skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> Tuner#2: musíš dát Login: pingví
-> Tuner#2 23.11.10 10:21:26: JJ koukám 

-> Petrson 23.11.10 10:09:52: skoda-virt.cz/cz/.../333-
rychla-kola
Jen se mě nějak nedaří Tě přidat jako moderátora
Jen se mě nějak nedaří Tě přidat jako moderátora

-> Petrson: založíme

-> Tuner#2: byl jsem ale nemám právo zakládat galerku... tahle fakt byla pěkná, sice pár detajlů nebylo ještě ono ale jinak pěkná
-> Petrson 23.11.10 10:09:52: Mazec, máš odkaz na víc fotek? a nebo jsi byl? Koukej založit galerku 

Kdo vystavoval v Lysý na rychlých kolek červenou 105? spíš 136?, někdo zdejší?
-> afro100: ¨nééé stál u penny a docela sem koukal kdo se tím pohybuje ale nedočkal sem se :-(
-> Matthes, záškodník z TechWebu:

Ale asi ma dobrou kyfku kdyz jede 50 pres retardery 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tux :D
Sem shlédnul jen začátek..
Sem shlédnul jen začátek..
-> James1991: Cely to je na Zbraslavi, Admin jede 

začátek videa je na Zbraslavi ne?:D
začátek videa je na Zbraslavi ne?:D
-> Tomaso435: co tak, spravil ti mysku a potom zmizol v diali ? 

kuci kterej z vás se pohybuje oranž starou ocavií bez nárazníků s rychlejma pruhama a nálepkou škoda team? jezdí žďár nad sázavou- bystřice nad pernštejnem a okolí;)
-> Nwkt: To asi ne, nema pruhy rychly
... Tamto vypadalo jak kdyby stalo na hnoji par let.

-> VeTeV: Jo
-> Matthes, záškodník z TechWebu: img.skoda-virt.cz/gallery _upload/.../239_19460_190. jpg
-> Matthes, záškodník z TechWebu: img.skoda-virt.cz/gallery _upload/.../239_19460_190. jpg
-> Nwkt: myslíš krci?
-> Nwkt: Souseda neznam
Jo typ M

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nebyl to jejich soused? Mko?
Dneska na Zbraslavi nejakej cervenej/oranzovej votuzcar s cernejma rychlejma pruhama a radlici na snih vepredu. Za nim jel Tux 

Dnes cca kole 15 hodiny mezi Písnicí a Dolními Břežany proti mě prosvištělo červeně rudý kilo, vpředu myslím světelná rampa, myslím že bylo bez nárazníků a tak na 20% sem zahlídnul nějaký zlatý kola(možná loukotě).. s těma kolama a nárazníkama možná kecám, ale tu barvu a auto sem postřehl:D
Dneska cestou na poličku ještě v kraji Vysočina žlutý garde, celkem obstojný, značka Pardubická, někdo odtud?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jo to tu vídám 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: joo to je ono :-)
-> Tomaso435: je to chlápek z odtud z čáslavi, má to vymazlený moc
-> Petrson: hale užsem totu taky viděl...neznám
-> afro100: ten to na tuty nebyl, ten má pravou Fanku,, ale tohle byla splácanina :-D
-> Tomaso435: Myschaak jazdi niecim zltym typu fun :D
-> Petrson: hlásná, třebáň je krásná, a proto ke sví máně do třebáně často jezdit hledím :-D
jinak kdo jezdí favoritem pickupem v barvách FUN plastama alá freestyle s divným předním spoilerem ,,, vyskytuje se v okolí přelouče kutnej hory a tak ;)
jinak kdo jezdí favoritem pickupem v barvách FUN plastama alá freestyle s divným předním spoilerem ,,, vyskytuje se v okolí přelouče kutnej hory a tak ;)
kdo včera kolem 16hod projížděl Třebání černým rapidem s bílým pruhem?
-> Tuner#2: už jsem se mrknul na Havlikův odkaz, díky
-> Tomaso435: mal si ho aj ty tak odzdravit 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jednička . . . . že bych se mu zdál tak dobrej?

-> Tomaso435: A nespletl sis to? Nebyl to spíš politickej pozdrav alá jednička? 

kdo z vás na mě kolem 4té odpo někde kolem opočna mával z fiesty v barvách solitaire:-D
-> rockboy 02.11.10 09:02:29: Mladej a starej Pešan...
-> havlik: to je přesně ono, díky 

-> rockboy: www.dragracingteam.cz/nas
evozy.html
ve čtvrtek odpoledne pod hradem Kost - hodně známá 110R, šedivá/metla, topchop, ale tady na virtu není. V závěsu jela 100/110 modrá metalíza (podle barvy bych to tipnul možná na uživatele Mazel/110L), ale asi se pletu
viděl jsem je zhruba ze 30 metrů, celá výprava na hradním parkánu přestala poslouchat výklad průvodce a šli se podívat - pak se většina z nich začala tlemit, když si jedno z nich (tipuju na eRko) škrtlo spodkem o silnici...
viděl jsem je zhruba ze 30 metrů, celá výprava na hradním parkánu přestala poslouchat výklad průvodce a šli se podívat - pak se většina z nich začala tlemit, když si jedno z nich (tipuju na eRko) škrtlo spodkem o silnici...
A ještě předminulý týden na Budějovický tmavě zelelná felicia pick up stará tvář snížená.
Neměla nástavbu a vzádu měla duplex. moc hezký kousek.
Neměla nástavbu a vzádu měla duplex. moc hezký kousek.
-> bobin19: tak to nic ...
-> afro100: Fávo..
-> bobin19: facko ci forman ? o formanu so zamkami by som vedel ...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: No upřesnil bych,že mám pocit mělo zámky na kapotě a seděl v tom nějakej závodník.
Tý škodovky jsem si nevšiml. někdy se musim kouknout.:D
Tý škodovky jsem si nevšiml. někdy se musim kouknout.:D
-> bobin19: Myslis, ze tam je jen jedno cerveny favo?
Spis je tam jedina 742 s maskou z felicie co casto stoji u pumpy u mostu inteligence.

Přiznejte se kdo z Vás má červenýho favorita a bydlíte na zbraslavi.?