Vici: vis co mi muzes... a ani to ne

jinak všechno ostatní víš přesně, všechna čest 

si to kua precitaj este raz.... "do 20-25s ale to je len odhad nikdy som to nemeral " a "zo 130 na 180 taxo ne real" tak wocogo ?

a ja netvridim ze to je nadupane : )) taka normalna seria

tak musim zohnat dakeho coopilota
a smiem si podradit do 4Q : )) alebo to chces na 5Q ?

ono treba si uvedomit ze shade vazi cca 150-200kg menej ako nove pekace... takze absolutne s tebou nesuhlasim
pomer vaha+vykon nepusti
ked ne tak ne... ja som mal podobny problem ako milan136 ale po nekonecnom cakani a pod. som sa dockal... saky ma zvacsa dobre veci ale jeho obrovsky slaba stranka je dodrzanie dodacich terminov...

) tak se jednoduše nestíhá zapomína atd...takže Sakyho chápu...a není co vyčítat...sám to vím....a JÁ se vůbec divím, že to dělá...mě už by s toho jeblo....těch připomínek a atd. Nevim no...já taky čekal dloho, ale že bych s toho byl na prášky...na pružinách sem ušetřil 1500 a na tlumičích, které mi Saky ještě pošle dalši kačky...tak nemám důvod nepočkat...někdo řekne, že jsem ocas co blbě kecá, ale za ušetřený prachy si můžu dovolit koupit motor a udělat generálku a mnoho dalšího. Btw. Saky proč nechceš prachy třebas převodem?....měl by si jistotu, že se nestan, aby se balík třebas vrátil... sorry je to mimo téma
, ale musíme se vykecat z hovadin. 

vaše typy a skusenosti

len nech sa to vyrieši. Nech nik nieje ukrivdeny!

si sa riadne vykecal