skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
převodovka do erka
Děkuji za radu. Oslovil jsem pana Sixtu a uvidíme jak to dopadne. Díky
-> m8rinek: Ona stará felicie je na rychlostky pěknej prevít. Táta jí shodou okolností teď taky dává do hromady a týden kvůli tomu nespí. 

-> Minik03 14.02.12 23:33:35: Ano kolegovi, přesto, že jsou známí a spolupracovali spolu dlouho seskládal převodovku, pouhý repas převodovky do Felicie (staré) a nefungovala...
Nicméně já problém neměl a pokud bych měl nějakou práci, kde by mi jeho nabídka vyhovovala, tak bych to tam v klidu zadal...
Nicméně já problém neměl a pokud bych měl nějakou práci, kde by mi jeho nabídka vyhovovala, tak bych to tam v klidu zadal...
-> m8rinek: Přesně tak, mám jednoho 5km od domu. Ale v tomhle mrazu se mu nechce moc dělat, tak jsem si ji teď dělal sám a on mi to jen přešel s hodinkami, nic za to nechtěl a mě to stálo jen cenu ND.
-> Minik03: Spíš bych to řešil nějakým lokálním úpravcem. Mě Sixtova cena vysoká nepřijde...
-> m8rinek: jakože špatně seskládaná? Když jsem měl čas a jezdil jsem s kamarádem po vrchách, tak ho všichni jen chválili.
-> m8rinek: Jen to, že si to nechá náležitě zaplatit. Není na tom nic špatně, ale jde to dát i nějakému "staršímu pánovi", který to udělá za polovic..
-> Minik03: a co má být ta první část?
BTW: jsi si jist tou druhou větou? Mam zkušenost, kdy jeho převodovka nefungovala...
BTW: jsi si jist tou druhou větou? Mam zkušenost, kdy jeho převodovka nefungovala...
-> m8rinek: ehm co je v rozporu s tvým tvrzením v mojí větě: "nejlepší volba co se profesionality týče"
-> Minik03: ehm a co je na radě ,,Sixta,, špatně? Umí všechno...
-> m8rinek: pane bože, trochu nadhledu a humoru
Ono je rozdíl změna převodu na 4,44 za cca 1000Kč a nebo 4,5 za 10000Kč. Proto se ptám co si představuje pod tím, změna převodu

-> Minik03: nechápu?
Sixta dělá GO převodovky se změnama dle přání. Cena GO asi 2500Kč (byl jsem tam naposledy před dvěma lety.
Tak mi teď řekni, co je na té radě špatně?
Sixta dělá GO převodovky se změnama dle přání. Cena GO asi 2500Kč (byl jsem tam naposledy před dvěma lety.
Tak mi teď řekni, co je na té radě špatně?
-> m8rinek: rada za všechny prachy, doslova
ale určitě nejlepší volba co se profesionality týče.
-> mirena: co si představuješ pod takovým pojmem změna převodu? stálého, odstupňování nebo obojí?

-> mirena: co si představuješ pod takovým pojmem změna převodu? stálého, odstupňování nebo obojí?
Sixta?
prosím o radu, nevíte někdo kdo by mi udělal go převodovky se změnou převodu?