skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ake platnicky na Feliciu...
Brembo kotouče a FriTech desky. To je pošušňáníčko

-> suri: mas pravdu mam ferodo a platnicky v strede prasknute 

-> Billislav: ferodo je šunt už pomali ako čína tie platničky , bežne po zime rozdrolené a rozpadnuté , ja som len za origo a nemám problém
Mne sa to tiez zda divne,ked napr. presadnem z firemnej Peugeot 206-ky do mojej felicie,tak sa nemozem prve kilometre striast dojmu ze auto vobec nebrzdi...Ked vsade sa predava len samy brak,clovek uz nejde kvoli co najnizsim cenam kupit nieco normalne,a Ferodo alebo Ate by mali byt lepsie? Co je ale neskutocne zaujimave,pred dvoma rokmi som na otcovom favorite daval tiez kotuce Lpr a dosticky Frenocar,a ten brzdi lepsie,a nepiska
frenocar je väčší odpad ako čínske platničky , ja som za origo aj kotúče aj platničky za 60eur máš oboje , neviem poslednú dobu čo som sa viezol v niekoľkých feliciách naposledy dnes som sa bál , také hrozné brzdy som dávno nezažil a proti mojím strach a hroza
Zabudol som dodat,MPi 50kw,'99,bez ABS
Zdravim,neviem ci sa to uz niekde preberalo,ale ak by mal niekto skusenosti,uvitam kazdu radu...Po vymene kotucov a platniciek,sa mi dost zda ze auto horsie brzdi,a to aj po "zabehnuti" novych veci.Doteraz tam boli original diely,daval som teraz kotuce Lpr a platnicky Frenocar.Moze byt horsie brzdenie vysledkom slabsej kvality dielov? Ako keby som musel viac tlacit na pedal,mam taky dojem z toho...Navyse predne brzdy pri brzdeni neprijemne piskaju,co doteraz tiez nebyvalo...Dalo by sa to zlepsit inymi platnickami,ak ano co poradite? Kotuce sa mi uz nechce velmi menit...Dakujem...