Ako ziskam cca 10kw

prohledat
84 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 01.08.2007 do 08.08.2007, založil/a bond007
řadit dle data
19:41:48
08.08.2007
DuriQ
Saky: jj a poniektori cesky bratia maju tendenciu si mylit pojmi a dojmi ... o nic nejde jak ty rypes tak aj ja a co...
Vici: vis co mi muzes... a ani to ne 4
19:25:58
08.08.2007
Vici
-> Saky: jj jak u blbecku na dvorecku :-)
19:09:47
08.08.2007
Saky
-> Vici: jako me je to fuk.. skoda jen ze se pak nekteri kdyz jim dojdou argumenty misto toho aby uznali ze nemaji pravdu zmuzou jen na hrstku ubohych urazek.. pritom o nic nejde -) ale je pravda ze slovaci jsou na tohle nejak vic alergicti..
dneska sem byl v hospode na obede a prisedli si nejaci delnasove a bavili se o autech to byla taky sranda poslouchat.. jeden ze jel 1,4 Hondou VVTi a ze prej to jede nehorazne az 280km/hod.. a prej kdyz se trochu poladi tak pres 300-) popisoval jak se tam ty vacky menej tupa za ostrou atd-) docela sranda. pak mu druhej rek ze to neni mozny ze jel 3,5l porschetem a ze to tolik nejede tak ten druhej hned ubral a spolecne se shodli ze ta Honda jede 250-) to je podobne jak tady-) pak by se prisadil jeste nekdo rekl by ze fyzikalne to neni mozny s tim vykonem a shodli by se na 200-)
18:44:57
08.08.2007
Vici
-> Saky: to vis nekteri vychodni bratia uz nevi co by vymysleli za kokotinu...
16:46:47
08.08.2007
DuriQ
Labros&COL: :)
16:35:05
08.08.2007
COL
-> Labros: No, je menecennej a kvuli tomu dela nadrazenyho, alespon tak nejak se mi to objektivne zda :o)))).
16:27:33
08.08.2007
Labros
-> DuriQ: symptom méněcennosti a nadřazenosti zároveň, to je kuriozita :))
16:12:31
08.08.2007
DuriQ
Saky: trpsis dakym symtomom menejcennosti a nadradenosti ? lebo dako si tvoju povahu neviem zaradit...
Labros: to mas tak ked si kazdy cita to co chce... teda ono je to podla mna len dokazovanie si uz spomenuteho symptomu u poniektorix nastevnikov uplne bezna zalezitost a inac kludne sa strc sakymu do riti tak hlboko ako to len pojde a podla moznosti tak mocne ze ti ani papuce nebude vydno
15:48:29
08.08.2007
Saky
-> Labros: no a jeste jeden po tobe chce dolozit kazdou kravinu do podrobna vypoctem aby uveril a druhej tady dela vedecke odhady vykonu zrychleni atd merenim casu z pohledu do kristalove koule.. a kdyz si nekdo nedovoli souhlasit ze je to nesmysl tak je najednou retardovanej debil kterej nevi ze to bylo jako jen tak odhadem..
15:37:02
08.08.2007
Labros
-> Saky: to si nevybereš... jednou napíšeš co znamená 10 dB a už se tě ptaj kolik máš vysokejch škol.. pak zase jednou nevšimneš že údaj byl jen odhad a seš retardovaný dement.. na virtu to holt není jednoduchý 1
14:53:26
08.08.2007
Saky
-> DuriQ: a nebo se naucte slovensky.. ti tam chybi..
14:22:41
08.08.2007
DuriQ
hosi nastivte ocneho alebo zakladnu skolu
14:21:35
08.08.2007
DuriQ
Saky: lol ty si fakt tak trochu iny, teda ty si mocne iny ne ze iny...
14:19:25
08.08.2007
DuriQ
Labros: tak ale saky o neel rad porovnava to co je neporovnatelne 40
13:58:30
08.08.2007
Labros
-> DuriQ: tak pak je to opravdu o ničem, když nevíš za prvé za jak dlouho a za druhé na jakou rychlost 1 jinak všechno ostatní víš přesně, všechna čest 1
13:56:34
08.08.2007
Saky
-> DuriQ: no asi sem retardovany.. nicmene debata vaze na urovni kdyz nekdo napise ze zrychluje asi za 20-25 a pak napise ze mozna za 35 a nebo treba uplne jinak-)
13:30:33
08.08.2007
Labros
-> Saky: no srovnávat se to nedá protože jednak je to diesel a jednak to má turbo ;) jinak souhlas
13:10:36
08.08.2007
DuriQ
Gemini: jj kazdy si konstruluje to co chce 40
13:09:51
08.08.2007
DuriQ
Saky: ty si bud retardovany dement alebo si xybal v skole ked ste sa ucili citat 40 si to kua precitaj este raz.... "do 20-25s ale to je len odhad nikdy som to nemeral " a "zo 130 na 180 taxo ne real" tak wocogo ?
ono moj odhad moze byt kludne o 10s posunuty :)) ale ako som slubil fideo bude... a ci to 20 - 25 - 30 je uplne fuck... a co uz si vymenil tu 205ku : ))
13:00:38
08.08.2007
Saky
-> Labros: no je to turbodiesel, proc se to jako neda srovnavat? ze to jede dvakrat lip je samozrejme blbost nebot co to znamena dvakrat lip? ale polovicni spotreba pri stejnem stylu jizdy treba pri 150na dalnici urcite..
jinak sem ted prijel po dalnici a schvalne sem to skusil stopnout. a ze 130 na 180 teda s plne nalozenym autem coz je ale skoro jedno to mam za 33s za tech 20s tam mam ze 130ti 170km/hod.. pak uz to leze hodne pomalu a asi za minutu tam mam v podstate maximalku coz je nejakejch 195... takze bych chtel skutecne videt skodovku ktera udela ze 130-180 za 20s..
12:41:32
08.08.2007
Gemini
toto su krasne konstruktivne debaty
11:34:47
08.08.2007
Labros
-> Saky: tak to taky porušuješ zákony, jestli to žere půlku co škodovka tak jezdíš za 4 litry a přitom ti to jede dvakrát líp. Tipuju že je to turbodiesel tak to se asi moc srovnávat nedá;)
21:38:57
07.08.2007
Saky
-> Crestik: ja sem spokojenej s tim co mam... ackoliv to 200 nejede ackoliv nemam 150koni a ackoliv mam 1,5tuny tak to zere polovinu co skodovka a jezdi dvakrat lip-) teda nez seriova nebo s nejak rozumne upravenym motorem.. samozrejme hitech motorove skodovky na ty nemam.. minule tady byla felda 90koni co jela 220 asi mela Cx 0,1-) nebo sidila fyziku takovejm se ja nemuzu rrovnat
21:15:51
07.08.2007
Crestik
Saky 07.08.07 20:22:10 napsal: nebot me to 200 nejede..
si kup škodovku z virtu :-)
20:57:14
07.08.2007
Saky
no jestli das ze 130 na 180 za 20s tak je to nadupane dost.. pokud se tedy bavime o 130 a 180 km/hod a 20 s a ne o nejakych 130 a 180 skodokm/hod
20:36:05
07.08.2007
DuriQ
Saky: mne taky ne 1 a ja netvridim ze to je nadupane : )) taka normalna seria
20:22:10
07.08.2007
Saky
ja jednou vezmu sve normalni bezne auto ktere ma 101koni a cca 1500kg a sem zvedavej kdo me z Vas s tema Vasema nadupanejma strojema s vyssim vykonem a polovicni hmotnosti predjede-) asi vsichni nebot me to 200 nejede..
15:57:40
07.08.2007
Labros
-> DuriQ: tak to je jasný 4
15:53:50
07.08.2007
DuriQ
Labros: mno ale cas sa da dosiahnut lepsi : ))
14:42:39
07.08.2007
Labros
-> DuriQ: to je jedno jestli s 4q nebo 5q - na výkon motoru to nemá vliv ;)
14:36:26
07.08.2007
DuriQ
Labros: ok ale spomynal som ze to je len odhad ked tak by som to mohol skusit na mestkej dialnici aliasz einsteinova smerom zilina to je rovinka a + jemnulililinke stupanie : ) akurat dnes tade pojdem ale nemam to s cim natocit : )) a ak ti to nebude vadit ze to bude vecer tak ok 40 tak musim zohnat dakeho coopilota 1 a smiem si podradit do 4Q : )) alebo to chces na 5Q ?
bond007: nemam potuchy co tam je nalozene ale ma toho odjazdeneho viac nez hodne a uz to neni ako pred 4rokmi ale stale to jazdi celkom slusne :) je tam daka vacka ale aka to ani srnka netusi : ))
13:51:49
07.08.2007
Labros
Mimochodem - jen pro to zrychlení ze 130 na 180 za 20s je potřeba průměrně přes 28kW (samozřejmě, že je to blbost - na začátku je potřeba míň a ten potřebný výkon se pořád zvyšuje s rostoucí rychlostí) a další výkon je potřeba jen k udržení konstantní rychlosti při odporu vzduchu - ten je kolik? četl jsem, že při 200km/8 by bylo potřeba 85kW jen k udržení rychlosti...
13:39:23
07.08.2007
Labros
-> DuriQ: dej video tacha a přísahej, že je to po rovině 1
13:02:01
07.08.2007
bond007
-> DuriQ: aku maš upravu na svojom motore?
12:06:19
07.08.2007
DuriQ
COL: mno nevim nevravim ze mam daky pekelny stroj ale zo 130 na 180 taxo ne real polozim rucicku do 20-25s ale to je len odhad nikdy som to nemeral coz by som mohol ze :) takze to ostava v rovine ze "jedna baba povedala" kola 175/70/13 mno 55kw fabka nema sancu na dialnici ale poniektori ucastnici vedia ako ten motor xodi... mam na mysli svojho spotrebaka ne tu plexovu lestenku : )
10:37:59
07.08.2007
COL
-> DuriQ: jo, jenze to plati pri nizkych rychlostech a pri akceleraci nebo do kopce. Na maximalku je hmotnost malo vyznamna, pac se drtiva vetsina oddaneho vyklonu premeni na aerodynamicke ztraty. A skodule, jak znamo, ma aerodynamiku krabice od bot :o).
09:25:54
07.08.2007
DuriQ
COL: neviem aky mam vykon a v pohode si to rozdam rad s hocijakou 55Kw novou pojazdnou plechovkou... 1 ono treba si uvedomit ze shade vazi cca 150-200kg menej ako nove pekace... takze absolutne s tebou nesuhlasim 4 pomer vaha+vykon nepusti
09:10:57
07.08.2007
DuriQ
Discovera: mno ono je celkom prdel niekedy cakat 1 a 1/2 roku niektory 2r s tym ze sak uz som ti to poslal... ako vies ked chcem nieco ponuknut tak som schopny to aj dodat 4 ked ne tak ne... ja som mal podobny problem ako milan136 ale po nekonecnom cakani a pod. som sa dockal... saky ma zvacsa dobre veci ale jeho obrovsky slaba stranka je dodrzanie dodacich terminov...
saky: tato veta sa mi strasidelne pacila : )) "ale ver tomu ze obdobne upravenou hlavu od nekoho kdo ma jmeno sezenes minimalne za dvojnasobek a vic.. a nebo si to zkus jako vetsina tady udelat sam"
ako nemam proti tebe nic; ma ucta 171 40
23:07:19
05.08.2007
bond007
-> Saky: nezabudni na mna ked pojdeš najbližšie na poštu4
22:16:14
05.08.2007
Saky
-> Milan 136: jo uz vim kdo ses.. ten nevyzvednutej balik.. ten uz sem potom znova neposilal.. mam ho tady porad jeste zabalenej-) tam je totiz problemek s tvym mejlem na ten nejde odpovedet..nevim proc? a jinej kontakt na tebe ve svy databazi nemam.. a kdyz poslu balik tak to pro me "konci" a polozku si oznacim jako ukoncenou tak proto uz pak nevim co mam komu posilat nebot to pro me bylo uzavreno a tim ze se vratil s posty tak sem ho tam uz znova nezadall .. vim ze sme se pak nejak dohadovali ze to poslu znova ale na to nedoslo.. jinak tedy mam vse-) to te potesi-) ted jeste otazka jak s tou postou? ta adresa jak sem to posilal byla spravna...
co se tyka stabilaku tak to sem ti odpovidal uz tenkrat ze ted nemam nikoho kdo by je ohejbal a dokud nikoho nesezenu tak vyroba stabilaku stoji.. bohuzel.. o tom sem tady psal i tema jestli se najde nekdo kdo by to ohnul.. neozval se nikdo..
22:11:28
05.08.2007
Saky
-> Discovera: ja sem nikdy prachy dopredu nechtel a ani nikdy chtit nebudu, pak me nekdo posle penize dopredu ja mu zapomenu poslat balik a budu nekde poslouchat ze sem nekoho okradl.. takhle si pro to dojde na postu zaplati tam tu cihlu co dostane-) a je klid.. pokud to tam ovsem dojde.. uplne nejlepsi je osobni odber a je klid.. clovek si to prohlidne vi co kupuje dostane rovnou komentar co s tim v pripade nejasnosti se zepta a je to pro vsechny nejlepsi.. ono si clovek muze vybrat bud koupi u ruznejch prekupniku a vychcanku ktery si na tom prihodej svejch X desitek procent a ty pak maji samozrejme strasnou snahu neco poslat hned nebot jejich jedinej ucel je zisk.. a nebo shanet nekde jinde ... ja sem na tohle bohuzel dost nespolehliva partie nebot toho mam opravdu hodne a tim ze na nekoho zapomenu toho mam aspon min-) proto rikam vsem kamenujte me telefonama a budete aspon trosku vic vedet na cem jste.. dalsi maly problem je ze to vse co delam samozrejme nedelam sam ale vsechno resim ja.. spolecnici se tise smejou ze ja se tady jak blbec hadam s lidma a oni se flakaj a ja pak vysvetluju jakto ze to jeste neni-)) no ale to je fuk..
09:44:35
05.08.2007
Discovera
Twda né, že bych se chtěl zastávat, ale nehorší na tom je, že pokud toho má člověk prostě moc (a to Saky není určitě prďola co chodí do školy a řeší puberťácké věci 1 ) tak se jednoduše nestíhá zapomína atd...takže Sakyho chápu...a není co vyčítat...sám to vím....a JÁ se vůbec divím, že to dělá...mě už by s toho jeblo....těch připomínek a atd. Nevim no...já taky čekal dloho, ale že bych s toho byl na prášky...na pružinách sem ušetřil 1500 a na tlumičích, které mi Saky ještě pošle dalši kačky...tak nemám důvod nepočkat...někdo řekne, že jsem ocas co blbě kecá, ale za ušetřený prachy si můžu dovolit koupit motor a udělat generálku a mnoho dalšího. Btw. Saky proč nechceš prachy třebas převodem?....měl by si jistotu, že se nestan, aby se balík třebas vrátil... sorry je to mimo téma2, ale musíme se vykecat z hovadin. 1
23:13:54
04.08.2007
bond007
ešte nieake rady o tom ako efektivne vylepšiť motor4 vaše typy a skusenosti1
20:22:27
03.08.2007
bond007
-> Milan 136: v pohode 4 len nech sa to vyrieši. Nech nik nieje ukrivdeny!5
20:10:45
03.08.2007
Milan 136
-> Saky: No tak já chtěl zadní náboje na Rapida 5*100 a držáky na octávský třmeny. Bylo to asi púřed půl rokem. ty jsi mi napsal, že to máš skladem a po nějaké době jsi mi napsal, že k tomu musíš ještě nechat udělat nějaký kroužky... A mnohokrát jsi mi napsl, že to bude příští týden...Když už to konečně z tvé strany vypadalo, že je to připravené na poslání, tak jsem ti poslal mojí adresu abys to mohl poslat a ty že ano. A x dní se nic nedělo a když jsem to začal zjišťovat, tak jsi mi napsal že se Ti to vrátilo zpět??? Když ke mě to nikdo nepřivezl a ani mi nepřišlo nic z pošty že tam něco mám... Tak jsi mi napsal, že mi to pošleš znovu a vyžádal jsi si moji adresu. A dalších x dní se nic neděje...Takže to nemá se soustružníkem nic společného....
Divné že??
Mimochodem jak to vypadá se stabilizátory? Mám u Tebe objednanej širší kus. Takovej po tobě určitě nikdo jinej nechce neříkej že nevíš o koho jde...

Jinak předem děkuji za odpověd a za vysvětlení situace...

A ještě jednou se tímto omlouvám členovi bond007 za zasírání:-)
22:49:48
02.08.2007
Saky
zase ne vsichni nebot kdyz se podivam na stav pruzin-) tak uz vim ze zase nedaji a to sem jich mel navic asi osm paru-( nicmene uvidime..
22:26:19
02.08.2007
bond007
počuli ste sakyho tak hura do toho1
22:15:07
02.08.2007
Saky
jeste me tak napadlo co by se asi stalo kdyby me vsichni co jim neco dluzim a porad jeste neco chtej napsali mejla stylem " chci pruziny 250ky cerveny jsem na virtu Breta mam ICQ 156354612 tam sem Bohumil a mejl mam rosnicka@centrum.cz chtel jsem je postou na adresu Roman Mrkev, U pivovaru 135 Kadan a telefon mam 732 568 564" ja bych si aspon ty zdvojene/ztrojene osoby vyhodil a urcite bych o mnoha lidech ani nevedel.. tak s chuti do toho.. aspon si zase ozivim svoji databazi dluhu.. odpovim vsem a aspon budete vedet na cem jste..
22:04:27
02.08.2007
bond007
-> Saky: 9 si sa riadne vykecal1
21:49:28
02.08.2007
Saky
-> Milan 136: nabizim to co delam ja a kde mohu ovlivnit to kdy to bude.. veci ktery nedelam primo ja tam uz terminy nerikam nebot to je spatny.. proste pokud chci drzet ceny ktere sem kdysy nasadil tak musim cekat na soustruznikovo volno (a kdyz mu prijde zakazka ktera ho zivi tak jde melouch pro me stranou.. taky me to stve ale neudelam s tim nic.. resp udelat muzu, muzu to zadat nekde ofiko a zvednout cenu na dvojnasobek pak sem schopen garantovat termin dodani bez problemu.. jinak to co mam skladem neni duvod neprodat... a mam toho celkem dost.. tys chtel neco co mam skladem a nedal sem ti to? domlouvali jsme se nejak na predani volal si me? nebo sme to resili jen nejak mejlem ICQ nebo tady? Jedinej problem se mnou je v tom ze nejsem kram s pevnou otviraci dobou kam si clovek prijde s nakupnim kosikem a nabere veci jak rohliky.. ja chodim do prace a tohle delam ve svem volnem case tak jeden max dva dny v tydnu na ukor sve rodiny.. proste pokud nejsem aspon jeden den v tejdnu od oleje tak jsem nesvuj.. a do toho vseho resim ICQ rozhovory, mejly telefony a spousta lidi se pta porad dokola na to samy..(a myslim si ze je hodne malo lidi kterym bych neodepsal a aspon nejak neporadil) 50pct z nich nemaj ani na to aby vymenili svicky, tretina chce neco na splatky atd.... pak si kazdej neco objedna ja to udelam a pak to kolikrat ani nechce.. nikdy jsem od nikoho nechtel zadnou zalohu nic i kdyz slo o celkem velke penize.. a proste sem to pokazdy bral nechces ty vezme nekdo jinej a tak to funguje porad.. proste jeden den co delam je strasne malo na to abych uspokojil vsechny ale strasne hodne na to aby to clovek delal pro zabavu.. proste delat vic jak jeden den v tejdnu by me to nebavilo, a kdyz me neco nebavi tak to musi byt namotivovane nejak jinak a to vetsinou penezi.. a ty ja nepotrebuju takze o ty me skutecne nejde..pak by taky vetsina veci stala radove dvojnasobek a dostali by sme se na cenu beznych firem ktere se tim zivi a to ja nechci.. nebot vezmu li si auto za 5000 a dam do nej motor za 20 to uz me prijde magorina a dat do nej motor za 50 ten samej akorad s napisem delal Niky Lauda a spol..jeste vetsi, taze z toho vyplyva ze zbozi je vzdycky min nez je poptavka a pak uz jen otazka co komu dat driv.. vim ze to delam spatne nebot obcas nekoho uprednostnim a ma to v podstate hned nebot sahnu do zbozi pro nekoho jineho.. ale vzdycky jsou to lidi co zavolaj a domluvej se vedi co chtej atd.. a takovejch je malo... vetsina lidi napise mejl dostane odpoved pak se za mesic ozve znova jestli je to uz hotove a ja ani nevim ze si neco objednaval.. a pak sem za debila nebot on si to objednaval uplne pod jinym nickem treba na virtu nebo po ICQ, nekdy se to dohleda nekdy uz to slo nekomu jinemu, proste nekdo prisel videl chtel to mel penize vzal to.. jednoduche pravidlo..nicmene jak jsem psal vim ze to delam blbe.. ale proste nekdy nemam naladu tak si mejly jen prectu s tim ze odpovim pozdeji pak se neco zatoula a proste lidi odpoved nedostanou pokud neurgujou, a ty co urgujou nejvic ty to vetsinou maj nebot abych od nich mel klid tak jim to udelam-) a dalsi vec uprednostnuju toho kdo rekne, beru auto jedu pro to a je klid.. protoze posledni dobou s postou a hlavne s lidma sou jen problemy, posles balik on se vrati ze si ho nekdo nevyzvedl.. a lidi z tebe delaj vola ze jim nic nedoslo at to poslu znova (a pak se dozvis od nekoho jineho ze nemel prachy a tak sel balik zpatky) nerikam ze to jsou vsichni ale posledni dobou celkem dost.. obcas taky poslu nekam ja balik blbe -) vim je to spatne.. ale uz vymejslim nejakej jinej system jak to budu delat.. ale proste nevim jak.. ono kdyz pece pekar tisic stejnejch housek tak si je hodi do kose a rozdava.. jenze ja se kazdymu snazim vyjit vstric a treba ty nabojky jsou v podstate co kus to original a pak se proste musi cekat.. a zase nejsem takovej magor abych jich objednal nekde 20kusu na sklad dal do toho 50000 a cekal kdy se to proda, uz tak v tom mam penez co vetsina ldii tady nevidela nikdy pohromade-) no to asi tak k vysvetleni toho co a jak delam.. a rada na zaver volat a urgovat.. a nejlip rict nevadi ze nemas cas na postu sedam do auta a jedu k tobe.. to sem zase napsal kecu o nicem...
Extreme Tyres