skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé spézetky
-> Nwkt: Na tuctových autech mi snadno zapamatovatelná čísla vadí, je to kontraproduktivní kvůli identifikaci, zvláště, když určitou část vozidel úmyslně neopatřuji (privatně práv.os.), neopatřujeme (závislá práv. os.) identifikačními znaky.
Na služební auta typu X, Trojzubec apod. to zase patří. Tam to je naopak produktivní.
Na služební auta typu X, Trojzubec apod. to zase patří. Tam to je naopak produktivní.
-> Hurdis: Je pravda, že poslední dobou vídam nějak moc často, až podezřele často
-> Nwkt: Nevadí, úbec nevadí pane.
-> Hurdis: Pokud vadí můžu přestat takovej typ dávat 

-> Nwkt: Jak tak koukám na většinu tebou ulovených fotek, měl bych vložit tabulku v Excelu. Mnou evidovaná služební vozidla. Nejspíš by to nebylo čitelné v jednom či dvou příspěvcích.
Nedávno mě zastavil jden chlápek na parkovišti, a hrozně mi gratuloval, že se v tom roce rozvedl. Tím chci jenom říct, že nejenom je to rok výroby, ale i rok rozvodu

-> David29: trochu min no, to je fakt :)
-> Radek Retro eLeSo 26.10.11 09:06:32: To první vůbec netušim, nikdy jsem to neviděl, ani znak státu neměl nikde. To druhý jsou německý turci .... 

-> U-Geen: Jak moc? Vem si, že tady je v podstatě nečitelná
-> David29: jenom cep taznyho - nedemontovatelny... ale cast RZ zakryva.
-> U-Geen: I zakrytou?
Dej fotku...

-> David29: my to mame mame u osobaku :)
-> U-Geen: Vyjímka na to? To bych se divil... Spíš byli líný tu SPZ navrtat jinam. A že místo tam je
-> Flasch1994: No nezlob se na mě, ale nástavba ze několik stovek tisíc (vybavení nepočítaje) a výrobce mi udělá takovouhle prasárnu? Absolutně nepochopim, kdo tohle moh nějak přebrat a jak výrobce nástavby to vůbec mohl pustit ven
-> Nwkt 25.10.11 16:57:17: holandský převozky řekl bych a ten mergl N-IC to má nějaký pomuchlaný což??

-> David29: Myslim že u hasičů je to jedno, lidi by jim měly líbat zadky za všechno co dělaj a kritizovat je kvůly skrytý spz může jenom ...
-> David29: mame taky na jednom aute taznym schovanou RZ... dokonce je na to nekde nejaka vyjimka napsana myslim
-> Nwkt: Tak to nevim, viděl sem ho jenom zezadu na sadech když odbočoval směrem k plaze
-> Flasch1994: To je ten MB co má známky na RZ jak vepředu tak vzadu?
Jezdí přes nás, jsem se tomu musel smát 

-> Nwkt: Souhlasim, dneska bylo město úrodný zajímavejma spz, třeba černý MB ML s 3333, nebo červenej Kadett CHA DH 111, a spousta jinejch
-> Boomber 23.10.11 19:53:10: To bych na autě nechtěl.
-> Flasch1994 23.10.11 19:29:01: To bych nedělal, já bych takovou značku taky nechtěl. Já jsem rád, že mám dobře pamatovatelnou, ale na první pohled nenápadnou. Alespoň si mě každý nepamatuje a nedělá ze mě piráta.
-> Flasch1994 23.10.11 19:29:01: To bych nedělal, já bych takovou značku taky nechtěl. Já jsem rád, že mám dobře pamatovatelnou, ale na první pohled nenápadnou. Alespoň si mě každý nepamatuje a nedělá ze mě piráta.
vetřu se neb si myslím že moje SPZ tez neni k zahozeni 
kurde fotka nahoven je to UOD 99-90

kurde fotka nahoven je to UOD 99-90
-> Zeke-ten šestý: jo to je fakt, protekční sou zamluvený

-> Flasch1994: to udelat muzes a dostanes 2223 v praze to tak bylo, prihlasoval sem 3 auta po sobe a protekcni chybela, urcite náhoda

-> Flasch1994: to by ti len tak nedali
-> Flasch1994: a pak budeš v televizi jako pirát Trpišovský, nebo jak je ten kokot jmenuje.

Sakra, dostat na ouřadě tohle tak to vrátim a toho za mnou pustim před sebe

-> Enggik 14.10.11 20:06:39: Tak to jo.. z Íránu tu byly k vidění tak kamióny, ale ještě když se bolševik kamarádil s šáhem Rézou Páhlavím..
-> Nwkt 16.10.11 21:53:25: ? 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
cs.wikipedia.org/wiki/Rok
ycany

-> Nwkt 16.10.11 21:16:08: Třeba už to s tou značkou koupili ojetý.
xxxmichal 15.10.11 19:01:24 napsal:
skoda-virt.cz/cz/.../3650 -faavo_michal-135-glx-bmmA co tím chtěl autor říci?
skoda-virt.cz/cz/.../3650 -faavo_michal-135-glx-bmmA co tím chtěl autor říci?
-> m8rinek: 

-> Pavel P..: Fuck Anal :))). Nerad bych jel před nima :D.