-> Sita: tak ja si fab poridil se 102tis.km po jedne majitelce, jako zanedbana je, o tom zadna, ale neni odjeta, 200tis.km po servisu a nejake udrzbe da jako prd s min. naklady, je to jednoduche auto, diky klasickemu OHV motoru, na kterym teda neco podelali nemci... , co se tyce pevnosti, tak lip postavene, nez felicie, ale je hnusne, felicie se mi libi mnohem vic, Octa je pro me k dennimu jezdeni prilis zbytecne nakladna (jedine sehnat 1.4 mpi a to by zas uz vubec nejelo), O1 je takove vzhledove neutralni auto
Jedine s tou bezpecnosti mas pravdu a nejhorsi, ze te nekdo muze sejmout a jsi v tom nevine, jako me naposled to berlingo... Proto jsem taky uvazoval o XC90, jenze to je tank a ja jsem odpurcem takovych aut, je to silena zhyralost.
-> Jirik_Tuňák1983 07.04.25 12:15:18: ale hus, octa neni auto do terenu, na to mam nivy

a je nizka, tak nevim proc bych nekde soupal po brise a kurvil to
-> Bery: je videt, ze to mas v hlave srovnane a ne jak Sita, ktereho pomatla jeho "socialni bublina" :) Kdysi pritom byval normalni....
-> StepaNoFUN 07.04.25 17:00:49: ja mam na 1.8T silenty naprosto OK a pritelkyni jsem dal slusna ramena z bouracky na predek

pry mela 180.
-> Tomaso435 07.04.25 17:35:33: ja bych predohrabovou taky nemohl, to ustrelim snaz, nez cokoliv jinyho

felda, fab drzi vic, ted mi teda pritelkyne pripomnela, jak jsme jedno s feldou malem byli v jezere, s feldu jsem odstrelil nejvickrat, ale to bude taky tim, ze jsem s nima najezdil nejvic, nejvic jsem najel s rapidem, ale fewldama dohromady pres pul mega a ne vzdy jsem mel uplne dobre gumy, treba s tema vranikama od Stepana to uz bylo na mokru, jak na lede
-> StepaNoFUN: ale jsem Ti za ne vdecny, protoze tenkrat jsem ani na nove gumy nemel :)