skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6499 příspěvků (zobrazeno 2251 až 2300) od 17.12.2009 do 28.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> Karlos (WIO46) 09.04.14 17:26:38: na rajský zahradě je to celkem normálka. Tam chodím na poštu tak to moc dobře znám 

-> Bukaj: Ono to povinné je, ale nějak se to moc nedodržuje, spíš se autoškoly snaží, aby se jezdilo co nejmíň a ušetřili...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: No, v autoškole při zkoušce jsem taky couval na parkingu na sídlišti, ale nějak si nepamatuju, že bychom to nějak moc cvičili v samotné autoškole...
-> Bukaj: Ja v autoskole jednou parkoval :-) U Alberta na Zbraslavi :-)
Mně dnes stačilo 5 minut stání na parkovišti u Lidlu, než si kolega koupí sváču...
Myslím, že v autoškole by měl být povinný kurs parkování, jak podélného, tak příčného...

Myslím, že v autoškole by měl být povinný kurs parkování, jak podélného, tak příčného...
-> Karlos (WIO46): Tak s velkym autem se špatně parkuje... :D žeo... :D
V pondelok pred obchodákom, pre velké auta by mali robit velké parkovacie miesta..
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Zrovna minulej víkend jsem ho umýval.
-> Karlos (WIO46) 17:25:02: Taky bys to auto moh nekdy umejt :)
A tady naprostej masakr - Albert na Rajský zahradě. Tohle už je snad "pohození" spíš než zaparkování.
-> Syny: Tak tak
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Bych spis rekl, ze parkuje pred praci a nejaci vasi krajani zavitaly do Plzne :) Vzhledem k tomu, ze to je ulice v Plzni 

-> King:
A když pozoruju, jak parkuje saniťák odnaproti a jeho ženy, tak možná existuje i nějaká sleva pro personál (incl. family)..

-> Nwkt: Tys byl u nás v kraji a nestavíš se? 

-> Jozka:
Tenhle zakrok je pomerne frekventovanej, co tak pozoruju pri parkovani v arealech nemocnic a blizkym okoli :-)

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : 

-> castrol: Za tohle by si to zasloužil.
-> john simple 04.04.14 08:23:43: len ma strach ze mu to odru no
-> Arnold: / -> Don_pepe:
Ale spíš to dělá dojem, že už jel jenom na převaz po lobotomii..

-> Don_pepe: nebo na CT mozku 

-> john simple: třeba jel na oční

-> Nwkt 29.03.14 18:32:27: Tak to je potom kokot to tam dát na chodník a ještě trčet do silnice...
-> Nwkt: Chyba v matrixu.. navigace jim zřejmě tvrdí, že je to výpadovka někam..
-> Nwkt:

-> castrol: Nevim, ale obden se tam zašprcne kamion. Jako češi, slováci, maďaři tam orvou stromek, ale projedou. Skopčák zablokuje křižovatku a 45 minut čumí 

-> Nwkt: aha, tak naco tam potom lezu 

-> castrol: To není zkratka nikam, odbočíš mezi baráky a 400m cestou vyjedš o 50m dál
jako je tam benzínka, ale tam se s kamionem ani autobusem nevytočíš, protože je slepá a vjezd jenom z jedný strany

-> Nwkt 29.03.14 18:32:27: asi si to tade len skracuju
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tam bydlí asi s tou záchrankou. Co já vim co tam jezdí. Jezdí tam i kamiony, ale důvod netuším, není tam nic kam by jezdily
-> Nwkt: To je záchranka nebo nějakej soukromník? Kdyby si s tím busem couvnul a srovnal se, tak by se možná protáhnul. Ale co to je za úzkou uličku, že tam jezděj autobusy?
-> Nwkt: Jsem tam zaparkoval a koukám, ze tohle je jiná. Tak jsem si sehnal číslo a ten mě navedl zezadu
-> David29: No to je za rohem 

-> Nwkt: Nakonec jinam
Ono je tam těch fakult víc... Nějaká výtvarná či co - bylo to vlastně za touhle kde jsem byl já
No mě to pak došlo, ze to určitě bude ta univerzita, o který jste se Synym a Lukym vzdycky psali

No mě to pak došlo, ze to určitě bude ta univerzita, o který jste se Synym a Lukym vzdycky psali

-> David29: Ti říkam klasika
kdybys zalistoval do historie, tak tu najdeš vícero fotek z toho místa. Kam přesně si jel?

-> David29: Tam je to klasika. Zkušení truckeři to berou po chodníku
nebo se to dá objet

-> David29: Nedelej zagorku a dej video :)
-> Nwkt: No vjel jsem tam - doprava mě nepustili nějaký koštata, doleva stálo auto (ta Octavie) a rovně to nešlo protoze idiotek to tam postavil tak, ze by tam projela mozná tríkolka.
No, a za mnou auto
No, a za mnou auto

-> David29: Dneska byl Veletrh pracovních příležitostí, takže tipuju že parkoviště bylo využitý na 250% místo klasických 150%
Člověk si riká, ze uz zazil ledacos... ale to co jsem dnes zazil u nějaký fakulty v Plzni, tušim elektrotechnická, to nemá obdoby.
Video se nedá prezentovat, poněvdz vysokoškolské osazanstvo by mě ukamenovali
Ale stál tam nějakej týpek s modrou Octavií ll RS, a měl kameru - tak treba bude video "cholerický ridič dodávky se rozčiluje"
Video se nedá prezentovat, poněvdz vysokoškolské osazanstvo by mě ukamenovali

Ale stál tam nějakej týpek s modrou Octavií ll RS, a měl kameru - tak treba bude video "cholerický ridič dodávky se rozčiluje"

Tak dneska ráno jsem píchl vozík na okraj parkoviště, kde bylo místo tak na 1 a 3/4 auta.. tu 3/4 jsem nechal vlevo, napravo jsem nechal rozumnej odstup od dalšího auta.. Chvíli jsem dumal, že dám neutrál, ale pak jsem nechal zařazeno. A stalo se přesně, co jsem předpokládal = přijel nějakej ko*ot a zabral ten poslední necelej flek mezi mnou a zásobovacím vjezdem tak, že mi na nástup nechal necelých 30 cm místa.. Ještě že nejsem tlustej..
-> Flasch1994: Jo, tak pruhy u nas driv byly, ale k nicemu, stejne se parkovalo jak se povedlo.... pak tu bylo par mist kolmo k silnici kde byly boxiky i 4m siroky ....
-> Mr._Nosferatu: To ani ne. To jen prostě je mezera na dvě místa, a přijede ženská ve fiestě a prdne to doprostřed. Ale čáry bych bral, to by hned byla jiná.
a nebo zajede tak, že couvá, pomalinku, furt se bojí, ve finále zastaví 1 až 2 metry od auta za ní, a před sebou nechá 4 metry místa, jakože na další auto. Ale že tam žádný auto nezajede už neví. Takhle to vídam dost často a bojovat proti tomu nejde.
a nebo zajede tak, že couvá, pomalinku, furt se bojí, ve finále zastaví 1 až 2 metry od auta za ní, a před sebou nechá 4 metry místa, jakože na další auto. Ale že tam žádný auto nezajede už neví. Takhle to vídam dost často a bojovat proti tomu nejde.
-> King: netřeba nic malovat: machoparking.cz/samolepky