skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Reklamace v internetovem obchode
07:23:59
20.02.2017
20.02.2017

Syny
-> King: Ani to, ze to je oznaceny jako novy, ale neni zarukou, ze prijde nova vec :) Vlastni zkusenost :)
18:18:18
17.02.2017
17.02.2017

U-Geen
-> King: na amazonu jsou pak ty slevy fakt pekny, kupoval jsem ted radio o cca 50€ levnejc
16:02:29
17.02.2017
17.02.2017

krtik
-> King 17.02.17 10:07:33: No na CZC i TS-B taky píšou rozbalené či použité
.

10:07:33
17.02.2017
17.02.2017

King
-> krtik: Divim se, ze jim neni kokotno posilat rozbaleny a pouzity veci jako novy a doufat, ze to projde. U Zelenyho zmrda aspon napisou rozbalene/pouzite a pohodej nejakou slevu a to je moje prilezitost :-)
22:30:35
14.02.2017
14.02.2017

krtik
-> Jirik_Tuňák1983 14.02.17 19:57:46: Tak zrovna na tohle jo. Olej je ale problém :-D.
Já takový věci kupuju jednou za moc roků, tak se snažím to nejvhodnější, jestli to bude 100Kč navrch pro dobu 5 let už je detail.
Já takový věci kupuju jednou za moc roků, tak se snažím to nejvhodnější, jestli to bude 100Kč navrch pro dobu 5 let už je detail.
19:57:46
14.02.2017
14.02.2017

Jirik_Tuňák1983
-> krtik 14.02.17 19:47:19: A na drobky a vylití kafe do klávesnice musí být nějaká speciální? 

19:47:19
14.02.2017
14.02.2017

krtik
Tak, situace vyřešena! konečně... :)))
Nakonec jsem udělal, tak jako vhml a kontaktoval jsem D-test ( www.vasestiznosti.cz/ ). Tam mi paní poradila, vysvětlila co a jak, který paragraf je na co a tak. V klidu jsem si to pak proštudoval a udělal následující:
Sepsal jsem odstoupení od smlouvy se všema těma paragrafama (aby to vypadalo důležitě :) ) a nějakým odůvodněním, odeslal ho s dodejkou-potvrzením o přijetí. Po obdržení potvrzení, že CZC dopis přijalo jsem odeslal balík. Nevím proč, ale nějaký vyrozumění o přijetí odstoupení od smlouvy mi přišlo až tuším poslední den, který na to měli (14dní od přijetí odstoupení od slouvy). S tímto vyjádřením mejlem přišel i dobropis, který jsem potvrdil a poslal zpět. Poté už konečně přišli zpět peníze. Přišla mi celá kupní částka včetně jednoho poštovného. Na poškození klávesnice neřekli ani ň. Jinak celá akce může trvat až 6 týdnů - 2 týdny má čas kupující na odstoupení od smlouvy, dalších 14 od přijetí potvrzení o přijetí odstoupení od smlouvy na zaslání zboží zpět. A dalších 14 dní má prodejce.
Mezitím co jsem řešil tuhle klávesnici jsem oblítával opět obchody ve městě a nakonec zase objednal z netu tu samou klávesku s myší, tentokrát z TS Bohemia. Zase mi přišla nějaká rozbalená a upatlaná. Noco, měl jsem natrénováno, tak jsem ještě ten den poslal zpět. Ale co je zajímavý, že přístup k zákazníkovi úplně jinej. Zavolal jsem, jak se věci maj, pán řekl, že neni problém, ať to pošlu. Tak jsem tedy poslal odstoupení a zboží v jednom balíku, do pár dní vyjádření s dobropisem a peníze přišli zpět dřív, než od CZC.
No a nakonec jsem šel do města, vybral si nějakou klávesku a myšku a hotovo. Sice to neni nerezový, ale co už. Mimochodem, byť je nabídka široká, vážně jsem měl problém vybrat a teď si pracně zvykám na nový
.
Pokud by to někdo taky řešil, tak zde nějaké paragrafy co mi byli osvětleny:
§1829, §1823, §2161 Obč. zák..
Děkuji všem co mi pomoradili
.
Nakonec jsem udělal, tak jako vhml a kontaktoval jsem D-test ( www.vasestiznosti.cz/ ). Tam mi paní poradila, vysvětlila co a jak, který paragraf je na co a tak. V klidu jsem si to pak proštudoval a udělal následující:
Sepsal jsem odstoupení od smlouvy se všema těma paragrafama (aby to vypadalo důležitě :) ) a nějakým odůvodněním, odeslal ho s dodejkou-potvrzením o přijetí. Po obdržení potvrzení, že CZC dopis přijalo jsem odeslal balík. Nevím proč, ale nějaký vyrozumění o přijetí odstoupení od smlouvy mi přišlo až tuším poslední den, který na to měli (14dní od přijetí odstoupení od slouvy). S tímto vyjádřením mejlem přišel i dobropis, který jsem potvrdil a poslal zpět. Poté už konečně přišli zpět peníze. Přišla mi celá kupní částka včetně jednoho poštovného. Na poškození klávesnice neřekli ani ň. Jinak celá akce může trvat až 6 týdnů - 2 týdny má čas kupující na odstoupení od smlouvy, dalších 14 od přijetí potvrzení o přijetí odstoupení od smlouvy na zaslání zboží zpět. A dalších 14 dní má prodejce.
Mezitím co jsem řešil tuhle klávesnici jsem oblítával opět obchody ve městě a nakonec zase objednal z netu tu samou klávesku s myší, tentokrát z TS Bohemia. Zase mi přišla nějaká rozbalená a upatlaná. Noco, měl jsem natrénováno, tak jsem ještě ten den poslal zpět. Ale co je zajímavý, že přístup k zákazníkovi úplně jinej. Zavolal jsem, jak se věci maj, pán řekl, že neni problém, ať to pošlu. Tak jsem tedy poslal odstoupení a zboží v jednom balíku, do pár dní vyjádření s dobropisem a peníze přišli zpět dřív, než od CZC.
No a nakonec jsem šel do města, vybral si nějakou klávesku a myšku a hotovo. Sice to neni nerezový, ale co už. Mimochodem, byť je nabídka široká, vážně jsem měl problém vybrat a teď si pracně zvykám na nový

Pokud by to někdo taky řešil, tak zde nějaké paragrafy co mi byli osvětleny:
§1829, §1823, §2161 Obč. zák..
Děkuji všem co mi pomoradili

14:09:39
21.01.2017
21.01.2017

krtik
Když už jsem to tu tak rozjel, máme tu nějaký vlákno s internetovými obchody na elektroniku?
Jinak ve středu jsem odeslal odstoupení od smlouvy s dodejkou a stále čekám, tak snad v pondělí.
Jinak ve středu jsem odeslal odstoupení od smlouvy s dodejkou a stále čekám, tak snad v pondělí.
11:38:37
17.01.2017
17.01.2017

krtik
-> saskyn2 17.01.17 10:36:18: Bál jsme se toho co píšeš. Ale mám vše nafoceno a paní říkala, že když bude problém, mám s eozvat a pomůžou mi s řešením i nadále.
Krásně by se toho dalo zneužít, to je fakt. Ale jak píšeš, nechápu, proč takový obštrukce.
Krásně by se toho dalo zneužít, to je fakt. Ale jak píšeš, nechápu, proč takový obštrukce.
10:36:18
17.01.2017
17.01.2017

saskyn2
-> krtik: Já osobně si teda myslím, že když nebudou chtít, tak ti nic nedaj. Pokud jim to takhle pošleš, tak řeknou že to bylo poškozené, proto nelze odstoupit od smlouvy. Je to jako když bys chtěl vrátit vytopenej telefon, rozbitej talíř atp. Pak bude jedině na nějakém soudu, aby rozhodl jestli si to poškození způsobil ty nebo to tak přišlo. Já si myslím že moc dobře vědi co dělají, akorát nechápu že jim to stojí za zničení dobrého jména.
10:08:50
17.01.2017
17.01.2017

krtik
-> Jumbo 17.01.17 08:28:18: Zatim ještě v průběhu, do toho škola, tak jsem nějak zapomenul napsat vývoj.
Nicméně jsme dal na Vaše rady, konkrétně na vhmlho (to je drsná přezdívka, jak na tento tvar koukám:)). Zavolal jsem na VaseStiznosti.cz a paní mi velmi ochotně poradila, dala instrukce, předvyplněné papíry a teď to musím dořešit.
Každopádně říkala, to co vy. Namátkou to podstatné:
Poštu neřešit, do převzetí za zboží zodpovídá odesílatel/prodejce.
Na vrácení peněz mám nárok v plné výši včetně poštovného.
Odstoupení s dodejkou poslat do 14 dnů od přijetí zásilky. Do další 14 a po obdržení potvrzení o přijetí dopisu poslat zpět i zakoupení zboží.
Jinak jsem byl i na poště, tak jsem se zkusmo optal co se v takové situaci dělá. A je to vážně měsíc čekání s tím, že jsme se shodli, že by to bylo jen kvůli potvrzení viny prodejce.
Nicméně jsme dal na Vaše rady, konkrétně na vhmlho (to je drsná přezdívka, jak na tento tvar koukám:)). Zavolal jsem na VaseStiznosti.cz a paní mi velmi ochotně poradila, dala instrukce, předvyplněné papíry a teď to musím dořešit.
Každopádně říkala, to co vy. Namátkou to podstatné:
Poštu neřešit, do převzetí za zboží zodpovídá odesílatel/prodejce.
Na vrácení peněz mám nárok v plné výši včetně poštovného.
Odstoupení s dodejkou poslat do 14 dnů od přijetí zásilky. Do další 14 a po obdržení potvrzení o přijetí dopisu poslat zpět i zakoupení zboží.
Jinak jsem byl i na poště, tak jsem se zkusmo optal co se v takové situaci dělá. A je to vážně měsíc čekání s tím, že jsme se shodli, že by to bylo jen kvůli potvrzení viny prodejce.
08:28:18
17.01.2017
17.01.2017

Jumbo
-> krtik: Tak jak jsi dopadl?
20:40:45
14.01.2017
14.01.2017

krtik
-> saskyn2 13.01.17 23:27:48: Přesně, tak jak to píšeš, jsme to říkal i na pobočce. Pán uznal, že vlastně jo no. Ale převzít to dle mých požadavků nesměl.
Děkuju za radu
. V pondělí uvidím co dál.
Děkuju za radu

23:27:48
13.01.2017
13.01.2017

saskyn2
-> krtik: Poštu vůbec neřeš, ty tě vyfakujou, reklamaci s nimi by musel řešit odesilatel, a toho stejně vyfakujou, s tím že to bylo blbě zabalený.
21:06:15
13.01.2017
13.01.2017

krtik
-> vhml 13.01.17 20:57:30: To je hezký. J(ežíšek)á takhle u nás na dědině, v textilu, koupil neteři na vánoce svetřík. Paní říkala, že není problém vyměnit, když nebude. Nějak mi furt neseděl, tak jsme ho šel vyměnit za vestičku a naprosto bez problému. Nicméně v tomhle obchodě jsou na mě strašně hodný. Minule jsem tam zkoušel asi dvacatery kalhoty, vybral jsem stěží dvoje a i tak mi úplně nejsou (šílenej problém, gatě na moje nohy) :-D.
21:01:28
13.01.2017
13.01.2017

krtik
-> vhml 13.01.17 20:57:30: Jak píšeš, raděj s někým, samotnýho by mě asi poslali do lesů a hájů.
20:57:30
13.01.2017
13.01.2017

vhml
-> krtik 13.01.17 20:51:45: vrátil bych to, pokud budou tvrdit, že to způsobila pošta, tak ať si to s ní řeší oni. Samozřejmě ti nebudou chtít vrátit všechny peníze, ale musíš kolem sebe kopat a idealne to resit prave přes VaseStiznosti, kdy u tam resených problémů mají celkem ochotu to nejak vyresit.
Me na tom vždycky dokazou pekelne otrávit ty starosti s tím. Před Vánocema jsem kupoval tady v jenom železářství rychlovarku, doma ani nešla zapnout. S představou řešení reklamace jsem šel do toho krámu dost otrávenej druhej den. Když jsem řekl, že to nejde, tak se paní začala strašně omlouvat, hned vyndala z kasy peníze, účtenku nechtěla, ani tu krabici neotevřela aby to sama zkusila nebo se aspoň podívala co v tý krabici vlbec je a za 2 minuty jsem byl z krámu venku. Takhle by to mělo fungovat, zklapnout uši a hluboce se zákazníkovy omlouvat.
Me na tom vždycky dokazou pekelne otrávit ty starosti s tím. Před Vánocema jsem kupoval tady v jenom železářství rychlovarku, doma ani nešla zapnout. S představou řešení reklamace jsem šel do toho krámu dost otrávenej druhej den. Když jsem řekl, že to nejde, tak se paní začala strašně omlouvat, hned vyndala z kasy peníze, účtenku nechtěla, ani tu krabici neotevřela aby to sama zkusila nebo se aspoň podívala co v tý krabici vlbec je a za 2 minuty jsem byl z krámu venku. Takhle by to mělo fungovat, zklapnout uši a hluboce se zákazníkovy omlouvat.
20:51:45
13.01.2017
13.01.2017

krtik
-> vhml 13.01.17 20:47:14: Taky bych to tak viděl. Ať si to vyřeší mezi sebou, co já vím kdo to měl v rukách předemnou..? žejo?
Děkuju za zkušenost a za tip :).
U nás zas máme hodné pošťačky, takže minimálně se jich zeptat, zda neporadí je myslím v pohodě.
Ale zbytečný lítání, to jo.
Děkuju za zkušenost a za tip :).
U nás zas máme hodné pošťačky, takže minimálně se jich zeptat, zda neporadí je myslím v pohodě.
Ale zbytečný lítání, to jo.
20:48:22
13.01.2017
13.01.2017

krtik
-> Tomaso435 13.01.17 20:29:53: Uvidim, jak se mi to rozleží v hlavě přes víkend. Pak mi ještě vrátí o 500 míň za škodu...
.

20:47:14
13.01.2017
13.01.2017

vhml
-> krtik 13.01.17 20:22:37: z pošty tě vyženou, reklamuje odesílatel.
Já měl s CZC taky starost, naštěstí ale dopadla v můj prospěch. Umřel telefon z ničeho nic, tak jsem ho dal reklamovat a předpokládal, že na tom není co řešit. 30 dní se neozvali, tak jsem se 31. den ozval já, že odstupuju od smlouvy, protože nevyřidili reklamaci. Obratem přišel mejl se zamítnutím reklamace a s protokolem se ,,včerejším" datem. Naštěstí po týdením dohadování přes VaseStiznosti.cz poslali peníze zpátky.
Divím se, že to takovým firmám při jejich obratech stojí za to si takhle nasírat lidi. Ale úplně živě za tím vidím manažera, kterej má jasně v tabulce i grafu dáno, kolik můžou uznat reklamací a že to potřebují snížit...
Já měl s CZC taky starost, naštěstí ale dopadla v můj prospěch. Umřel telefon z ničeho nic, tak jsem ho dal reklamovat a předpokládal, že na tom není co řešit. 30 dní se neozvali, tak jsem se 31. den ozval já, že odstupuju od smlouvy, protože nevyřidili reklamaci. Obratem přišel mejl se zamítnutím reklamace a s protokolem se ,,včerejším" datem. Naštěstí po týdením dohadování přes VaseStiznosti.cz poslali peníze zpátky.
Divím se, že to takovým firmám při jejich obratech stojí za to si takhle nasírat lidi. Ale úplně živě za tím vidím manažera, kterej má jasně v tabulce i grafu dáno, kolik můžou uznat reklamací a že to potřebují snížit...
20:29:53
13.01.2017
13.01.2017

Tomaso435
-> krtik: uvědom je meilem o tom že odtupuješ a čú na který vrátit zplacenou částku, pošli to zpět a je hotovo. prodělals na tom poštovný zpět maximálně.
20:22:37
13.01.2017
13.01.2017

krtik
-> Syny 13.01.17 20:13:12: No to právě říkal pán na pobočce, že s eto může stát. A dělá to na mě celkově dojem, že se to stane a já budu ten co na tom bude tratit. Po neděli asi cinknu na nějaké sdružení spotřebitelů co a jak. Nebo pokud povolím, tak zkusim i tu poštu. Představa, že mi ale peníze vrací Česká pošta, když dle mě není na vině...
.

20:13:12
13.01.2017
13.01.2017

Syny
-> krtik: Tak to zabal a posli to zpatky s tim, ze odstupujes od smlouvy do 14ti dnu bez udani duvodu a uvidis... Kazdopadne pro me dulezita informace, ze od CZC nic nekupovat.
20:00:40
13.01.2017
13.01.2017

krtik
-> Tomaso435 13.01.17 19:16:52: Ty taky, jo? 
My od nich už doma máme celkem dosti věcí (tiskárna, navigace, já telefon, nějaký drobnosti). Tak jsem si na ně už celkem zvyknul, zatim žádný problém. Ani tohle jsem neviděl jako problém. Šak co, výměna kus za kus, zjistí si kdo s tím co dělal, špatnej prodaj pod cenou, není co řešit. Zákazník spokojený a nakoupí u nich zase. Nehledě na to, že už pár věcí nakoupil a nikdy s ničím neměl problém. Jo, ale tak bych to udělal já no...
.
Chápu, že to je takto nastavený, aby zákazníci neomrdávali prodejce (i toho jsme byl svědkem).
Spíš mě udivuje, že názor pracovníka pobočky, který to viděl a ošahal si, vlastně nic neznamená.
Vím, že tu jsou lidi z obchodů a e-shopů, neberte to prosím jako, že nadávám na všechny prodejce, ale v tomto případě mi to přijde nefér, navíc taková blbina. Dycky se snažím s každým vyjít podobrém, všechno neřeším a párkrát jsem se spálil.

My od nich už doma máme celkem dosti věcí (tiskárna, navigace, já telefon, nějaký drobnosti). Tak jsem si na ně už celkem zvyknul, zatim žádný problém. Ani tohle jsem neviděl jako problém. Šak co, výměna kus za kus, zjistí si kdo s tím co dělal, špatnej prodaj pod cenou, není co řešit. Zákazník spokojený a nakoupí u nich zase. Nehledě na to, že už pár věcí nakoupil a nikdy s ničím neměl problém. Jo, ale tak bych to udělal já no...

Chápu, že to je takto nastavený, aby zákazníci neomrdávali prodejce (i toho jsme byl svědkem).
Spíš mě udivuje, že názor pracovníka pobočky, který to viděl a ošahal si, vlastně nic neznamená.
Vím, že tu jsou lidi z obchodů a e-shopů, neberte to prosím jako, že nadávám na všechny prodejce, ale v tomto případě mi to přijde nefér, navíc taková blbina. Dycky se snažím s každým vyjít podobrém, všechno neřeším a párkrát jsem se spálil.
19:16:52
13.01.2017
13.01.2017

Tomaso435
-> krtik: z toho plyne jenom jedno NIKDY NIKDO NIC NEKUPUJTE NA CZC.CZ SOU TO KURVY CO PRODÁVAJ POŠKOZENÝ ZBOŽÍ A VYDÁVAJ HO ZA NOVÝ.
19:06:30
13.01.2017
13.01.2017

krtik
Tak jo, dnes jsem to prubnul. Ještě jsem se poradil s bratrancem, který se pohybuje v ekonomice. Všichni na to máme stejný názor.
Všechno jak přišlo jsem donesl na pobočku. Pán souhlasil s tím, že rozbité už to někdo zabalil. Tak to tedy nafotil, popsal a dal na posouzení na ústřednu. Jel jsem dom a pak telefon, že to neuznávají a je nutný jít to řešit na tu poštu (už vidim, jak mě na poště poví, že to bylo zle zabalený, protože vnitřní rozměry krabice ve které to přišlo jsou menší, než venkovní rozměry obalu výrobku :-D).
No, dali jsme si obídek a jel jsem tam s tím, že odstoupím od smlouvy, protože to přišlo rozbalené a tudíž s tím mohl kdokoli cokoli, přičemž pošta zjevně za nic nemůže. Nojo už to skoro bylo, s tím, že jsem tam chtěl napsat podrobnosti a podepsat, ale... ...ale podpisem bych hlavně souhlasil, že beru na vědomí, že reklamace nemusí být uznána z důvodu poškození - začarovanej kruh hoši.
Bohužel mi došli argumenty, tak jsem hezky poděkoval, (pán se totiž snažil mi pomoct, ale říkal, že slovo zhora je dané) vzal krabice a šel dom. V průběhu řešení jsem zmínil, že bych to nerad řešil jinými, horšími způsoby a toto zmínil i před odchodem, ale i tak mi nemohli vyhovět (celkem to chápu, když jsou ,,jen" pobočka). Tak akorát teď koukám, kam po neděli zavolat, kde mi poradí. Aj bych tu poštu zkusil, abych splnil všechny podmínky, ale tahat je do toho, když je zjevný, že za to nemůžou... Ale co když, co když se ty plombové nálepky v zavřené krabici sami odlepili? víme vůbec, že padající strom v lese vydává nějaký zvuk, když neni širokodaleko, kdo by ho slyšel?
Ale tak prdel musí bejt, žejo
Všechno jak přišlo jsem donesl na pobočku. Pán souhlasil s tím, že rozbité už to někdo zabalil. Tak to tedy nafotil, popsal a dal na posouzení na ústřednu. Jel jsem dom a pak telefon, že to neuznávají a je nutný jít to řešit na tu poštu (už vidim, jak mě na poště poví, že to bylo zle zabalený, protože vnitřní rozměry krabice ve které to přišlo jsou menší, než venkovní rozměry obalu výrobku :-D).
No, dali jsme si obídek a jel jsem tam s tím, že odstoupím od smlouvy, protože to přišlo rozbalené a tudíž s tím mohl kdokoli cokoli, přičemž pošta zjevně za nic nemůže. Nojo už to skoro bylo, s tím, že jsem tam chtěl napsat podrobnosti a podepsat, ale... ...ale podpisem bych hlavně souhlasil, že beru na vědomí, že reklamace nemusí být uznána z důvodu poškození - začarovanej kruh hoši.
Bohužel mi došli argumenty, tak jsem hezky poděkoval, (pán se totiž snažil mi pomoct, ale říkal, že slovo zhora je dané) vzal krabice a šel dom. V průběhu řešení jsem zmínil, že bych to nerad řešil jinými, horšími způsoby a toto zmínil i před odchodem, ale i tak mi nemohli vyhovět (celkem to chápu, když jsou ,,jen" pobočka). Tak akorát teď koukám, kam po neděli zavolat, kde mi poradí. Aj bych tu poštu zkusil, abych splnil všechny podmínky, ale tahat je do toho, když je zjevný, že za to nemůžou... Ale co když, co když se ty plombové nálepky v zavřené krabici sami odlepili? víme vůbec, že padající strom v lese vydává nějaký zvuk, když neni širokodaleko, kdo by ho slyšel?

Ale tak prdel musí bejt, žejo

23:59:03
12.01.2017
12.01.2017

U-Geen
-> krtik: i kdyz jsem to omezil... vyhoda je ze maj u nas pobocky, takze u ptakovin nemusim platit postovny
20:04:02
12.01.2017
12.01.2017

Mr._Nosferatu
Od změny majitele šlo CZC.cz svými službami docela dolů, nakupuju tam pravidelně a v poslední době se i strašně prodloužily dodací lhůty.
19:50:25
12.01.2017
12.01.2017

krtik
19:37:05
12.01.2017
12.01.2017

U-Geen
-> krtik: od CZC uz mi tak prisel novej kus tabletu (po reklamaci), kterej byl evidentne jetej a jeste s nekompletnim balenim... takze u nich asi bezna praxe. Ale kupuju u nich sporadicky dal, i kdyz...
19:31:09
12.01.2017
12.01.2017

krtik
-> Syny 12.01.17 19:06:27: Bezva, dík. Budu taky chtít nerozbalený.
Všem děkuju za rady. Napíšu, jak jsem pochodil.
Všem děkuju za rady. Napíšu, jak jsem pochodil.
19:06:27
12.01.2017
12.01.2017

Syny
-> krtik: U takovychhle veci bych ocekaval originalni nerozbalene (zalepene, pokud to vyrobce originalne lepi) baleni. Minimalne mas pravo ho pozadovat. Ja treba u predchoziho fotaku byl dost zarazenej, kdyz jsem dostal rozlepene baleni a po zapnuti fotaku to po me nechtelo prvotni nastaveni - nedalo mi to a pres program jsem si zjistil, ze moje prvni fotka nebyla prvni, ale sedma. Kdo s tim co kde delal nevim, ale predemnou ho rozhodne nezkouseli. U dalsiho uz jsem to podminil novym, nerozbalenym kusem, ktery jsem dostal.
18:51:38
12.01.2017
12.01.2017

krtik
A ještě doplňující otázka: jak jsme psal o těch odlepených nálepkách/plombách na obalu výrobku - kontroluje se produkt před odesláním nebo by měli zůstat zalepené a do obalu by neměl nikdo chodit? (jako rozbalené zboží co bývá v nabídce považuju třeba vyzkoušené na prodejně nebo velmi rychle vrácené)
18:28:34
12.01.2017
12.01.2017

Syny
-> krtik: To se s nima domluvis, oni te reknou jestli je mozny vymenit nebo ne, kdy by to bylo atd. Proto radeji resit osobne. Kazdopadne mas narok do 14ti dnu odstoupit od smlouvy bez udani duvodu, to zaprve a za druhe pokud jsi problem hned resil, tak ani nikdo nemuze rict, ze jsis to zpusobil sam. I na Alze funguje to, ze kdyz zbozi prijde poskozeny nebo je s nim problem, tak pokud to ohlasis do 24 hodin od koupe, tak to vymeni a nic neresi.
18:25:09
12.01.2017
12.01.2017

krtik
-> Syny: Teď jsme to ještě řešili s TLáďou#2 a vzpomínal případ jeho kolegy, kdy si objednal (z jiného serveru) novou myšku a přišla taky nějaká opoužívaná.
Tak kdoví proč to bylo ve slevě a jestli chtít novej kus, protože an prodejně u nás ve městě nepředpokládám, že bude (neni ani skladem).
Tak kdoví proč to bylo ve slevě a jestli chtít novej kus, protože an prodejně u nás ve městě nepředpokládám, že bude (neni ani skladem).
18:12:36
12.01.2017
12.01.2017

Syny
-> krtik: Zajdi urcite osobne, resi se to o dost lip nez po mejlech a postou, kdy defakto "dukazy" das z ruky. Pokud s nima bude domluva, tak vymena by nemel byt problem. Pokud nebude domluva, tak proste odstoupit a nechat vratit penize. Ostatni veci brat nemusis, tech se reklamace vubec netyka.
18:10:49
12.01.2017
12.01.2017

krtik
Ok, tak počtu vynechám úplně. Ale jak spousta lidí na počtu nadává, tak ty naše pošťačky jsou úplně super. Já můžu jen chválit.
Jojo, mělo to být nový, pokud to nevidím na živo, tak raděj nový, než pak najít šlic po celým kuse.
Ale děkuju za připomínku, ještě se raděj podívám i do objednávky.
Jojo, mělo to být nový, pokud to nevidím na živo, tak raděj nový, než pak najít šlic po celým kuse.
Ale děkuju za připomínku, ještě se raděj podívám i do objednávky.
18:09:06
12.01.2017
12.01.2017

Jarda/felda
-> vhml 12.01.17 17:45:15: dodatečně můžeš reklamovat 

17:45:15
12.01.2017
12.01.2017

vhml
-> krtik 12.01.17 17:38:54: a mělo to vůbec být nový? Prodavaj tam i rozbaleny věci.
Na poštu nemá smysl chodit dodatečně a stejně reklamovat může jen odesílatel.
Na poštu nemá smysl chodit dodatečně a stejně reklamovat může jen odesílatel.
17:43:57
12.01.2017
12.01.2017

Jarda/felda
-> krtik 12.01.17 17:38:54: s poštou nemá smysl něco řešit, ty ti rovnou řeknou špatně zabalený ...
17:38:54
12.01.2017
12.01.2017

krtik
Takže na tu počtu vůbec nechodit, žejo?
Asi zajdu na tu pobočku, máme ji ve městě, než platit zas posílat a poslat samotný důkaz.
Další problém je ten, že jsem s tím objednal ještě baterky a usb kabel, tyhle dvě věci navíc přišli zvlášť v krabičce. Taky vzít s sebou, žejo?
Když já bych raděj, aby mi dali nový balení, měli to zrovna ve slevě a fakt se mi to líbí :-D
edit: jako vzal bych to i kdyby to ve ,,slevě" (kdoví po vánocích žejo) nebylo, protože alternativa stála 3k5, ale když už se povedlo...
Asi zajdu na tu pobočku, máme ji ve městě, než platit zas posílat a poslat samotný důkaz.
Další problém je ten, že jsem s tím objednal ještě baterky a usb kabel, tyhle dvě věci navíc přišli zvlášť v krabičce. Taky vzít s sebou, žejo?
Když já bych raděj, aby mi dali nový balení, měli to zrovna ve slevě a fakt se mi to líbí :-D
edit: jako vzal bych to i kdyby to ve ,,slevě" (kdoví po vánocích žejo) nebylo, protože alternativa stála 3k5, ale když už se povedlo...
17:25:34
12.01.2017
12.01.2017

Syny
-> krtik: Zajit na pobocku osobne, vzit s sebou krabici ve ktere to bylo, krabici od setu a ukazat jim osobne to cos tady napsal. Pak je informovat o tom, zes volal na jejich linku okamzite po rozbaleni (coz je dohledatelny) a ze si timto prejes odstoupit od smlouvy a vratit penize.
17:23:31
12.01.2017
12.01.2017

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> krtik: Odstoupit od smlouvy a poslat zpět. Kdyby ti pak napsali, že jsi jim to poslal poškozené, odkaž je na Českou poštu.
17:20:10
12.01.2017
12.01.2017

krtik
Tak se připojím k tématu a poprosím o radu zkušenější.
Objednal jsme si na czc.cz klávesnici s myškou ( www.czc.cz/rapoo-8900p-be zdratovy-set-cerny-cz/.../ produkt ). Dneska mi to přišlo. Po rozbalení jsem si ale všimnul otevřeného obalu tohoto setu/odlepené plomby/nálepky. To jsem neřešil s tím, že mi to ještě před odesláním zkontrolovali a klávesku vytáhnul. Tento obal asi celý i s myší a klávesnicí někomu spadnul a ten pak výrobek kontroloval a plomby nezalepil zpět. Klávesnice má naražený a zohnutý rožek, na jedné straně je trochu pokřivená, navíc se vprostřed prohýbá i když tam má nožičku. Ve stejném místě je pomačkaný roh obalu klávesnice.
Volal jsme na czc co s tím, paní mi řekla, že je to českou poštou a tím pádem mám jít řešit na poštu. A protože se slušností nejdál dojdeš jsem se optal na podrobnosti, poděkoval a zavěsil. Poté jsem se mrknul, zda to vážně nespadlo někomu na poště ale nevypadá to - krabice ve které vše bylo vypadá netknutě (to už mi přišli hůř vypadající škatule a obsah byl v poho
).
Očima civilisty to vypadá na poškození ještě před zabalením, ale paní se jevila, že to nehodlá řešit a na vině je pošta. Otázka tedy zní, co fčil?
Nemáte někdo třeba dočinění s CZC nebo poštou?
Děkuju
Objednal jsme si na czc.cz klávesnici s myškou ( www.czc.cz/rapoo-8900p-be zdratovy-set-cerny-cz/.../ produkt ). Dneska mi to přišlo. Po rozbalení jsem si ale všimnul otevřeného obalu tohoto setu/odlepené plomby/nálepky. To jsem neřešil s tím, že mi to ještě před odesláním zkontrolovali a klávesku vytáhnul. Tento obal asi celý i s myší a klávesnicí někomu spadnul a ten pak výrobek kontroloval a plomby nezalepil zpět. Klávesnice má naražený a zohnutý rožek, na jedné straně je trochu pokřivená, navíc se vprostřed prohýbá i když tam má nožičku. Ve stejném místě je pomačkaný roh obalu klávesnice.
Volal jsme na czc co s tím, paní mi řekla, že je to českou poštou a tím pádem mám jít řešit na poštu. A protože se slušností nejdál dojdeš jsem se optal na podrobnosti, poděkoval a zavěsil. Poté jsem se mrknul, zda to vážně nespadlo někomu na poště ale nevypadá to - krabice ve které vše bylo vypadá netknutě (to už mi přišli hůř vypadající škatule a obsah byl v poho

Očima civilisty to vypadá na poškození ještě před zabalením, ale paní se jevila, že to nehodlá řešit a na vině je pošta. Otázka tedy zní, co fčil?
Nemáte někdo třeba dočinění s CZC nebo poštou?
Děkuju
00:23:35
26.12.2011
26.12.2011

skodovak
-> Tomaso435: To může no ale já sem ho kontaktoval on nic :( budu se snažit i když už to vidím dopředu :(
00:17:49
26.12.2011
26.12.2011

Tomaso435
-> skodovak: ještě bacha na to aby netvrdil že reklamace je vyřízená 29 den a že ti jen nenapsal nebo něco takovýho . . prostě žádat peníze. nedůvěra ve výrobek. hotovo
00:15:54
26.12.2011
26.12.2011

skodovak
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : píšu to jak do e-mailu tak hned v úterý dooporučeně,nebo možná radši jen doporučeně nevim
00:15:34
26.12.2011
26.12.2011

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
00:14:38
26.12.2011
26.12.2011

skodovak
-> Tomaso435: jsou to sice baterky ale posra* si to sám tou dobou.pokud je to teda 30 dní celkově,což u soukromníka krom svátku tuším je.
Nebude to asi jednoduchý ale zkusím to
Nebude to asi jednoduchý ale zkusím to
00:12:18
26.12.2011
26.12.2011

Tomaso435
-> skodovak: tak to je už jasný... vždy když něco vracej mi prachy hned, a nebo 31 den žádám o vrácení peněz