plnej a prudce jsem ubral, mozna tomu uberu, ale tech 9,5 na ten motor a styl jizdy mi neprijde spatne :)
-> saskyn2 12.03.25 00:45:00: vsak Bukaj pise dohromady, ja ani nevim kolik je benzinova v octe 4x4, protoze jsem jeste nikdy nemel vic jak pulku - zbytecna zatez, vlastne jednou jo - jak byl chvilku levnej benzin v dobe covidu, tak jsem dal plnou 98 na ONU a plynu dam 57l, to mi jeste plynar ten ohnutej plovak trochu narovnal, volal mi kvuli tomu, co to jako je, ze on to dela jen znamym :), vlastne ani nevim, proc ho vyndaval, kdyz jsem mu dal novou nadrz uz s namontovanym plovakem, mozna to chtel pootocit, ta nadrz mi do octy vubec nesla, no rikal jak je to zachovale auto, ze mi to osetri, no a vypadalo to, jako kdyz jsem jednou najel na zinkovej sprej :) - vidis i plynar rikal jak je ta vyjeta ovce zachovala .)->
-> 11mAjA11 11.03.25 19:22:49: