Ale fakt je, že když si člověk projede ty videa, tak to do sebe zapadá, necháme se překvapit... hlavně nikdo tam netvrdí, že to tak bude a jak to bude...
Snad sem budu moct 22.12.2012 napsat, že je to píčovina-)
-> Karlos (WIO46): Jenže předpovídal někdo nebo aspon tušil, že se stanou katastrofy typu Haity, nebo to co v Indikém ocenů ty tsunami? A že to byly velký katastrofy... Nikdo nemůže přece říct, že nás nečekají větší... nebo jo?
A jak tu někdo psal o těch geomagnetickch bouřkách.. ty reálne jsou-)
-> David29: No vidiš, já si to sice pustil, ale moc jsem nedával pozor. Já myslim, že nevim. Ale asi se nic nestane. Nebo něco co se občas stane, nějaký zemětřesení, nebo sopka vysoptí, nebo tak, ale myslim nic světobornýho (doslova )
Ide o to že majovia vôbec netvrdia že ma zaniknúť svet.Čo mali ten kalendár písať donekonečna?Proste predpísali nejaké roky došli Španieli všetkých ich vyklčovali tak nestihli napísať viac oko 21.12 2012
Už to mám. 20.12.2012 odpoledne všichni vytaháme elektriku z motoru, odpojíme a strčíme někam hluboko do sklepa. 21.12.2012 až bude po konci světa všechno zase zapojíme a Škodovky budou vládnout světu, protože nic jiného nebude jezdit...
-> David29: Ty woe tvoje starosti o konci světa bych chtěl mít a byl bych šastněj člověk.Se divím,že tě to trápí ty ze svím stylel pohybu po pozemních komunikacích zkončíš stejně jednoho dne utopenej na dvě Vltavy a s rohlíkama kolem sebe.
Tak hrozba solárních erupcí končících elektromagnetickou bouří je reálná, zrovna sem o tom četl v Epoše zajímavý věděcký článek. Nevím, jestli to bude zrovna konec světa, každopádně jedna silná bouře může zničit úplně všechnu elektroniku, rozvody proudu, atd...
Ještě že ve škodovkách toho není zas tolik co zničit...