skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Tlumiče fel. 1,9d a pickup
-> Pavel P..: takhle tenkrát kámoš vypodložil na formanu zadní tlumiče,ale o dost,asi 10-cm a dal široký nízký kola,to ti byla kára!!!
-> Pavel P..: 

-> myschaak AZNP K.Hora: tak z toho bude Felicia LX Scout

-> Pavel P..: zkušenost nemám ale asi bych se toho nebál....jako kyvka vs vlečka na kyvkovejch domkách to nebude)
-> myschaak AZNP K.Hora: no já to chci dělat komplet i s předníma a s ramenama... tak mě zajímá jestli to nebude jak offroad... menší zvednutí by neuškodilo protože zadní pružiny na krátký feldě jsou jak bláto..
-> Pavel P..: tak to tam šoupni)...práce na chvílu a pak už jí paleta cihel nerozhodí)
-> myschaak AZNP K.Hora: no já je právě mám taky i se zánovníma tlumičema který tam chci dát... 

-> Pavel P..: tušení nemám ale když se budeš nudit tak tu kombíkový mám,můžeš to vyzkušet!

Když je tu debata o tlumičích a pružiních, tak bych se přidal...... nemá někdo tušení jak se výškově projeví zadní pružiny z kombika a přední z 1,6 na krátké feldě 1,3?
-> myschaak AZNP K.Hora: Jo zadní jsem myslel. Reagoval jsem na ten druhý řádek.
-> Gryzly: přední jsou stejný,ale zadek je úplně jinak
Je ti doufám jasný, že Felda Pick up má uplně jiný, nezaměnitelný, tlumiče než normální Felda, Favorit nebo Favorit Pickup?
Tlumiče 1,3 a 1,6 jsou zaměnitelný i na Fáčko, ale z Pickupu nepasujou.
Tlumiče 1,3 a 1,6 jsou zaměnitelný i na Fáčko, ale z Pickupu nepasujou.
Zdravim, mam tady menší zadrhel skrz tlumiče. Tlumiče z 1,6i a 1,3i jsou asi jiný než 1,9d už jen kvuli váze předku že? Ale zadky viz na muj pickup diesel jsou stejny i na benzinovem nebo se pletu? Ja jen že jsem teď blbec koupil tlumiče z benzina a narval jsem je tam jenže je to jak na houpačce
A mam tu jednu kratkou naftovou že bych je vzal z toho. Nebo popřipadě kdo by měl předky dobrý a funkční tak bych je i koupil ..
Nebo kdyby někdo měl na repas předky HP fel. d. tak bych je bral všema deseti