ono to stačí jen propláCnout? 

budu dávat pozor
Ikdyž dneska jsem taky dával pozor a jsem opařenej ale hlavně nasranej,nejradši bych tu zátku expanzky narval Regnerovi naštorc doprdele
My řekni,proč všichni vyrábí takový šmejdy,nic nefunguje,za pár dní je to zkurvený..Teď jsem to pozoroval,a chybí tam dirka na podtlak v tom víčku.. 

Já koupím nový český 

Dneska brzo ráno jsem jel z Boleváku,na teploměru 80tka,a najednou rána jako svině,znělo to jako by střelilo z vejfuku,ale všechno vcelku v pohodě,až na to,že vylezla teplota..Tak jsem dojel domů,koukám na motor a víčko expanzky bylo vylítlý a je prasklý,včetně toho kovu s těsněním.. Tak jsem dneska zašel k Regnerovi pro nový,dal mi nějakej italskej bazmek,tak jsem ho tam prdnul,a problém je v tom,že z toho mám kropící vůz..Když jsem to víčko chtěl otevřít a dolít vodu,tak mě to kurvesky ohodilo,ikdyž jsem to otevřel nejdříve do první polohy a málem mi to ještě ustřelilo palici.. Otázka zní,co je v řiti? Víčko,může to být i těsnění pod hlavou nebo něco?? Má někdo zkušenosti s funkčností toho italskýho bazmeku? Jinak když jsem to zkoušel znovu ovzdušnovat bez víčka,tak ani kapka
Když jsem tam měl to italský víčko a vepředu jsem otevřel ventil,tak jsem z toho měl vodotrysk :(

ale je to možná moje chyba, že něco dělám blbě no.. když já to nemám jak srovnat, jak se to chová normálně
a navíc tam ty tlaky nemůžou bejt tkaový přece aby to hned foukalo z víčka

asi tam fakt není něco v pořádku..
ale asi mlel z vody, jak to tu čtu 

i když do tý doby se to naučím odvzdušňovat i bez vody asi 

sice tohle píšou v Cedrychovi,ale tímhle postupem s otevřeným víčkem od expanzky bych to ovzdušnoval hodně dlouho,protože jednou jsem tam zapoměl dát víčko (mám na víčka chronickou zapomětlivost) a i po 10 km jízdy jsem po otevření ventilu v kufru to jen trochu ukáplo a nic..po nasazení víčka už to bylo v pořádku,tlak byl dobrý

A bude to vyřešený

Chcije mi docela dost vodni pumpa