-> myschaak AZNP K.Hora: Já jsem ho vytáh Když jsem ho v pondělí dostal, jel max 100km... Dneska 110km Normálně s nim jezdí takovej děda... ten až se vrátí z dovolený, tak to auto nepozná
-> suri: jseš moc sebevztahovačnej, proto jsem tam dal toho smajlíka, ale koukám, že eee Tak už radši mlčím, navíc mi ukaž kde jsem napsal, že mám najeto milion km? Jde o to, jestli jsi to auto řídil, abys na to měl vlastní názor. Což nemáš a to že jsi někde něco slyšel je moc zajímavý *KONEC*
-> Karel.: nie ja som nikdy na aute nešiel len ty máš najazdené miliony km mne staci ked vidim co chodilo do servisou a renault a dacia viedla a na dacii som niečo najazdil a viem že to má otrasné jazdné vlastnosti a potvrdí to asi každý inak celkovo som to nemyslel zle ale ako srandu
-> Luky.: Tam se smi vsechno Sem nekde nedavno cetl nakej clanek, ze pri vjezdu do nakyho kramu prejizdi ridici zlutou caru a jedou chvili po chodniku a nejakej chytrej policista tam zacal tvrdit, ze ze zakona se zluta cara prejet nesmi a ze to je za pokutku... Nevim no, ja vzdy mel za to, ze zluta cara je zakaz zastaveni :)
Tady ted u nás v Praze na Spořilově se pohybuje krásně oranžová užovka GLS. Má chromový zrcátka na blatnicích. Někdy musim šoféra (mladej kluk) odchytnout...
V neděli jsem viděl u nás na Rokycansku vínového Rapida na lesklých al kolech, měl předělaná přední světla - zatmavená a diodami pro denní svícení, RZ 5S1.... Viděl jsem ho velmi krátce. Neznáte někdo?
-> Turda: Ja kdyz uz tam jedu tak jezdim k ty pumpe Agip, tam u toho autosalonu Alfa romeo a fiat bo co to tam je, az te tedy uvidim budu mavat praporkama
-> Zeke-ten šestý: no musíš číhat, dyžtak mávni nebo vběhni pod kola, pohybuju se v okolí od kavčích hor jak tam stála ta vypálená škodice a pekingský kachny..prostě těch vietnamců u kruháče tam
Kdo jel včera kolem 6 hodiny večer po ulici Březinova? Nádernej rapid, asi 136 s brněnskou značkou, mám pocit, červené barvy. Naprostá leštěnka a zdál se mi, že tam seděl mladý pár, tak co?