skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Spodní držáky předních tlumičů Avo
-> milhaus: jasný už na tom pracuji. No říkal jsem si že když už to někdo udělal, tak to bude rychlejší... Když mi je tuner udělá tak je tam dám, budou lepší než nějaký svařenec.
a taky není problém si něco udelat sám.stačí 3 kousky nějaké např.4mm silné pásoviny. Jeden obdélníček se dvěma dírama na přichycení k ramenu + k tomu z boku přivařit z každé strany jeden čtvereček a svrtat to(díru pro uchycení tlumiča) :D .tak jsem si je udělal na racingové HPčka
-> TTomas: super dík to je ono. Jinak už jsem je tam měl namontovaný a šlo to tam.
Myslis asi toto?
skoda-virt.cz/cz/.../2261 -radekp-uzofka?gotopost=
foto 65? Viz popisek..dela to tuner, ale ty Avo asi budou sirsi stejne jako Gazz. Bez podlozeni se to do spodniho ramene nevejde.
skoda-virt.cz/cz/.../2261 -radekp-uzofka?gotopost=
foto 65? Viz popisek..dela to tuner, ale ty Avo asi budou sirsi stejne jako Gazz. Bez podlozeni se to do spodniho ramene nevejde.
Hoj, mám tuhostně stavitelné tlumiče na který bych chtěl dát nějaký lepší spodní držák tlumiče, nevíte co tam dát.?
Před nedávnem jsem u někoho viděl takový čupr držák ale teď už to nemůžu najít....
Před nedávnem jsem u někoho viděl takový čupr držák ale teď už to nemůžu najít....