Tak pletu se... údajně už v minulosti došlo díky tomu k požáru
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
21.12.2012
-> David29: Jinak v poslední videu se baví o slunečním cyklu, Já už zažil víc jak dva a jsem stále tu, co ty? Kolik jich asi zažila Májská civilizace?
-> FORM: Jo, tak to máš 100% pravdu, ale taky je pravdou že v Zemi nebyla trhlina (jestli tam teda fakt je) a taky před miliardami let nebylo vážně tolik satelitů a elektroniky...
Navíc, jestli už dřív tohle něco způsobovalo, nemůžeš říct že ne - pač když nikdo neví že to je, nikdo to s tim nespojoval a nezapisoval...
Navíc, jestli už dřív tohle něco způsobovalo, nemůžeš říct že ne - pač když nikdo neví že to je, nikdo to s tim nespojoval a nezapisoval...
-> David29: Pochop, že magnetické fluktuace se dějí na slunci i na zemi již miliardy let, to že na to někdo svedl poškození nevhodně navrženého komunikačního modulu ještě neznamená, že bude konec světa. Rušení vlivem flukuací je naprosto běžné a je třeba s ním počítat. navíc tu máme třeba reliktní záření, které vzniklo před miliardami let a po celou dobu se vesmírem šíří. Z se v současné době zkoumá historie vesmíru. Já neříkám, že život na zemi nemůže zaniknout, ale je velmi malá pravděpodobnost, že k tomu dojde takhle rychle a není možnost, že by někdo mohl jasnovidecky něco takového určit.
-> Pavel P..: To je kravina-)
Jako je fakt, že se na roku 2012 shodli různý civilizace, v úplně jinou dobu a tak... ale to nevim co si o tom myslet...
Spíš bylo zajímavý, jak povídaj o prohození polů Země a to první video o cyklu slunce...
Média začínají zveřejňovat obavy vědců kolem roku 2012:
Jako je fakt, že se na roku 2012 shodli různý civilizace, v úplně jinou dobu a tak... ale to nevim co si o tom myslet...
Spíš bylo zajímavý, jak povídaj o prohození polů Země a to první video o cyklu slunce...
Média začínají zveřejňovat obavy vědců kolem roku 2012:
-> Pavel P..: neurážej davida

-> David29: rozhodně bych neveřil nějaký bábě s koulema

FORM 04.05.10 23:06:54 napsal:
→ Nwkt: To že Májové nedopsali kalendář snad
neznamená, že dokázali předpovědět nějakou katastrofu a nikomu o tom
nic neřekli. Je to celé postavené na hlavu. Takových „konců světa“
už bylo.
Já jsem o jiném než 2012 neslyšel... Jo, nějaká ta baba s koulí řikala 1999 a snad 2000, ale to řikala jenom ona a nikdo jinej-)
→ Nwkt: To že Májové nedopsali kalendář snad
neznamená, že dokázali předpovědět nějakou katastrofu a nikomu o tom
nic neřekli. Je to celé postavené na hlavu. Takových „konců světa“
už bylo.
Já jsem o jiném než 2012 neslyšel... Jo, nějaká ta baba s koulí řikala 1999 a snad 2000, ale to řikala jenom ona a nikdo jinej-)
-> FORM: to si jen tihle samozvaní věštci a proroci honěj triko aby se zviditelnili a něco jim z toho káplo do kapsy za katastrofický předpovědi pro bulvární tisk kterej tyhle zprávy potřebuje aby to důvěřiví lidi kupovali když bude na titulce velkej nápis Konec světa!! s přesným datem

P@nis 04.05.10 23:07:36 napsal:
Lepší říct, že za to muže sluneční bouře než přiznat, že se
posralo samo něco v zařízeni anebo že to je šmejdsky sestrojene…
To je pravda, to mě napadlo taky... ale tohle jejich tvrzení odpovídá, nemám důvod tomu nevěřit-)
Lepší říct, že za to muže sluneční bouře než přiznat, že se
posralo samo něco v zařízeni anebo že to je šmejdsky sestrojene…
To je pravda, to mě napadlo taky... ale tohle jejich tvrzení odpovídá, nemám důvod tomu nevěřit-)
-> FORM: Neni to jen o tom kalendáři-))
btw: Já nemluvim o konci světa
btw: Já nemluvim o konci světa
Lepší říct, že za to muže sluneční bouře než přiznat, že se posralo samo něco v zařízeni anebo že to je šmejdsky sestrojene...
-> FORM: Četl jsi proč přestalo údajně fungovat?
-> Nwkt: To tvrdim kde?
-> Nwkt: To tvrdim kde?

-> Nwkt: To že Májové nedopsali kalendář snad neznamená, že dokázali předpovědět nějakou katastrofu a nikomu o tom nic neřekli. Je to celé postavené na hlavu. Takových "konců světa" už bylo.
-> FORM: že všichni 21.12.2012 umřeme
-> David29: A co ti připadá zajímavé, že komunikační pojítko mezi zemní stanicí a satelitem nefunguje?
www.novinky.cz/zahranicni
/.../199314-komunikacni-sa
telit-se-vymkl-kontrole-a-
ohrozuje-dalsi-zarizeni-na
-orbite.html
První odstavec (důvod proč se to stalo), zní zajímavě vzhledem k prvnímu videu co jsem vkládal-)
První odstavec (důvod proč se to stalo), zní zajímavě vzhledem k prvnímu videu co jsem vkládal-)
-> P@nis: A ted se můžem hádat, která verze je pravdivá
Tohle je začarovenej kruh... sami podklady nemáme, takže jeden bude holt věřit tomu, a ten druhej tomu... A přitom pravdu budeme mít vlastně oba-)

Tohle je začarovenej kruh... sami podklady nemáme, takže jeden bude holt věřit tomu, a ten druhej tomu... A přitom pravdu budeme mít vlastně oba-)
-> David29: Kteří "vědci" to určovali a vydali nějaký článek opřený o fakta?
Stačí si to pročíst co ti vyplivne Google a přečíst třeba i zahraniční články a dozvěděl by ses další informace:
Přepolování země sluncem... to o slunečních bouřkách je fakt a je pravděpodobné, že roku 2012 může dosáhnout maxima, ale nedochází k žádnemu přepolování, nýbrž jen k malým změnám magnetismu..
Sama Nasa vydala oficiální prohlášení (kvuli vzniku téhle poplašné a nepravdivé zprávy), že nevypozorovala žádna nebezpečí, která by nás měla do roku 2012 ohrozit... a že žádna planetka Nibiru, není a kdyby byla už by ji dávno viděli
Podle Mayů se nemá jednat o konec světa...
Todle je stejná ocasovina jako Globální oteplení, počítačový virus co měl v roce 2000 zničit všechny počítače, to že Elvis pořad žije a Hitler je schovaný v bunkru
Ale co ve světě je senzací málo tak nějaké vytvoříme
Stačí si to pročíst co ti vyplivne Google a přečíst třeba i zahraniční články a dozvěděl by ses další informace:
Přepolování země sluncem... to o slunečních bouřkách je fakt a je pravděpodobné, že roku 2012 může dosáhnout maxima, ale nedochází k žádnemu přepolování, nýbrž jen k malým změnám magnetismu..
Sama Nasa vydala oficiální prohlášení (kvuli vzniku téhle poplašné a nepravdivé zprávy), že nevypozorovala žádna nebezpečí, která by nás měla do roku 2012 ohrozit... a že žádna planetka Nibiru, není a kdyby byla už by ji dávno viděli
Podle Mayů se nemá jednat o konec světa...
Todle je stejná ocasovina jako Globální oteplení, počítačový virus co měl v roce 2000 zničit všechny počítače, to že Elvis pořad žije a Hitler je schovaný v bunkru
Ale co ve světě je senzací málo tak nějaké vytvoříme

-> rsvancara: Jenže to datum neni tipovaný
Jako pravdou je, že přímo den a měsíc vědci neurčujou...
Vědci mluví jenom o roku 2012....

Vědci mluví jenom o roku 2012....
Škoda, že to nemá být 12.12.2012.
-> David29: no tak selským rozumem, jaká je pravděpodobnost, že se trefíš přesně do dne armagedonnu ? Větší jistota než přesné datum je že to bude kdykoli jindy :-)
Mimochodem, pro které časové pásmo to bude platit ? Je možné, že část země se dožije i 22.12.2012 :-D
Mimochodem, pro které časové pásmo to bude platit ? Je možné, že část země se dožije i 22.12.2012 :-D
-> rsvancara: On je ve statistikách konec světa?

-> rsvancara: Panna vyhravam, orel prohravas 

-> rsvancara: aneb sázka na které nemůžeš prodělat co :-D
Statisticky je vyšší pravděpodobnost, že konec světa bude kdykoli jindy. Pokud má někdo zájem, tak se vsadím o libovolnou částku, že v (zadejte libovolné datum) konec světa nebude. Pokud vyhraju, tak si užiju výhru, pokud prohraju, protistrana prohraje taky, protože si nebude moci užít výhru (já hodlám být konci osobně přítomen) :-)
Možná ot ale kde ste vyčetli že májský kalendář končí 21.12.?? ono se to dost různí, přepočty na gregoriánský kalendář nejsou asi úplně 100%

-> P@nis: Já to nějak nežeru, globální oteplování zrovna neřešim, pač se mě nijak netýká...
Jinak poslední dvě zimy mi globální oteplování popíraj-)
Jinak poslední dvě zimy mi globální oteplování popíraj-)
-> David29: A kolik je vědeckých práci na téma Globální oteplování? a lidi to žerou jak male děti pohádky..
-> P@nis: Jenže to video neni zplácaný doma.. je to dokumentální film - má taky asi 6. dílů...
O tom slunci to sice je samo-domo, ale když si projedeš net, tak založeno na pravdě (třeba wiki)
O tom slunci to sice je samo-domo, ale když si projedeš net, tak založeno na pravdě (třeba wiki)
-> David29: Jako stádo se chováš ty, shledneš video a hnedka to honem rozesílat dál aniž bys věděl co je na tom pravdy, ale zase na tomhle je založen system HOAXu
A asi stojí k zamyšlení, že se to už dříve v menší míře stalo a nikdo o tom nic nepsal a tedka po určíte době někdo hodí do placu tohle... určitě Nasa poskytla jen tak nějakému pisálkovi takové informace a ten udělá o tom video a hodí ho na net...
Podobná pikačovina jako chodí neustale na meil spam o tom že jsem vyhrál miliony, a Hoaxy typu: icq se bude platit, pokud neodešlu tuhle zravu 10 lidem zelená květinka na icq ti zmodrá jestli nepošleš do zítra umřeš atd.. a lidi to jak ocasové posílají a šíří dal
zítra si jdu vzít pujčku a běda jak ten konec světa nebude a budu ji muset splácet
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Přehnané, ale realné...
A asi stojí k zamyšlení, že se to už dříve v menší míře stalo a nikdo o tom nic nepsal a tedka po určíte době někdo hodí do placu tohle... určitě Nasa poskytla jen tak nějakému pisálkovi takové informace a ten udělá o tom video a hodí ho na net...
Podobná pikačovina jako chodí neustale na meil spam o tom že jsem vyhrál miliony, a Hoaxy typu: icq se bude platit, pokud neodešlu tuhle zravu 10 lidem zelená květinka na icq ti zmodrá jestli nepošleš do zítra umřeš atd.. a lidi to jak ocasové posílají a šíří dal
zítra si jdu vzít pujčku a běda jak ten konec světa nebude a budu ji muset splácet

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Přehnané, ale realné...
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí) 27.04.10 13:14:53:

Tak toto je dokaz toho, ze koniec sveta sa blizi, pomaly a potichu.... Kecame tu nezavazne o blbostiach a zrazu pride niekto a zacne nam tu citovat zakony.... Ked sa pocet takychto "vyznavacov litery zakona" dostane nad urcitu hranicu, tak pre mna svet konci...
To uz si fakt clovek ani nebude moct uprdnut na ulici, lebo bude na neho podanych 25 trestnych oznameni, porusenim emisnych kvot pocinajuc a 10 dusevnymi traumami konciac.....
To uz si fakt clovek ani nebude moct uprdnut na ulici, lebo bude na neho podanych 25 trestnych oznameni, porusenim emisnych kvot pocinajuc a 10 dusevnymi traumami konciac.....
-> P@nis: Máš důkazy, že tomu tak neni?
Ale tady se krásně projevuje vlastost "stáda", jak neustále hlásá King... Kdyby v televizi ohlásili, že na Zem se řítí kometa, která zejtra v poledne defintivně zničí půl vesmíru, tak by to byla pravda pravdoucí, že? Stejně jako to je s pirátem - prostě jí vytlačil a basta, i když neznáme podrobnosti. Stejně jako 11. září - média řekla, že to sou teroristi a tak to prostě je... kdo se pak podívá na "důkazy", tak taktéž to začně zpochybňovat...
Zajímalo by mě, kdo z vás se podíval na ty videa a pak něco přečet...
Pokud se nepletu, nikdo v těch videích neřiká, že bude konec a šlus.. ale pravda, ani to nikdo nevyvrací... Ani nevim, kdo nakous že bude konec světa - já ne-)
První video je jenom slunci a jeho aktivitě - zmínil se v tom videu někdo o konci světa? Tam o tom nepadne ani půl slova, akorát varujou co hrozí...

Ale tady se krásně projevuje vlastost "stáda", jak neustále hlásá King... Kdyby v televizi ohlásili, že na Zem se řítí kometa, která zejtra v poledne defintivně zničí půl vesmíru, tak by to byla pravda pravdoucí, že? Stejně jako to je s pirátem - prostě jí vytlačil a basta, i když neznáme podrobnosti. Stejně jako 11. září - média řekla, že to sou teroristi a tak to prostě je... kdo se pak podívá na "důkazy", tak taktéž to začně zpochybňovat...
Zajímalo by mě, kdo z vás se podíval na ty videa a pak něco přečet...
Pokud se nepletu, nikdo v těch videích neřiká, že bude konec a šlus.. ale pravda, ani to nikdo nevyvrací... Ani nevim, kdo nakous že bude konec světa - já ne-)
První video je jenom slunci a jeho aktivitě - zmínil se v tom videu někdo o konci světa? Tam o tom nepadne ani půl slova, akorát varujou co hrozí...
-> P@nis: nj já už se proto že mi to on řek chtěl oběsit .. nechci zažít konec světááááá
-> VeTeV: no tak to sou vážně borci......

-> VeTeV: no tak to sou vážně borci......

-> David29: Dopustil jses :
Trestného činu se podle § 199 odst. 2 dopustí také ten, kdo poplašnou zprávu, ač ví, že je nepravdivá a může vyvolat opatření vedoucí k nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa, sdělí podniku nebo organizaci nebo policejnímu nebo jinému státnímu orgánu anebo hromadnému informačnímu prostředku. Je zřejmé, že toto ustanovení se má uplatnit především k postihu v současné době velmi populárních falešných bombových oznámení, která oznamují uložení bomby především na letištích, v hromadných dopravních prostředcích či nejrůznějších státních institucích a zpravidla působí velké komplikace při ověřování pravdivosti tohoto oznámení. I pro spáchání tohoto trestného činu je vyžadováno úmyslné zavinění.
Trestného činu se podle § 199 odst. 2 dopustí také ten, kdo poplašnou zprávu, ač ví, že je nepravdivá a může vyvolat opatření vedoucí k nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa, sdělí podniku nebo organizaci nebo policejnímu nebo jinému státnímu orgánu anebo hromadnému informačnímu prostředku. Je zřejmé, že toto ustanovení se má uplatnit především k postihu v současné době velmi populárních falešných bombových oznámení, která oznamují uložení bomby především na letištích, v hromadných dopravních prostředcích či nejrůznějších státních institucích a zpravidla působí velké komplikace při ověřování pravdivosti tohoto oznámení. I pro spáchání tohoto trestného činu je vyžadováno úmyslné zavinění.
-> Nwkt: protože je nechávaj v Bělorusku a nebo na utajeném místě někde neznámo kde... k tomu jedinou věc co má je auto na leasing - kde ovšem zaplatí první dvě třu splátky a pak zmizí i s autem v bělorusku :-)
barák je stále v dědickém řízení od doby co se mu zabili rodiče v Rumunsku a jelikož je na to 6 dědiců tak to není vlastně ničí...
on defakto nemá vůbec nic
jen dluhy - poslední co se tu válí je dluh za neuhrazené zdravotní pojistné ve výši 60 tis 
barák je stále v dědickém řízení od doby co se mu zabili rodiče v Rumunsku a jelikož je na to 6 dědiců tak to není vlastně ničí...
on defakto nemá vůbec nic

-> VeTeV: Proč jim nezabaví ty kolotoče?
-> Tomaso435: u nás se už vymahač ani neobtěžuje... k tomu mají dluhy u obecního úřadu za cca 80 tis
plyn mají natahaný lešenářskejma trubkama (časovaná bomba), radiátory a díry v trubkách opravují vsunutím příslušného dřrvěého kolíku do díry, střecha je jedna velka díra a pozemek ropný vrt... ale jim to je jaksi jedno, hlavně že se kolotoč točí... a když jsme viděl profi opravy kolotočů, tka bych na to dítě neposadil ani za trest
plyn mají natahaný lešenářskejma trubkama (časovaná bomba), radiátory a díry v trubkách opravují vsunutím příslušného dřrvěého kolíku do díry, střecha je jedna velka díra a pozemek ropný vrt... ale jim to je jaksi jedno, hlavně že se kolotoč točí... a když jsme viděl profi opravy kolotočů, tka bych na to dítě neposadil ani za trest
-> VeTeV: tady to je ještě lepší....
-zaprví voda je pouze venku v obecní studni kterou si zaplotili.......pumpa už dosluhuje ale voda z ní nakonec dycky vyteče.....
-za druhý plyn nemají, na co,,, však v lese je dřeva dost a oheň hoří vždcky. aneb du vařit jídlo a tak to tam láduju jedno za druhým a větrám páč se tam nedá bejt....
-za třetí nejde elektrika? nevadí..budu vzhuru jenom když bude světlo... však zejtra nikam do práce nevztávám...... nejde mi 5 měsíců tv? nevadí, pujde se dřív spát......však on mi někdo dřív nebo později určitě zase nějakou tu TV daruje.....
-no a když už sme u tech dluhů... tak jak byla před dvouma rokma akce UPC na dva měsíce zdarma, ak už ji asi nedošlo, že po dvou měsících už to bude muset platit....takže už asi pátej vymahač a nikdo z ni nedostal ani korunu.....
jinak "to v čem bydlí" je taky masakr,, chybí okno? noaco, o to více se bude v zimě topit..... teče tam?? noa dá se tam kus igelitu... chybí plot? noa kdo by tu co krad... zapolatit poplatek za dva vychrtlí psy co žerou sníh když napadne? nacoooo,,, však ono se to nikomu nevyplatí ze mě páčit........ přišli peníze??? honem rychle je prochlastat dneska a zejtra maximálně,, protože po zítří příijede zase vymahač vymáhat už hodně tučnej dluh ze kterýho nedostali ještě ani korunu...
... bude konec světa? no super,, aspon už po mě nikdo nebude chtít ten dluh , a posílat mě někam do práce.....
prostě neporazitelný :-D
-zaprví voda je pouze venku v obecní studni kterou si zaplotili.......pumpa už dosluhuje ale voda z ní nakonec dycky vyteče.....
-za druhý plyn nemají, na co,,, však v lese je dřeva dost a oheň hoří vždcky. aneb du vařit jídlo a tak to tam láduju jedno za druhým a větrám páč se tam nedá bejt....
-za třetí nejde elektrika? nevadí..budu vzhuru jenom když bude světlo... však zejtra nikam do práce nevztávám...... nejde mi 5 měsíců tv? nevadí, pujde se dřív spát......však on mi někdo dřív nebo později určitě zase nějakou tu TV daruje.....
-no a když už sme u tech dluhů... tak jak byla před dvouma rokma akce UPC na dva měsíce zdarma, ak už ji asi nedošlo, že po dvou měsících už to bude muset platit....takže už asi pátej vymahač a nikdo z ni nedostal ani korunu.....
jinak "to v čem bydlí" je taky masakr,, chybí okno? noaco, o to více se bude v zimě topit..... teče tam?? noa dá se tam kus igelitu... chybí plot? noa kdo by tu co krad... zapolatit poplatek za dva vychrtlí psy co žerou sníh když napadne? nacoooo,,, však ono se to nikomu nevyplatí ze mě páčit........ přišli peníze??? honem rychle je prochlastat dneska a zejtra maximálně,, protože po zítří příijede zase vymahač vymáhat už hodně tučnej dluh ze kterýho nedostali ještě ani korunu...
... bude konec světa? no super,, aspon už po mě nikdo nebude chtít ten dluh , a posílat mě někam do práce.....
prostě neporazitelný :-D
každopádně nejlépe jsou na to připraveni sousedi již v předstihu :
- nezaplacené úhrady za vodu 45 tis - vypnutá voda
- nezaplacené zálohy za plyn za cca 50 tis - vypnutý plyn
- tak a te´d dojde ještě elektrika a je jim konec světa u prdele
- nezaplacené úhrady za vodu 45 tis - vypnutá voda
- nezaplacené zálohy za plyn za cca 50 tis - vypnutý plyn
- tak a te´d dojde ještě elektrika a je jim konec světa u prdele

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Taky jsem si říkal, že se 105 bych až na dobíjení vlastně neměl problém.
Asi si někde preventivně seženu to dynamo, abych byl připraven na "Konec světa" popř. "Konec světa jak jej známe".

Matthes, záškodník z TechWebu:

-> Syny: necekej a nech se prejet rohlikarem :-))
-> Karlos (WIO46): Bych musel vyhodit Valeo a pujcit od Bukaje dynamo 

-> Karlos (WIO46): -> David29: Tak bude den bez internetu a o svickach no
Auta nepudou nastartovat a pak vsici umreme 

-> Karlos (WIO46): Pokud by byla vážně vyřazená většina elektroniky, tak to se s koncem světa dá srovnávat 

-> Nwkt: Já nevim, ale co ty sluneční erupce? Výmysl to neni a proč by se fyzici báli? A že to vyšlo zase na 2012 je náhoda...
-> David29: -> Syny: Možná bych věřil nějaké té "změně", nebo té velké magnetické bouři která zničí elektroniku (či co
). Rozhodně bych to neviděl na konec světa. Já osobně si myslím, že to bude den jako každý jiný.

Tak doufam, ze do ty doby stihnu alespon vyjet :)