-> vhml: hocaka vazelina a dostatocne dlhy srob, ked je maly priemer (rozumne) tak izolackou doladit na presno, jeden-dvakrat kladivom a je vylisovane.
-> Eidy 27.01.23 21:00:23: já to zkoušel jednou s A4 vazelínou a stejně to všechno vychcalo ven kolem. A to jsem měl i docela přesnej prumer ty kulatiny
-> isti 19.01.23 23:18:26: To je ještě v pohodě, horší bylo, že mi telefon při psaní zpráv místo ano, psal nějakou dobu pořád anál a to bylo horší uhlídat před odesláním. Tohle je proti tomu prkotina.
To byla stejně krásná doba. Mladí, místo čumění do mobilů a řešení správného výběru genderu, radši makali v garážích a víkendy se trávily na mistních diskárnách...
Není to na youtube, ale říkal jsem že to stojí za post. Vzpomněl jsem si na už poměrně dávnější debatu o tom, jak ABS v případě velkého přetáčivého smyku znemožní vyřešení krizové situace. Tady sice není vůz s ABS, ale myslím, že kdyby ten Žigul zašlápl brzdy natvrdo (aby byla všechna kola zablokovaná) nejpozději v cca 0:44, udržel by se na silnici, protože by se mu auto přestalo stáčet a dále pokračovalo ve smyku po přímé trajektorii.
-> saskyn2: Co říkáš, může být pravda. Ale pohybovat se ve vyjetých kolejích, kudy jedou všichni, to je prostě debilita. A ano, umřel na infarkt až 3 hodiny poté.
-> Eidy 11.01.23 21:53:59: Jako jo určitě tohle není chyba Lopraise. Nicméně ten dědula nejspíš přebíhal(snad nebyl takovej dement aby seděl ve stopě) a za tou dunou ho neviděl, jestli foukal vítr, tak ani blížící se zvuk nemusel dobře vyhodnotit, těžko říct, tohle je taková blbá náhoda a nikoho bych z toho nevinil, je to prostě smůla. Hlavně teda co jsem četl tak umřel na infarkt.
-> dragon_cb_cz 05.01.23 09:52:35: Tak jsi asi přeslechl větu, ve které řekl, že existují i cenově dostupná auta se zábavním potenciálem. A to, že se mladí věkové skupiny, kterou zmínil, nezajímají o auta, ale spíše "spotřebiče" je taky pravda. Starší generace sportovní auta hltala a zajímala se o ně. Dnes se ten zájem obdobné věkové skupiny ubírá jinam. To jeho zamyšlení se určitě není o tom, že auto stojí nutně dva míče a proto se mladí nezajímají o auta. Samozřejmě nějaký zlomek lidí se zájmy staré generace stále bude, ale ta skupina je čím dál hubenější.
-> saskyn2 04.01.23 10:54:52: ono je to taky o přiměřené marži pokud ti napálí cenu z domu hrůzy a ty víš že jinde je ten díl o 30% levnější už se ti to jako zákazníkovi nelíbí
a ano takový případy jsou u nás v čb typicky krámy asi kilometr od sebe a v tom druhým mám jako vohnout z ulice lepší nákupku než servis z domu hrůzy
-> Jirik_Tuňák1983: Přiznám se, že to filozofování mi přijde trochu mimo. Některý ty dílčí věci jsou určitě pravda, ale dohromady mu ta konstrukce moc nesedí. Jestli se mladý lidi pod 20 zajímají o auta nebo ne fakt nemá vliv na prodej aut za 2 mega...
Zásadní vliv na to naopak má skutečnost, že pro spoustu lidí je nereálný uplatit funglovku Fábie, natož si k běžnýmu autu ještě koupit jednoúčelovou hračku s použitelností na úrovni Miaty, ale dvojnásobnou cenovkou.
-> saskyn2 03.01.23 18:07:05: Mně ta marže fakt netrápí - proč by měla? Levněji bych ty díly sám jinde neměl, nebo o pár korun - a ještě bych s tím měl shánění, poštovný atd. Děkuji, nechci. Pokud si jí on zařídí, je to jeho odměna...
-> Syny: Je to jen příklad pro matematické porovnání, jinak ano dělají se hodně často, vždycky když začne mrznout. Dneska je teplo, tak jsem dělal jen jeden na B6 Ale zase jsem k tomu ještě stihnul jedny rozvody na B8, olej v motoru, DQ500 a palivák na allspacu. A do 11 dopo hlídat děti. Jo a ještě sem psát
-> Syny: Protože to nedá. Zeptej se -> vhml: jestli by chtěl dát cca 15k který by byly na těch 10ks O3. Takhle debilne tu je dlouhodobě nastavený system a bojovat se s tim nedá, dá se tomu jen přizpůsobit. Pak musíš mít buď kámoše co ti to udělá, nebo si to udělat sám, nebo holt zaplatit nesmysl.