skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Předek sedí na křivo
prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 01.07.2012 do 01.07.2012, založil/a black_devil
-> black_devil: stačí zevnitř od motoru,tam kde na stříkačkách bývá řídící jednotka,tak pod ní. V místě,kde zvon drží na nosníku..
-> black_devil: to je nejlepší řešení, našetři deset nebo patnáct a pak už si jen vybírej toho nej za co nejméně .. aut je jak nasrnáno. lidi se nechaj stahnout na minimálně cenu, není co řešit... a toho potom mužeš začit opečovavat, řádně spodek podběhy dutiny, šetřit pryžový díly, zabranit uniku oleje a ruzny kraviny a mit z toho něco pořádnýho....
-> Tomaso435: Jo, asi máš pravdu, jenže.. mám k tomu citovej vztah :D Prostě fáčko je pro mě fáčko, nechci se ho jen tak vzdát.. budu se muset poohlídnout po nějakým kousku v lepší stavu.
-> black_devil: ty hele.. vyser se už na to, dáš do toho všechno co máš a až za chvili začneš makat tak to takhkle vemeš, a zahodíš.... bud rád že ti to trochu jezdí že je to schopný prolíst jak koliv stk a neřeš to.... to auto pro tebe stejně budoucnost.. kor když vim cos vo tom řikal...
-> dakar.cz: Takže vyndat tlumič a omrknout to ze spodu podběhu?
-> black_devil: utržený zvon,co drží přední levý tlumič. Často totiž uhnije od nosníku a vytrhne se.
-> Eidy: No bouraný to bylo právě na tu stranu, která je výš. Takže je to asi jasný.
-> black_devil: A zadek je rovně? Ten musí být taky nakřivo protože jinak by to znamenalo bouranou a křivou kastli. Třeba je chyba vzadu. Vyhnilá miska, prasklá pružina, cokoliv.
-> ZdeněkH: :D Vychrtlej teda rozhodně nejsem, ale 70kg tomu snad nemůže tak vadit :D Tu křivou kastli bych viděl jako jednu z možnejch přičin.. no nic, zkusím vyměnit pružiny, nebo alespoň prohodit tlumiče a uvidíme.
tak mě ještě napadlo pár možností. Buď jsi tlustý jak dobytek a proto je to na křivo a nebo máš křivou kastli 

-> ZdeněkH: No nevím, mohl bych je zkusit prohodit, ale moc se mi to nezdá, kdy na předešlých tlumičích auto sedělo taky stejně na křivo..?
co pružiny trubko
-> Kuladmin: Tlumiče jsem nechával měřit a prej mají skoro úplně stejné hodnoty, misky mají navařeny stejně, jsou úplně stejný. V čem by to teda mohlo být? Šrouby od misky lezou ven taky stejně dlouhé.
pruziny ruzne nebo unavene? horni misky horni ulozeni, tlumice jsou stejne? neni jeden na feldu a jeden na facko? (ty maji o cca 3cm ruzne navarene misky pro pruzinu).
Ahoj, zajímalo by mě, co by mohlo zůsobovat, že mi jedna strana na předku na fáčku sedí níž než ta druhá? Rameno na jedné straně je více ve vodorvné poloze než to druhé, ramena nejsou ohnutá a tlumiče jsou v pohodě. Díky