-> Josifek: Si to vyres ze silonu,nebo z kuprexitu.
Mas nekde v okoli firmu co dela nadoby,septiky,bazeny atd.? Tak ti daji odrezek tvrdeho plastu, ze ktereho se to da pekne udelat.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
V čem je dobré vypodložení stabilizatoru?
prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 25.09.2011 do 25.09.2011, založil/a Martin/125/
-> Martin/125/: Mlatit kladivom do mostu by mi srdce urvalo!

-> Josifek: musí to mať oporu takže to musí byť podložka tvaru držiaku , nie nasypať 10x 8 podložku
Fungovalo by vypodlozenie "drevorubacskym"
; sposobom cez normalne podlozky ? nejake specialne diely si nemam kde dat vyrobit...
-> Martin/125/: to sú teda otázky, och....
Keď si ho nechceš elegantne vypodložiť, tak si na hulváta vybúchaj most do potrebných tvarov a jazdi.... A nepýtaj sa potom prečo sa to podkladá....

-> Martin/125/: to není tak hororový. Mam podložení 8mm a uložení ramen v karoserii je níž než stabilizátor
-> MATTESS: jj...ale tak podle mýho je to lepší řešení...mu namlatit trošku...než mít stabík vypodloženej...a pak se bat že ho někde urvat...
-> Martin/125/: dělá se kombinace obou řešení
Já např. mlátit do mostu nechtěl

-> MATTESS: to je mi jasne...ale o hodně jednoduší a lepší řešení je ten most trosku vymlatit obyčejnym kladivem aby do něj stabik nenaražel...
Když máš nižší pružiny, ramena jsou více vodorovně, hrozí při propérování kontakt stabilizátoru s mostem. Proto se podkládá
Zajímalo by mě co má za výhodu vypodložení stabilizatoru u škudky...
krom toho že je blíž k zemi a hrozí jeho poškození...