skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
změní resonátor zvuk?
-> black_devil: "tlumič" navíc? k čemu?

Tak.. oživím starý téma. O rezonátoru jsem se dozvěděl až dneska a mám pár otázek :D... Někde jsem se dočetl, že se dává rezonátor třeba i místo posledního dílu výfuku, že se dává místo katalyzátoru, nebo za katalyzátor. Zajímalo by mě, jestli by se rezonátor uplatnil, když ho hodím hnedka za poslední díl výfuku?
-> Frenky: nebude hrubsi ani hlasitejsi akorat v urcitych otacka zacne rezonovat (vrnět). jinak bomba zvuk co sem slisel.a na tom aute kam sem ho daval taky bomba
ja ho daval na jadno auto ,teda bylo to od mitsubishi a zvuk se zmenil ale jen v rozmezi od 3000 ot do 7000 otacek. a venku slyset byl a v aute slyset nebyl
myslim ze sa to neda dopredu povedat ci ti ten rezonator zmeni zvuk, treba to proste vyskusat. tak isto jak s vyfukmi, mam kamarata co si dal na auto remus za 16000 a zvuk uplne jak seria, a dalsi kamarat kupil za liter koncovy tlmic nejaky noname a zvuk na seriovom fave uplne mohutny.
a když mám konec lděnej a už ted to drobet bublá bude to hrubší?halsitější?
-> maiky: skoro vubec.... jen to bude trochu zivejsi vlastni zkusenost
-> maiky: Ja bych si vsadil, ze se to zmeni, ale nebude to nic extra vyrazneho.
tak jak teda?
-> maiky: Nevim jak rezonator na favu, ale me na golfu vykuchanej kat zmenil zvuk dost vyrazne, najednou to jakoby prdelo jako by ten vyfuk bublal do uzavrene mistnisti a tys stal venku, ale neni to zas nic extra vyrazneho. Myslim, ze rezonator bude mit podobnej vliv.
-> maiky: urcite ti nepoviem ale nwerim ze by ten zvuk podstatne zmenil rezonator na favu nezmeni zvuk ani vyrezanie stredoveho tlmica a newem newem ci rezonator ....mmm... skus rezonator nie je na skodu aj ked nezmeni zvuk

určitě ne??
nemyslim
velmi urcite nie
velmi urcite nie

změní resonátor zvuk když ho dam na favorita místo středovýho tlumiče, ale koncovej tlumič zůstane originální???