skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé spézetky
-> Flasch1994 03.11.11 16:54:01: To je SIT ne?
-> Jozka: Poslední měsíc mam stejný názor, a to fotim jen ty zaparkovaný
-> Flasch1994 02.11.11 19:14:40: Jo, stojí tam prakticky pořád..
Já včera dal malou procházku z Roudný přes most na náves plzeňskou a zjistil jsem, že spíš je vyjímka normální číslo. BigBoss s "1111" mě minul sice jen jeden (karlovarskej), ale RZ/SPZ typu (3P3)3337, 1110, 7770, 3336, 1010, 2442, 67-76 apod. jsem na těch pár metrech napočítal 26.. a kombinace 2224 se vyskytla dokonce 2x..
Já včera dal malou procházku z Roudný přes most na náves plzeňskou a zjistil jsem, že spíš je vyjímka normální číslo. BigBoss s "1111" mě minul sice jen jeden (karlovarskej), ale RZ/SPZ typu (3P3)3337, 1110, 7770, 3336, 1010, 2442, 67-76 apod. jsem na těch pár metrech napočítal 26.. a kombinace 2224 se vyskytla dokonce 2x..
-> Jozka 01.11.11 10:42:45: Tak tuhle sem dneska viděl na jižním.
Jinak naproti fakultce Bory byl Land Cruiser s konem 2222 a u nádraží nějaký tmavý SUV s konem 5555, jaká značka nevim byla už tma
Jinak naproti fakultce Bory byl Land Cruiser s konem 2222 a u nádraží nějaký tmavý SUV s konem 5555, jaká značka nevim byla už tma
-> Radek Retro eLeSo 31.10.11 22:08:30: Belgie míva 3 + 3, ale formátem odpovídá, možný to je..
A ještě jednu mírně zajímavou bych měl..
A ještě jednu mírně zajímavou bych měl..
-> Luky.: Tož budem lovit toho "pětkovýho" - pokud nebyl cizatej, nejsem si úplně jistej, že ten "můj" kombík měl "P".
Po včerejší prohlídce tématu jsem si víc všímal.. a po asi třech letech "objevil" jednu decentní:
Po včerejší prohlídce tématu jsem si víc všímal.. a po asi třech letech "objevil" jednu decentní:
snad to trochu rozseknu tu přehršel těch českejch
dle mě Belgie ale jistej si nejsem
dle mě Belgie ale jistej si nejsem
-> Nwkt: dobře se "chytil"
Pamatuju loni v garážích německou RX-8 s RZ CHA RX 888

Pamatuju loni v garážích německou RX-8 s RZ CHA RX 888
Dnes ve škole auta na přezutí:
1C5 2666
8A2 3000
9A8 0009
a ještě tam bylo jedno to sem nestihl vyfotit ale končila 8888
zítra skusím hodit fotky jestli to pude ale pochybuju
1C5 2666
8A2 3000
9A8 0009
a ještě tam bylo jedno to sem nestihl vyfotit ale končila 8888
zítra skusím hodit fotky jestli to pude ale pochybuju
-> MATTESS: Minulej tejden, když jsme šli na oběd tak jsem po cestě fotil. Tak mi to teď "přihodil" 

-> Nwkt: šéf se taky zajímá o zajímavé RZ?

-> Nwkt 31.10.11 17:18:09: jen ta barva nesedí i když chybí písmenko C

-> Nwkt: chápu

-> Petrson: Pak tam stáli samý auta s nezajímavýma SPZ, nějakej mustang, Mondeo ST220 a tak podobně 

-> Nwkt: Koukám koukám dneska nebyl moc úrodný den
jenom jedna fotka. Ale je pěkná.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Na tohle mi dal tip přímo šéf 

-> Nwkt: Tebe to nějak chytlo. 

-> Jozka: ha. Omlouvám se za mystifikaci, byly to samé čtyřky, tj. stejné auto: skoda-virt.cz/cz/.../1367
73-zajimave-spezetky?gotop
ost=2... 

-> Luky.: Tmavej kombík střední velikosti s pětkma jsem nestihl minulej tejden ("stihl" to na červenou), mohl to být Focus.. No, značkama to začíná a končí to turboprávníkama..
-> Jozka: tohle taky vídám. A pak je tu k vidění taky tmavě šedý Focus combi, a ten má 5555
Ta Plzeň je nějak hodně "prohnilá".. Kolem finančáku je taky častý výskyt..
-> Radek Retro eLeSo: OK, OK, škoda no, s tím Triumphackym motorem je "větší sranda"

-> OTA-MTX: má 96 V4 z roku 68-momentálně nepojízdnej již několik let

-> Nwkt: Trochu tě doplnim. Mobilem, z dálky a proti slunci, ale to hlavní vidět je
-> su.tech: možná, ale už skoro půl roku nepojízdný
-> Radek Retro eLeSo: pokud má kámoš 99-ku a delal nekdy motory apod tak bys me mohl seznamit kvůli konzulacím, já nikoho kloudného neznám..

-> Radek Retro eLeSo: pokud má kámoš 99-ku a delal nekdy motory apod tak bys me mohl seznamit kvůli konzulacím, já nikoho kloudného neznám..
-> OTA-MTX: kámoš je SAABař tak mi to rychle docvaklo
jo kdekoliv se za to platí-tohle byla fakt dobrá vůle 

-> OTA-MTX: SAAB moc pěkný... 

-> Hurdis: ahá, no zas vím něco nového, každopádně teď už jsou na tom autěl litá kola Minilite 5.5×15 takže by to ani nesedělo

-> OTA-MTX: Chyba v ukvapeném úsudku, originální plechové disky mají rovněž svoje 4 místné označení. Jedny vzhledově podobné mají rovněž označení 9970, ale jedná se o kola na BMW, jak jsem posléze zjistil.
-> Hurdis: heh?
-> Radek Retro eLeSo: jojo, borec
a ještě 1SC -> PRVNÍ SUPER CAR (popř super č××××, jak to nazval jeden můj dobrý kamarád) :D:D
čumím no, u nás se za to bežně platí 4místné sumy
-> Radek Retro eLeSo: jojo, borec

čumím no, u nás se za to bežně platí 4místné sumy
-> OTA-MTX: SAAB 99 a rok 70 asi nesedí nebo jo??
jo prdel si nedělám-obyč fóbie 1,4
jo prdel si nedělám-obyč fóbie 1,4

-> OTA-MTX: Typ ráfku?
-> Radek Retro eLeSo: tak to mě po...

záleží to jenom na úředníkovi co tam dřepí
mojí mladý táta dostal tohle a neřek ani popel a nic ho to nestálo
dobrá vůle úředníka za nesrovnalosti co podělal technik na stk
a 4 mínus 1 sou taky 3
mojí mladý táta dostal tohle a neřek ani popel a nic ho to nestálo
dobrá vůle úředníka za nesrovnalosti co podělal technik na stk

a 4 mínus 1 sou taky 3
-> Petrson: