dle mě zajímavost
ta vlajka je hodně divná a GEO fakt nevim čeho je zkratka
jinak na podložce je Tbilisi
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé spézetky
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jo jo, ten capart jsem já :-D
-> Radek Retro eLeSo: ofiko je to santana, ale bylo asi nějaký překopaný, nebo nevim, papíry Passat sedan, na palubce taky passat
-> castrol:
-> Radek Retro eLeSo: ofiko je to santana, ale bylo asi nějaký překopaný, nebo nevim, papíry Passat sedan, na palubce taky passat

-> castrol:

-> TOMIK--007: mas stastie na spz-tky 

-> TOMIK--007 20.09.12 10:34:47: hmm,neni to spíš Santana než pašík??
-> TOMIK--007: regnutej jsem tak mrknu :)
-> TOMIK--007: Pěkné, ten capart jsi ty? :) Místo poznávám.
Jsem už ani nevěřil, že se tady ještě ukážeš.
Jsem už ani nevěřil, že se tady ještě ukážeš.
Tak jsem ještě vyštrachal hooodně starou fotku naší první stovky
to už je pár let no 

-> U-Geen: mám na vw clubu, ale na fotky se dostanou pouze registrovaní, v kategorii Golf 1/ naši golfíci ;)
-> TOMIK--007: vic fotek cabria nekde mas? :)
Je to taky asi špatně vidět... Ale taky člověk z oboru :-) Kromě firemní nálepky i firemní SPZ :-) Foceno na dálnici v Německu.
-> castrol: to poznam 

-> castrol: no tak to uz hej

-> castrol: skusim lupu mozno to pojde

tak ne o kus lepsia
-> Hurdis: -> Matthes, záškodník z TechWebu: tu to pude
-> Hurdis: -> Matthes, záškodník z TechWebu: tu to pude

-> castrol: willkommen ... jo, jde to 

-> castrol: Nebue.
-> Aidamgonnahate: Jo docela jsoem koukal kde se to tu vzalo v té naší prdeli. Stál oto před Raifaissen Bankou.
-> Gryzly: To je jiná paráda

Tenhle "M" tuner mě fakt pobavil.. že k tomu autu přijde párek důchodců, to jsem skutečně nečekal (omluva za foto přes mokrý okno).
Jsem jich zas viděl.. Ale fakt bych takovou RZ nechtěl, neb se snadno pamatuje. Spíš nějakou 8669, 9969.. to každej ví houby, jak na ní ty čísla byly poskládaný..
-> myschaak AZNP K.Hora: jo modry tranzit, ten parkuje pri mne...a to auto co si nevidel v ulicke ked sme sli po kolesa mala BA-Jarka 

-> srandokan: nevim co znamena SP. Zastoupeni mame v Dolnim Kubine
-> Gryzly: Zo Stropkova?
-> Gryzly: Státní Podnik Tesla? To už dlouho ne... 

-> Gryzly: jo taky jsem cestou koukal...jednou jsem závodil se suzuki ingnisem co měl na rz "ignis"...pak jsem v Blavě potkal transita nějaký stravební firmy co měl na rz "a je to"
Vyrábíme součástky do elektroniky a asi k nám na návštěvu přijel nějaký zákazník, nebo náš obchďák ze Slovenska.
Mimochodem můj šéf si normálně v řadě vystál značku 3M6 0900 na pět let starýho Pasata
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ano pardon jen se mě líbila tak sem jí vyfotografoval sry neřeš ... a že ty 0000 nepřipadá zajmavá neveřím nemá každý auto
-> Ceskejparan10 19.08.12 08:38:46: Nevím, co je na tom zajímavého. Normální tuctová RZ. Ještě tak ta se čtyřma nulama by byla zajímavá, ale tohle ne. To by pak musela být zajímavá i 0100, 0200, ... , 5000, 0050, 0005, ... a v podstatě pak úplně všechny.
-> Ceskejparan10: trošku to vypadá že fakt nemáš co na práci
ale je to hobby no, tak co :)

-> Petrson: mě tam pětka nevadí ale určite těm co připadá málo jaká spz zajmavá to vadit bude
jinak v rychnově máme na ty octavie štěstí tu naa sidlišti má skoro kažá octa hezkou spztku
E: neřešme to

-> Ceskejparan10 19.08.12 15:22:30: Ale co je na tom tak zajímavého když ti to kazí pětka, No nevím, si sem dávej co chceš ale s kritikou přijde a si každej ...

-> Petrson: to děláte nachvál jen mě chcete naštvat... je snad zajmavá ne?? bože sem čekal že napíšete něco na ty 0 ale ne.. umíte jen kritizovat...
E : těd před barákem zastavil favorit na litejch kolek a má 4444 boužel borec sedí uvnitř a povídá si s nákejma chlapama z baráku.
E : těd před barákem zastavil favorit na litejch kolek a má 4444 boužel borec sedí uvnitř a povídá si s nákejma chlapama z baráku.
-> Ceskejparan10 19.08.12 08:38:46: tak proč to sem dáváš?
tahle už stojí dál a kazí to tam ta 5
toho rozmázlího yetiho si nevšímejte .

oživím to tu ..... dvě octavie kousek od baráku na které vyšla řada 0000 nebo 0500
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 13.08.12 19:09:28: Považoval bych to za možný, ba pravděpodobný, neb alespoň u nás je to všechno "jedna parta".
-> Pavel P..:

-> Pavel P..:

co máte, jde preci o spzku a ta precist jde krasne