skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rozteč kol Felda vs Favorit
-> Laďo: das ich tam v pohode su to len 2mm 

-> Laďo: kolega má na tom zimáky po fáčku na feldě a taky to de :-D jeden místní člen se přihasil s fávem 93 na KN deltách a vubec mu nepřišlo že by to tam nešlo :-D jezdí tak kde kdo....
-> Tomaso435: nenarveš, to jsem už zkoušel, teda možná nějakou brutální silou, a na to nemám. To radši koupim ty šrouby.
-> Laďo: vono teda když ty 98ky alu narveš na 100vky rozteče, tak to taky funguje jo, jenom ty alu sou pak už lehce dokurvený pro normální použití, ale ty je stejně asi zmrvíš na závodech . . takže je to fuk
→ dna69: jo o tom jsem už slyšel, ale v reálu neznám. Je to na drsnější zacházení.
A je to proto, že mám dvě sady kol fáčko a chci je používat na feldě. Ve předu už to někdo vyřešil přede mnou, přes podložky a štefty.
A je to proto, že mám dvě sady kol fáčko a chci je používat na feldě. Ve předu už to někdo vyřešil přede mnou, přes podložky a štefty.
-> Laďo: Nejjednodušší jsou šrouby s plovoucí hlavou na změnu rozteče. prislusenstvi.elektrony.c
z/?kat=srouby...
Převrtat disky ručně vrtačkou 

naskytla sa mi otazka preco to vobec menit ?
náboje a bubny . . . ale k čemu ti to bude? sehnal sis alu 4x98 ?:-D
Jak nejjednoudušejí na feldě (tuším rozteč 100mm) změnit rozteč kol na fávo rozteč (tuším, 98 mm)? Jde mi hlavně o zadní nápravu.
Výměna náboje? a jsou náboje identický?
Díky
Výměna náboje? a jsou náboje identický?
Díky