skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lásky chlupaté
prohledat
4607 příspěvků (zobrazeno 301 až 350) od 08.06.2009 do 21.06.2025, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> Jirik_Tuňák1983: Ac me to mrzi, asi bych to vzdal, nez zacne chudak trpet jeste vic... Takhle se mama nemohla pred lety rozhodnout/rozhoupat s jorksirkou a dodneska si to vycitam, ze jsem ji k tomu nedokopal a pejsek se chudak trapila x dni zbytecne 

-> Jirik_Tuňák1983 18.04.22 07:01:10: ja som si týmto už prešiel a tiež konkrétne u jacka russela. Takže viem si to všetko živo predstaviť. ..
-> Lubes120 18.04.22 06:41:31: Na veterině jsem nechal přes 4000,- a tak si říkám, že po tom, jak to tady vypadá teď, bych to asi i vzdal. Teď jsem s ní byl čůrat venku, to se vyčůrá, ale je vidět, že je buď hotová z těch záchvatů a nebo už to jde ruku v ruce s demencí. Senilitu jsme na ní už pozorovali, ale jinak byla fajn a mnohdy veselá a splašená jako štěně.
Už nemůžu, bolí mě celé břicho, to nemůžu ženě ani říct.
Už nemůžu, bolí mě celé břicho, to nemůžu ženě ani říct.
Teď jsem na veterině. Dnes tři těžké epileptické záchvaty a jeden střední. Léčí se s ní od dvou let, teď je jí skoro patnáct a dnes to bylo skutečně něco. Ach jo......
Co bereme ty bobule, tak neměla až do dneška ani jeden záchvat.
15:00, 18:00, 23:00, 2:30 záchvaty a teď v 5:30 další celotělový. Ještě jsem nespal. Do práce v úterý jít nemůžu, bolí mě břicho po té operaci, neměl bych ji nosit a někdy jí musím držet, asi jsem si to namohl. Pořád chodí bezcílně po pokoji dokola a různě naráží do nábytku. S tím tady nemůžu manželku se dvěma dětmi nechat, to by se zbláznila a já musím do práce spát. Tak nějak nevím co s tím.

15:00, 18:00, 23:00, 2:30 záchvaty a teď v 5:30 další celotělový. Ještě jsem nespal. Do práce v úterý jít nemůžu, bolí mě břicho po té operaci, neměl bych ji nosit a někdy jí musím držet, asi jsem si to namohl. Pořád chodí bezcílně po pokoji dokola a různě naráží do nábytku. S tím tady nemůžu manželku se dvěma dětmi nechat, to by se zbláznila a já musím do práce spát. Tak nějak nevím co s tím.
-> Lubes120: jo, jsou to takový nohatý "koníci"
Za týden 7 měsíců. 50 kg tam bude.
V naší čtvrti jsme jako rodina etablovani 63 let, tzn od doby prvních plánů, které dělali moji prarodiče. A pak se stavelo na zelené louce připojené k bývalému Mestysu s bohatou historií od středověku. Následně připojené k současné krajské metropoli.
Běhám tu několik dekad, stavím tu nové ulice, rekonstujeme staré, podporují fotbal, historii, dva roky jsem tu zastupitelstvu.
Image pro místní - jen pro nejbližší.
Teď vyjdu s tímhle hovadkem na ulici, a 7 z 10 ti kolemjdoucích nás zastavují, znají nás jménem. A tak jde probrat investice, dopravu, veřejné akce, podněty...
Teď už tu kampaň na magistrát asi nestihnu, když už vím jak funguje volební pes.

V naší čtvrti jsme jako rodina etablovani 63 let, tzn od doby prvních plánů, které dělali moji prarodiče. A pak se stavelo na zelené louce připojené k bývalému Mestysu s bohatou historií od středověku. Následně připojené k současné krajské metropoli.
Běhám tu několik dekad, stavím tu nové ulice, rekonstujeme staré, podporují fotbal, historii, dva roky jsem tu zastupitelstvu.
Image pro místní - jen pro nejbližší.
Teď vyjdu s tímhle hovadkem na ulici, a 7 z 10 ti kolemjdoucích nás zastavují, znají nás jménem. A tak jde probrat investice, dopravu, veřejné akce, podněty...
Teď už tu kampaň na magistrát asi nestihnu, když už vím jak funguje volební pes.

-> Pavel P..: Starší kočka byla celkem v pohodě, s tou mladší to byla hrůza, taky se zesrala, naštěstí až cestou zpět. Ted byla mladší na veterině s tou hubou asi 10x a musel jsem jí vzít sebou i do Jizerek(2x) abych jí dával prášky a mazal tu hubu, to měla čtyři 100km cesty s jednou mezizastávkou na chalupě. Když jsem pak bral tu starší na očkování tak jsem zjistil, že situace se otočila a z tý mladší se stala zkušená a klidná cestovatelka

-> saskyn2: byli jsme tady nejbliz v Uhrinevsi a stalo to 1300,-..... neni zvyklej na auto, poprve jel nekam do Hloubetina a cestou se posral a poblil.

-> Pavel P..: Ten hladovej pohled říká vše
Když bys někdy takhle potřeboval veterinu tak zkus Myslivečkovou v Toušni, je fakt dobrá a umí. A má hodně slušný ceny-třeba kastraci kočky dělá 700, tady u nás 2500. Ted tý naší kočce ošetřovala rozseknutou hubu od auta. Akorát mě teda sere, že u ní člověk pořád čeká i když se objedná tak tam je fronta 5 lidí, holt daň za to jak je vyhlášená.

Tak včera byl kočičák na kastraci... a dneska ráno už sedí u talíře a jaktože je prádzný?

Je tohle možné, jak se tulí? 
www.novinky.cz/koktejl/.. ./velryba-nadzvedla-lod-s- turisty-a-unasela-ji-na-za dech-40390322

www.novinky.cz/koktejl/.. ./velryba-nadzvedla-lod-s- turisty-a-unasela-ji-na-za dech-40390322
-> Pavel P.. 24.02.22 23:07:20: Pochvala za vycvik k zodpovednosti v pandemickej dobe... Mama sa co ucit.
-> Pavel P..: 

-> Eidy: no právě že moc ne.... jenom když maj dostat konzervu tak jsou v pozoru
-> StepaNoFUN: asi to někde okoukaly

-> StepaNoFUN: asi to někde okoukaly

-> StepaNoFUN: 

-> Pavel P..: jak jsi je naucil ty covidovy opatreni? Ze maj jako dodrzovat rozestupy...
-> Pavel P..: To jsou hodně vychovaní kocouři. 

Po cvičáku. Růst se daří korigovat. Ale příští týden bude narkoza na postelovani očního víčka. To bude asi nalozeni rudlem.
To je nás více..
akorát jich mám v práci těch poloopic trochu víc..ale co už, plat chodí pravidelně..

-> Jirik_Tuňák1983 12.02.22 03:22:17: Tak mám názor, že slovy se dá vyjádřit to samé, co přímý kontakt. Nebo si snad mám myslet, že v reálu jsi prchlivý, hodný chlapec?
Ale jinak máš pravdu, taky radši trávím svůj čas mezi zvířaty, než lidmi.

Ale jinak máš pravdu, taky radši trávím svůj čas mezi zvířaty, než lidmi.
-> Jirik_Tuňák1983: Tak lidi sou zmrdi. Zvirata ne... Viz ta vopice, co nakopla tu kocku.
-> růža 11.02.22 23:41:46: Soudit někoho, koho jsem nikdy neviděl, podle internetu, chce tedy hodně velkou odvahu, na to bych si skutečně netroufl, ale pokud se řadí mezi "dobré chlapík" někdo, kdo má raději zvířata než lidi, pak děkuji...
-> Jirik_Tuňák1983: I labuť tě zaujme? to jsem rád. Sice jsem občas hodně pochyboval o tvých názorech, ale v tutom tématu nějak zjištuji, že jsi vlastně dobré chlapík 

Chtěl jsem prohlásit něco o primátech, ale necháme toho.

www.novinky.cz/zahranicni /.../fotbalista-west-hamu- na-videu-nakopl-kocku-jde- po-nem-policie-40386559

www.novinky.cz/zahranicni /.../fotbalista-west-hamu- na-videu-nakopl-kocku-jde- po-nem-policie-40386559
-> Matthes, záškodník z TechWebu 04.02.22 17:15:10: haha my máme Baxi 

-> Lubes120: Taky topis Vailantem? 
Ale pekna mys. Taky jsme meli, kdyz jsem byl malej.

Ale pekna mys. Taky jsme meli, kdyz jsem byl malej.
-> SO545 01.02.22 20:19:00: a tak zatiaľ sa držia len bežné veci ako čistenie zubov a očkovanie 

-> Lubes120 01.02.22 19:38:56: u u u urcite...neverim...nic bezudrzbove im z oci nejde...
sarvancom.

-> SO545 01.02.22 17:37:41: tak títo sú bezudržbový
len občas sa najedia , vyvenčiť a spať na gauči alebo posteľ 

-> Lubes120 01.02.22 14:25:03: to je sila...ako zvladate ten gang ??? Mame doma len kocura...a je to obcas o drzku.
Materialne skody -slusne- ale ten pocit ...na nezaplatenie.
Materialne skody -slusne- ale ten pocit ...na nezaplatenie.
-> Matthes, záškodník z TechWebu 30.01.22 22:32:24: To je blby...tam ma zase veterinarni medicina vyhodu, ze "euthanazie " je povolena. Ale veterinarum to nezavidim - kdyz se matka rozhodla, ze uz Benika "nechame jit ", tak ty posledni chvilky v ordinaci jsem s nim musel bejt ja, a slzel i doktor...
Tihle dva šmoulové jsou úplně nádherní.
www.blesk.cz/clanek/.../k otatka-se-narodila-bez-noh ou-a-nemela-moc-sanci-na-p reziti-ted-se-odrazi-jako- klokani.html
www.blesk.cz/clanek/.../k otatka-se-narodila-bez-noh ou-a-nemela-moc-sanci-na-p reziti-ted-se-odrazi-jako- klokani.html
-> King: Tak to bylo stesti. Nase Babetka mela rozlezlou rakovinu a nebyla sance...
-> Matthes, záškodník z TechWebu 30.01.22 12:30:22: Tak nekdy se na ty veterine zadari a nemusi to bejt trapeni. Matky knirac Benik asi ve 14 letech malem odesel na akutni selhani ledvin, ale veterinar byl srdcar, i kdyz jsem s Benikovou krvi hned naklusal do nemocnicni laborky a z namerenych hodnot jsem se orosil - asi tejden jsem dojizdel k rodicum aplikovat kapacky, proplachovat kanylu, byl na tom dost blbe, ale bylo videt, ze to nechce zabalit. Rozdejchal to a v relativni pohode fungoval dalsich 2,5 roku.
-> Jirik_Tuňák1983: No nevim, ryby jsou o hovne a zelvu bych koupil, az z toho holka bude mit vic rozumu...
Taky bych koupil znova mys.
Taky bych koupil znova mys.