skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> Alenka: Ach soo 

-> Mr_Kubas: hromy to urcite nebyl, tohle byla jina zelena, spis takovahle skoda-virt.cz/cz/.../3521
-aifam-nomaks-racing
Asi to bude nekdo mistni, protoze uz jsem ho jednou videl stat u Robin Oilu na krizovatce Hornatecke a Zernosecke.
Asi to bude nekdo mistni, protoze uz jsem ho jednou videl stat u Robin Oilu na krizovatce Hornatecke a Zernosecke.
-> Alenka: Podle popisu by odpovídal tenhle (až na kola), ale těžko říct, jestli se pohyboval na druhém konci republiky 
skoda-virt.cz/cz/.../6335 -fa-fe

skoda-virt.cz/cz/.../6335 -fa-fe
Kdopak me to dneska stihal na 1/9 mezi Libeznicemi a Melnikem? 
Byl to zeleny Favorit s drevenym dekorem na boku a tmavymi(?) koly. Malicko jsem spechal, tak jsem si ho ani poradne neprohlednul, ani nestihl zamavat posadce :)

Byl to zeleny Favorit s drevenym dekorem na boku a tmavymi(?) koly. Malicko jsem spechal, tak jsem si ho ani poradne neprohlednul, ani nestihl zamavat posadce :)
Takže, kdo dneska kolem 7hod ráno frčel přes Novodvorskou (Praha 4) směrem na Lhotku v tmavě modrym Rapidu s Meteorama?
A jako další cca před hodinou s vínovým eMBéčkem na Poliklinice Modřany, nějakej mlaďas a měl vyhřívání na zadním okně.
A jako další cca před hodinou s vínovým eMBéčkem na Poliklinice Modřany, nějakej mlaďas a měl vyhřívání na zadním okně.
-> Hurdis:
SSZS

Matthes, záškodník z TechWebu 10.09.12 19:49:13 napsal:
Nekdo vocad? http://www.youtube.com/em bed/6tSeLHX9kiE?autoplay=1 Cumel na me :-)
Asi se kochal vozem :-D
A taky měl borec v autě kameru.

Nekdo vocad? http://www.youtube.com/em bed/6tSeLHX9kiE?autoplay=1 Cumel na me :-)
Asi se kochal vozem :-D
A taky měl borec v autě kameru.

-> myschaak AZNP K.Hora:

-> myschaak AZNP K.Hora: 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: já tě potkat tak taky čumim

tak si takhle jedu po vasnici a najednou nějaká leštěnka :) máme tu ještě jednu ale v noci jsem jí nevyfotil jinak foto pořízeno v Kvasinách :))))
Dnes odpoledne Králův Dvůr směr Beroun naleštěnej červenej rapid se spoilerama, sníženej s čtyřma přídavnejma světlama a žaluzií vzadu.Dával sem palec hore. Někdo odsud ?
Dneska kolem půl šestý v Čakovicích na křižovatce u Globusu. Modrý upravený kilo, na zlatejch koprech? Míjeli jsme se a koukali na sebe?? 
EDIT: Vlastně už včera v půl šestý

EDIT: Vlastně už včera v půl šestý

Kdo si vezl včera kolem poledne luxusní bílý kilo model 70 na podválu taženém nějakým polepenym džípem, D1 směrem na Prahu.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nějakou dobu sem na virtu nebyl tak pročítám dost zpátky

Asi nikdo odsud, ale třeba někdo bude vědět víc. Felda černo-žlutá matovka, nějaký snad chrom kola, snížená, přední světla snad z péráka podle tvaru, zadní světla šedivý (myslím, moje paměť je mlhavá). A byla bez křidýlek.
-> Tampajs: Hehe, ctes takhle stary zpravy jo :-) Auto vypada dobre kazdopadne.
-> Matthes, záškodník z TechWebu 29.05.12 22:42:52: Ten je tady od nás ze Zlatník
King 19.08.12 09:27:36 napsal:
→ ochoda: A jeste si od tech „80“ odecti odchylku tacha
a pak se zamysli, jak ta realna 70tka asi komplikuje ostatnim
ridicum zivot… hele tacho mi pri 50kmh podle vedlecestnich radaru podle voka nekeca vubec takze mu verim ... nebo takle jezdim jen tam kde projede jedno auto za uherskej rok :)po normalni silnici jezdim normalne :)
→ ochoda: A jeste si od tech „80“ odecti odchylku tacha
a pak se zamysli, jak ta realna 70tka asi komplikuje ostatnim
ridicum zivot… hele tacho mi pri 50kmh podle vedlecestnich radaru podle voka nekeca vubec takze mu verim ... nebo takle jezdim jen tam kde projede jedno auto za uherskej rok :)po normalni silnici jezdim normalne :)
asi to nebude odtialto ale skusim ,biela fela ktora bola poznacena stlpom a to ze fest ale plne pojazdna sa premava po cestach
Včera okolo 15:00-16:00 zelená (oliva) užovka oválne svetlá, vo Zvolene od Sekiera smerom na Budču. Niekdo vodsaď?
Dneska kolem osmé večerní u čerpačky v hořovicích bílá ouža s děrovanym čelem na nějakejch tmavejch 13" převarech to vypadalo. Někdo vocáď?
Parádní zřejmě hodně originální oranžový erko poblíž tý rezatý vilky v Humpolci - v neděli..? Jihlavský RZ tuším..
včera rychnov u penny parkovala podobná škodovka jako má Klubko Značku mělo xSx xxxx víc nevím kdo z vás to byl?

-> Pavel P..: Jen jestli není ,,všude zdejší"
Možná si šel něco koupit do PALu 

Dneska žlutá užovka čtyřoko v Litoměřicích. Všelijak oplastovaná a lak celkem dost zašlej...
včera poobede okolo šiestej ? cca - cesta Horná ves - Žarnovica . Tmavohnedá rapidka na apollach udržovaná, pekná naleštená , míňali sme sa v tých krásnych serpentínach
Niekto odtiaľto ?
Niekto odtiaľto ?
-> Enggik: viděl jsem ho poprve, asi někdo místní... ale parkoval u benzinky, takže asi fakt někdo zdejší.
-> Pavel P..: Nevíš o tom autě něco víc, docela by mne ta kombinace zajímala???
EDIT:

EDIT:

-> Pavel P..: bohužel ne :-(
Dneska kolem 17h Kbely benzinka OMV naproti bejvalýmu PALu... luxusní oranžová GLS chromka s černou střechou a sloupkama alá LSE... nezná jí někdo?
V sobotu jsem v Blatné viděl luxusní bleběmodrou 1203 ROL. Neví někdo čí to je, popř. jestli nevisí někde na natu?
Včera projíždělo kolem 19hod v Bučovicích žluté eRko na bílích apollech bez polkličk se značkou xZx xxxx směrem od Uh.Hradiště na Slavkov(Brno) .....kdopak to byl
-> Tomaso435: hehe tohodle jsem viděl u tesca v rychnově pokud se nepletu.. koukm na značku a docela by i padla....včera žluté emko na světelné křižovatce u autobusáku někdo z vás? apola LR vana na kapotě nasávač nedá se říct že byl hnusnej ale na auto bych si ho nedal...uvnitř mladej kluk a u spolujezdce už takovej starší ..kdo z vás to byl?
Dneska na okruhu mezi Ruzyní a sjezdem na Plzeň. Mko s vyškovskou RZ, příčňákem a bordelem na střeše
někdo z vás děcka?
luxusně dobově vytuněnej :D v předu maska plná martnek, spoiler ml tuning polepy poklice a zadek viz foto,,, docela se s tim nesral a svištěl mafián jeden tuzexovej :D
luxusně dobově vytuněnej :D v předu maska plná martnek, spoiler ml tuning polepy poklice a zadek viz foto,,, docela se s tim nesral a svištěl mafián jeden tuzexovej :D
-> Lukyn742: tu jsem včera potkal v sušici...spztka Karlovarskýho kraje a podložky pod značkou Sato Klatovy :)
Jinak dnes jsem ještě potkal v Hlavňovicích bílího vyrámovanýho litra,vypadalo to na nově postavený auto a spz 4P8...
Jinak dnes jsem ještě potkal v Hlavňovicích bílího vyrámovanýho litra,vypadalo to na nově postavený auto a spz 4P8...
-> chrudimak: třeba sebe :D
-> ochoda: A jeste si od tech "80" odecti odchylku tacha a pak se zamysli, jak ta realna 70tka asi komplikuje ostatnim ridicum zivot...
bordova zehlicka co ma zahladenu zad kapotu kto? doplnim cca 18:30 az 19:00 hod
Dneska odpoledne myslím že stříbrnej, nebo šedej rapid v podzemkách v globusu na zličíně?
-> Petkar: aha:) to jsem zase šláp do lejna..... já myslel že jsem oběvil Ameriku

-> chrudimak 14.08.12 12:29:49: : Znám je osobně skoro všechny :-)