skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
vlečka - obavy
-> ochoda: ano, ale musíš je nějak zapošít aby se nerozjela šablona
ahá
eventuelně.. šlo by to podvázat starejma pásama bezpečnostníma? 

-> Mr.Lumpy: -> zdrub: stačí si to podvázat. Pak se nemá co roztrhnout
-> ochoda: jednoduše, chytni motor a začni s ním cloumat a budeš koukat, jak hodně se pohonný agregát hýbe a k tomu přidej prověšení, určitou deformaci spoje šikmého a podélného ramene, no a pak se poloosa může roztrhnout
-> ochoda: No přesně,ale to fak musíš už kravit. Stalo se mi to při závodech.
No když je v poho geometrie tak se to nestane. Myslim si že nejlepší konzervace je do těch šikmejch ramen nalejt olej co se vejde a zašpuntovat. Vozim to takhle já i brácha na š130 a ani z toho nic nekape.
z jakyho duvodu? ze se torameno moc "vyklopí" ? kdys neni jakoby podvazany?
Ještě by se ti mohl rozpadnou v zatáčce vnitřní kloub poloosy. mě se to stalo 2x
este dotaz :D kdys bych s tim semtam treba slalomoval nebo tak neco tak by to taky melo bejt cajk ne? :)
koukal sem u nas v drogerii na nakej kurna jak se to menovalo neco na dutiny ani moc drahy to nebylo a rikal sem si ze bych tim vystrikal rovnou aj dvere ... uz vim rezistin nakej 

Nesmí být shnilá a je to v pohodě. Jezdilo takhle statisíce aut a šikmá ani podélná ramena jim nepraskala. Vystříkej to nějakým svinstvem na dutiny, ve spreji koupíš za pár stovek.
ahoj mam na aute vlecku (škoda 130L) Ačka mi ani nevadí, ale chci se zeptat jesi tu jezdí nekdo s vleckou v serii (nevystuzena, L-gumy - ne lino) ? a jesi s tim mate nakej problem? jakejkoli, napadlo me ze sem myslim tady kdysi cetl o praskani sikmych ramen ale toho bych se nak nebal... nebo bych mel? naprava z venku zkorodovana neni snad ani povrchove ale vím ze dokaze hnit i vevnitr, staci kdys tam jako konzervaci nasploucham treba Konkor 101? nebo neco tomu podobne? (olej ve spreji) diky moc