skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
21.12.2012
-> David29: A zase nic, divný :)
-> David29: tak to uz si nebudem nic zacinat 

Nevím jak vy ale já jsem zástance že konec světa se musí zapít.... U udělal jsem tak důkladný restart /reset/ že si opravdu ze včera nepamatuju NIC takže konec nekonec já mám konec dneska 

napodobne 

Tak pěkný nový Máyský rok. :)
-> OndraKrupi: to nevadí :-D simsni sou klasika a nenávist k flendrsovi už k tomu prostě patří :-D
-> Tomaso435: pleteš si díly

-> rsvancara: jeden přebejvá a nejméně potřebnej je tady flendrs

-> Hurdis: přesně ;)
-> MerHanz: Jako SWTH a HTH?
Už teď jsem z konce světa silně zklamán
. Okolo 10 měli hrát Led Zepelin a AC/DC.... no a já nic neslyšel 

-> Tuner#2: diky. No to muselo byt pekne špinavych penazi v tom. Tipoval som to na súkromnú väznicu. Asi nebude úplne zdravá osoba čo to stavia. Tieto téoie o konci sveta sú celkom dobrý biznis.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : skusil som a nepomohlo 

-> Hurdis: To mi připomíná něco ve smyslu "Jsem ateista až se bojím že mě bůh potrestá" 

Prupovídkám o konci světa nevěřím (jinak bych si taky dneska nekupoval nové záchodové prkénko), ale raději jsem ráno probudil ženu o něco dřív, pro jistotu, co kdyby to bylo naposledy
.

-> castrol: Tak aspoň že to máš na co hodit. 
-> WMA - navigátor :): Mě by zajímala hlavně ta faktůrka.

-> WMA - navigátor :): Mě by zajímala hlavně ta faktůrka.

nist sa nedeje akurat som zaspal do prace 

-> Tuner#2: ja bych taky prosil mail, ta stavba me taky zaujala. Pro me kterej takovyhle stavby stavi je to zajimave
Tak teď říkali v rádiu že je chyba ve vypočtu
prý zapoměli na přestupne roky a mělo to být někdy minuly rok
a já se tak těšil 

-> škodec 21.12.12 10:48:58: Máš mail s relativně aktual fotkama info co se o tom píše ;)
-> škodec: stále se na tom pracuje a nikdo pořádně neví, co to má být. Údajně sídlo nějaké sekty, ale spíše to připomíná bungr
-> Tuner#2: je to sice stare, ale je ta stavba uz dokoncena a co to ako ma byt? Vyzera to ako sukromna väznica co som si pozeral fotky z priebehu budovania.
-> Zazaa: 

tak jeste aktualizace ...
Výstražná zpráva NASA o zvláštních jevech a zatmění 21.12.2012 byla potvrzena. Zatmíváni oblohy začne okolo 9:30 našeho času v oblasti Tichého oceánu, mělo by postupovat přes území Číny a Ruska, a na území ČR dorazí okolo 16 hodiny našeho času. NASA vyzývá, aby lidé nepodléhali panice a pro jistotu se dostali do svých obydlí dřiv, než daný jev nastane. Jev by měl být dočasný, měl by skončit v 7:52 následujícího dne. V klidnějších dobách byl tento jev označován termínem noc.
Výstražná zpráva NASA o zvláštních jevech a zatmění 21.12.2012 byla potvrzena. Zatmíváni oblohy začne okolo 9:30 našeho času v oblasti Tichého oceánu, mělo by postupovat přes území Číny a Ruska, a na území ČR dorazí okolo 16 hodiny našeho času. NASA vyzývá, aby lidé nepodléhali panice a pro jistotu se dostali do svých obydlí dřiv, než daný jev nastane. Jev by měl být dočasný, měl by skončit v 7:52 následujícího dne. V klidnějších dobách byl tento jev označován termínem noc.
David29 21.12.12 02:34:01 napsal:
Syny 26.04.10 23:40:44 napsal:
Tak doufam, ze do ty doby stihnu alespon vyjet :)
Nestih, i když žádnej konec světa neni

mělo to bejt do desíti.. je deset a nic. achjo, no nic nevadí, ty čipsy muže sežrat k čemukoliv....
-> Zazaa: dobré na ranní pobavení :´)
-> Zazaa: ¨:_D no lol
-> David29: prej teprv bude :)
21.12.2012 – PROGRAM
05:00 - Budíček
06:00 - Příchod Mayské delegace
07:00 - Příchod mimozemšťanů
08:00 - Příchod vedoucích představitelů EU
09:00 - Příchod Svatých a nebeské delegace
10:00 - Hymna na počest konce světa - Stairway to Heaven, Highway to Hell
11:00 - Uvítací řeč pronesená organizátory Ivo A. Bendou, Petrem Hájkem a Adamem B. Bartošem
12:00 - Vyhodnocení vývoje lidstva v posledních třech tisíciletích
14:00 - Tisková konference
16:00 - Vyjádření Tomio Okamury
17:00 - Začátek estrády.
17:10 - Dan Nekonečný
17:30 - Tombola o hodnotné ceny
18:00 - Odchod mayské a mimozemské delegace
19:00 - Ohňostroj
21:00 - Odchod nebeských delegací
22:00 - Ukončení slavnosti a závěrečné slovo Václava Klause
23:00 - Konec světa
23:30 - Slavnostní projev o budoucnosti Evropské Unie
21.12.2012 – PROGRAM
05:00 - Budíček
06:00 - Příchod Mayské delegace
07:00 - Příchod mimozemšťanů
08:00 - Příchod vedoucích představitelů EU
09:00 - Příchod Svatých a nebeské delegace
10:00 - Hymna na počest konce světa - Stairway to Heaven, Highway to Hell
11:00 - Uvítací řeč pronesená organizátory Ivo A. Bendou, Petrem Hájkem a Adamem B. Bartošem
12:00 - Vyhodnocení vývoje lidstva v posledních třech tisíciletích
14:00 - Tisková konference
16:00 - Vyjádření Tomio Okamury
17:00 - Začátek estrády.
17:10 - Dan Nekonečný
17:30 - Tombola o hodnotné ceny
18:00 - Odchod mayské a mimozemské delegace
19:00 - Ohňostroj
21:00 - Odchod nebeských delegací
22:00 - Ukončení slavnosti a závěrečné slovo Václava Klause
23:00 - Konec světa
23:30 - Slavnostní projev o budoucnosti Evropské Unie

Tady poslední fotka ve větším: imageshack.us/photo/.../d
sc3404.jpg
A tady detail... mají tam i vlastní betonárku.
-> Tuner#2:
Škoda že na tý fotce není krom jeřábů nic moc vidět.

Škoda že na tý fotce není krom jeřábů nic moc vidět.
Včera jsem byl na výletě s přítelkyní na obvyklé vyhlídce a konečně nafotit to co u Berounky tajně roste. V životě jsem neviděl tolik roksorů zapíchaných v základech a tak velkou stavbu...
V okolí se proslýchá něco o sektě a bungru pro konec světa, to že v sousední vesnici je plná hospoda zásob jídla, to že o tom nikdo nesmí mluvit a další vesnické zvěsti to jen potvrzují, ale udělejte si názor sami... Myslím, že to částečně asi patří do tohoto tématu, tak přihodím pár fotek.

-> Fén: "Jak nekdo muze verit - nejsou dukazy" ..... 

-> Fén: Neverim.
Matthes, záškodník z TechWebu 10.07.11 16:48:11 napsal:
→ David29: Dle me zadny nadprirozeno neexistuje...
Ale v to, že TW je lepší než Virt věříš. Tak jak teda? :o)
→ David29: Dle me zadny nadprirozeno neexistuje...
Ale v to, že TW je lepší než Virt věříš. Tak jak teda? :o)
-> David29: Dle me zadny nadprirozeno neexistuje
Maximalne to nelze zatim vysvetlit... Nektery teorie ze Stargate mi neprijdou uplne ujety. Urcite je to verohodnejsi nez treba jehovisti a podobni magori...
Moznosti je mnoho, muzem byt potomky vyspelejsi civilizace, ale stejne tak muzeme byt nejvyspelejsi ve vesmiru. Jednou ten vesmir "nejak" vzniknul a nebyl tu nikdo (teoreticky). Takze nekdo musel vzniknout jako prvni... Treba to budem prave my co dorazime na nejakej jinej obydlenej svet a budou na nas koukat jak na zjeveni

Moznosti je mnoho, muzem byt potomky vyspelejsi civilizace, ale stejne tak muzeme byt nejvyspelejsi ve vesmiru. Jednou ten vesmir "nejak" vzniknul a nebyl tu nikdo (teoreticky). Takze nekdo musel vzniknout jako prvni... Treba to budem prave my co dorazime na nejakej jinej obydlenej svet a budou na nas koukat jak na zjeveni

-> David29:
třeba teorie o tom že jsme ve vesmíru samy a zároveň vznikli evolucí je nesmysl. Při počtu planet je pravděpodobnost že se to nestalo i jinde mizivá.
třeba teorie o tom že jsme ve vesmíru samy a zároveň vznikli evolucí je nesmysl. Při počtu planet je pravděpodobnost že se to nestalo i jinde mizivá.
-> Zeke-ten šestý: Já osobně nevim co si myslet, ale...
Neni to tak dlouho, co lidstvo VĚDĚLO že Země je placatá - a najednou bum, ona kulatá.
Není to tak dlouho, co lidstvo VĚDĚLO, že Slunce obíhá okolo Země - a najednou bum, ona obíhá Země kolem Slunce.
Takže tak nějak bych se nedivil, kdyby najednou bum a nadpřirozené jevy jsou přirozené.
Čistě teoreticky - zpráva která byla odeslána o naší rase směr jisté souhvězdí, měla dorazit zhruba za 25 000let. Ale údajně sme dostali odpověď zhruba o 49 990 let dřív.
Jak můžeme vědět, že si nás ta vyspělejší rasa z určitého souhvězdí virtuálně nepřiblížila a nedostala zprávu během chvíle?
V dnešním světě se mluví o realnosti teleportace, zkoušeli se urychlovat částice. Pakliže by byly skutečně vyspějlší (pokud vůbec existují), jak daleko musejí být oni s podobnými technologiemi? Podstatně, podstatně dál....
A jen tak mimochodem - existují tři různé teorie o vzniku života na Zemi. Bůh, evoluce a přinesení mezihvězdnými přáteli....
Lidstvo teď ví, že vzniklo díky evoluci. Může přijít bum, a budou se přepisovat učebnice...
Neni to tak dlouho, co lidstvo VĚDĚLO že Země je placatá - a najednou bum, ona kulatá.
Není to tak dlouho, co lidstvo VĚDĚLO, že Slunce obíhá okolo Země - a najednou bum, ona obíhá Země kolem Slunce.
Takže tak nějak bych se nedivil, kdyby najednou bum a nadpřirozené jevy jsou přirozené.
Čistě teoreticky - zpráva která byla odeslána o naší rase směr jisté souhvězdí, měla dorazit zhruba za 25 000let. Ale údajně sme dostali odpověď zhruba o 49 990 let dřív.
Jak můžeme vědět, že si nás ta vyspělejší rasa z určitého souhvězdí virtuálně nepřiblížila a nedostala zprávu během chvíle?
V dnešním světě se mluví o realnosti teleportace, zkoušeli se urychlovat částice. Pakliže by byly skutečně vyspějlší (pokud vůbec existují), jak daleko musejí být oni s podobnými technologiemi? Podstatně, podstatně dál....
A jen tak mimochodem - existují tři různé teorie o vzniku života na Zemi. Bůh, evoluce a přinesení mezihvězdnými přáteli....
Lidstvo teď ví, že vzniklo díky evoluci. Může přijít bum, a budou se přepisovat učebnice...
Neverim tomu, a kdyz se to stane, nebudu aspon muset delat novou STK na aute

Syny 08.07.11 16:43:44 napsal:
Tady neco mate… Jestli tomu budete verit nebo ne je jen na vas :)
Kazdopadne to doporucuju zkouknout
Nejedna se o konec sveta jak se
nekde porad zminuje, ale o konec urciteho obdobi…
http://youtube.com/v/79AN VpZeIZozajímavé
Tady neco mate… Jestli tomu budete verit nebo ne je jen na vas :)
Kazdopadne to doporucuju zkouknout

nekde porad zminuje, ale o konec urciteho obdobi…
http://youtube.com/v/79AN VpZeIZozajímavé
-> Syny: Tak to mi ted vysvětli, nějak nechápu souvislosti...