skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Testovací polygon Slušovice
jo taky si pamatuju jako malej kdyz kdyz se jeste tady jezdilo rally pres brod v Klastere a tady po okoli tak vsichni cekali az prijede TO audi QUATTRO ze slusovic bilo zlute .. a nedavno jsem ho videl na prodej.

-> dakar.cz: Tak to koukam,až bude cesta musím se podívat

-> afro100: tak to sou luxusní fotky.... Hlavně to emko na dvou kolech :-D
-> Luky. 26.04.11 16:17:51: Byls rychlejší, ale dodnes si pamatuju komentář Dolejše když Leo Pavlík zalítnul do pangejtu a sám se po několika metrech vyhrabal ven: "Jo tohle dokáže jedině čtyřkolka" povídal Dolejš
Tenkrát to tady bylo jako zjevení, někde mám i černobílé fotky když jsme se na něj byli podívat...

-> aceboss 26.04.11 16:00:02: Cože? S Béčkem? Kde?
Co vím, tak Leo Pavlík jezdil pouze obyč Quattro...

-> aceboss: spíš bych řekl, že Honza to myslel tak, že se tu testovalo S1. Že s Audi jezdil Pavlík snad ví. Nebo že by měl takové mezery v základním vzdělání? 

-> Tuner#2: Ani bych neřekl ,že testovali
.......Slušovice s Audi též závodilo

-> Luky.: to jo.. Ale mě víc bere ta S1
Až bude lepší počasí,tak se tam vypravím i s foťákem a něco málo nafotím

Až bude lepší počasí,tak se tam vypravím i s foťákem a něco málo nafotím
Tak ono ne jen že tam testovali S1, ale hlavně ten prototyp s motorem uprostřed, který oficiálně nikdy neexistoval
A taky myslím že je to Garde dle sklonu předního okna. Těžko říct jestli MTX, ale jaký jiný, žejo...

A taky myslím že je to Garde dle sklonu předního okna. Těžko říct jestli MTX, ale jaký jiný, žejo...
ještě by mě zajímalo,kde to je ve slušovicích vyfocené,kde měl Agroteam základnu..
-> Tuner#2: jo,to byl skoro stát. Už jako malé děcko mě to fascinovalo,když jsme jeli k babičce,všechny ty baráky,dostihovka,sud.. A hlavně nejvíc dálnice a všechny ty široké cesty. Vůbec sem tehdy nechápal,proč to tam je...
-> Čokin: Taky jsem čuměl,vůbec by mě to ani nenapadlo,že tady u nás vůbec někdy mohlo audi testovat tak legendární auta jako quatrro sport nebo S1
-> Čokin: Taky jsem čuměl,vůbec by mě to ani nenapadlo,že tady u nás vůbec někdy mohlo audi testovat tak legendární auta jako quatrro sport nebo S1
-> dakar.cz: Čumím jak puk takový kus historie přes kopec za barákem, docela se stydím. Určitě si tam udělám v brzké době výlet a projdu si tuto trať.
-> dakar.cz 26.04.11 12:02:11: NJ tak Slušovice byli tehdy stát ve státě, ale tohle jsem fakt nečekal, mazec, škoda že fotky nejdou zvětšit 

-> Tuner#2: taky jsem se na ně díval a řekl bych že to jsou ty Garde. A s tím audi jsem to vůbec netušil. Já jsem myslel,že to bude nějaký okruh pro traktory nebo tak něco,když mi to kolega popisoval. Ale když jsem se tam byl dívat přišlo mi to divné,je to fakt těžké to projet i pomalu. Pak ty skoky a tak... Tak jsem hledal na netu a našel ty odkazy,co jsem tady dával.
Co myslíte, jsou to dva vozy RS160 MTX? Každopádně mazec, netušil jsem, že Audi testovalo v té době u nás 

-> Qatro: ono vůbec ta historie kolem slušovic je hodně zajímavá,takových podobných míst se zajímavou historií je tam mraky. Ale nic se tam už nevyužívá.. Ale v těch 80 letech to tam muselo byt fakt mazec..
Ty jo
ikdyž to mám 270km tak podívat se tam zajedu.

-> Luky.: aha,to jsem nějak přehlédl. Ale místo je to každopádně hodně zajímavé.
-> Qatro: jo,to se tam určitě zajeď podívat,je to fakt zajímavé. A když si dáš dvě,tři kolečka,asi to nikomu ani vadit nebude..
-> Qatro: jo,to se tam určitě zajeď podívat,je to fakt zajímavé. A když si dáš dvě,tři kolečka,asi to nikomu ani vadit nebude..
To dakar.cz: jo v pohodě, já to nemysel jako žádnou akci. Já sem taky netušil že něco takého máme skoro za barákem. Ona už jenom ta historie stojí za to a škoda, že už je to nefunkční. udělám si tam projíždku. 

-> dakar.cz: někde jsem četl (nevím jestli to není v jednom z tebou odkazovaných článků, nemám teď na ně čas), že majitel nechce o nějakém zavodním/testovacím využití pozemku ani slyšet. Takže asi smolík 

-> Qatro: toš o to nejde,kolik by dojelo lidí. Nechcu pořádat nějakou akci nebo tak. Píšu to sem protože mě to místo zaujalo,hlavně historií a vůbec jsem o něm nevěděl. Jako však zajet podívat se tam můžeš kdykoliv,je to tam volně přístupné. Jen asi kdybys tam byl třeba tři hodiny,tak by asi na tebe někdo mohl doletět,že mu jezdíš po pozemku...
To dakar: no tak s tím zařáděnim to není vůbec špatné, já to mám kosek a myslim že by se dejelo ukázat vice lidí.

-> matoo: jj,jen asfalt,ty šotolinové úseky už jsou za ty roky zarostené.. Ale trať je to teda pěkně náročná. Já sem to jel jen za dva,moc sem to nehrotil,ale byl sem z toho zničený dost.. Hlavně ty vracáky dole pod kopcem,tam sem toho měl plné brýle..
By mě zajímalo,jak je to s majitelem. Sice tam žádný zákaz vjezdu není,ale asi to něčí bude. Ale domluvit si to tam na jedno odpoledne na vyřádění by nebylo špatné..
By mě zajímalo,jak je to s majitelem. Sice tam žádný zákaz vjezdu není,ale asi to něčí bude. Ale domluvit si to tam na jedno odpoledne na vyřádění by nebylo špatné..
Tak to je velice zájimavé.

-> dakar.cz: povrch je asfalt?
Dneska jsem se byl podívat na toto místo. Říkal mi o tom kolega z práce,já jsem o tom vůbec nevěděl. Je to tam zajímavé,různé zatáčky,skoky,rovinky. Jen ne můj vkus docela úzké. A když jsem tam byl,začala ještě průtrž mračen a dole v zatáčce byl pěkný brod :-) Jen mi nedávno přestal fungovat foťák,tak z tama nemám žádné fotky.
Tady je odkaz na mapu:
mapy.cz/
Tady zase nějaká historie. Docela zajímavé:
www.rally-mania.cz/news.p hp?id=2079
archiv.autosport.cz/show. php?page=autos...
Tady je odkaz na mapu:
mapy.cz/
Tady zase nějaká historie. Docela zajímavé:
www.rally-mania.cz/news.p hp?id=2079
archiv.autosport.cz/show. php?page=autos...