skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rychlá rada
Omlouvám se upřesním dotaz,te´d už to ale nespěchá :-), potřeboval jsem vědět takovej vnitří průměr disku,abych zjistil jestli se mi do něj vejde vyhlídnutý kanystr na benzín do rezervy.
-> afro100: A o co? Ptal se na vnitřní průměr, předpokládám, že tim myslel středovou díru.
-> stepan: tu asi nejde o nakruzok
-> doking: Na nákružku 85,5 drží jak přibitej, tak bude mít tak 85.
Prosím o rychlou radu,nevíte někdo vnitřní průměr disku na MB/kilo?
-> Mach: tak nabuduce
-> suri: díky
-> Mach: mám pocit že do 99 M22x1,5a potom čo boli imbusové tak tuším 24x1,5 alebo to má koncern?
šesťhranná je 22x1,5 , stúpanie 1,5 je vždy priemer si over
šesťhranná je 22x1,5 , stúpanie 1,5 je vždy priemer si over
-> castrol: já vím. co jsem se chtěl dozvědět už vím. někdo to pochopil,někdo ne tak na to už kašlu..
-> Mach: staci ked si upravis nazov
-> Nwkt: tak si to smaž,myslíš že se zboří svět?? já se kvůli tomu nezblázním.. a jestli se Tobě zvedne sebevědomí tak prosím...
-> Bobesh: nikoli, dle url je evidentni, ze 8 :)
-> Bobesh: A jestli se objeví no. 3 tak je začnu nekompromisně mazat 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 07.01.12 16:07:25: To už je myslím rychlá rada no.II 

-> Kuladmin: děkuju
Je to dle katalogu dilu feldy ...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : promiň příště to tak teda napíšu. jinak díky že ses vyjádřil k věci.
-> Mach: Nadpis je od toho, aby jsi tam napsal, o co jde, aby si toho všimli lidé, kteří dané věci rozumí. Když tam napíšeš "rychlá rada" nebo podobné nic neříkající, tak si nepomůžeš.
to se mi zdá dost velký.. myslím ten co je dole na převodovce z boku. nejsem si jistej,ale mam tušení že je to na 19 klíč,takže to bude menši pokud se nepletu
M22x1,5 by tam mela byt s magnetem a tesnici krouzek 22x27
Zdravím,věděl by někdo z vás jaký je průměr a stoupání na vypouštěcí zátce převodovky na felicii? děkuju