skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Leštění hliníku!! rady, typy, zkušenosti
-> Bery: Žádnej, dle vhodnosti se danej sežene - zejména co leštícího kusu týče. Máš tip?
záleží co má za stroj;-)
-> King: ale zrejme tam bude vidiet ten prechod menenia smeru
-> David29: Tohle primo ne, ale mohlo by to jit, jenom asi bude potreba lestit mensima otackama a porad menit smer.
Trošku to tu oživím.
Zkoušel jste někdo leštit takovej ten slzičkovej (protiskluzovej) plech? Samozřejmě strojně, ručně ne..
Jestli to vůbec jde nějak rozumě, vzhledem k různým směrům slziček - nebo jestli je to pakárna jak cyp
Zkoušel jste někdo leštit takovej ten slzičkovej (protiskluzovej) plech? Samozřejmě strojně, ručně ne..
Jestli to vůbec jde nějak rozumě, vzhledem k různým směrům slziček - nebo jestli je to pakárna jak cyp
dííky za odkaz
nakonec jsem zvolil svou vymyšlenou technologii
a výsledek je zde =)))
-> Davo: tak hod foto =))) šup... taky zatím mam jen jedno a je to makačka kort vše ručně

-> Davo: tak hod foto =))) šup... taky zatím mam jen jedno a je to makačka kort vše ručně

ja jsem včera doleštil posledni nerez limec a už nikdy vice plocha prosim ale obruče

Všechny zdravím, =))) mam ted v plánu vyleštit si límce u kol =)) ale pokud možno co nejlevnějí a dobře =)) toto téma nebude jen pro mě ale pro všechny, co s tím nemají moc zkušenost a nebo peníze nechat si to někde odborně vyleštit =))) takže sem pište například ověřené dobré přípravky jako jsou leštící pasty apod... nebo tedy i typy kde je odborné leštění za přijatelné peníze (ač pro každého je latka jiná) a zkušeností jak nelépe dosáhnout slušných výsledků =)) ale pro začátek bych rád a prosím kdyby jste aspon poradili mě jak na to... jeden límec už mam ale nic moc tedy aspon mě to nestačí ale ta pasta už má taky trochu leta =DD takže předem všem DÍÍKY