a snad az tim 4 se to povedlo
No proste zuzo. Trosku velka spotreba vrtaku 

a snad az tim 4 se to povedlo
No proste zuzo. Trosku velka spotreba vrtaku 

skoro to zacinalo pripominat vanocni stromecek.
To uz je OK ne?

eště nikdy se mi nepovedlo ty šrouby urvat a to už sem se něco motorů narozebíral ono taky poklepat před povolováním nebo ťukat si na ráčnu nikomu moc neřiká a pak to de na trhačku 

Mam vechny klice jek stranovy tak s tim "ockem" (naky i 2x), sadu sroubovaku, novou a uplne suprovou golu a k tomu jeste jednu starsi golu => mam 3 racny na vsechny velikosti vorechu, taky vozim kladivo kterym te pretahnu prez hlavu jestli jeste jenou zpochybis moje vybaveni

Ty jeho historky 

k vánocům dostal novou gola sadu 

No cekat se to cekalo, ale doufalo se ze to neprijde
A vono prislo... Jinak uz to facha tka jak ma... Tyvoe a rok a ctvrt sem s tim jezdil a bylo to v pici 

hlavně vzpomeň na tu přední nápravu
to se na ekologii sralo ještě víc 

ještě dodam obrazovou dokumentaci 

Jinak dekuju moc moc moc Nwktmu a Pedrosovi, bez kterych bych jen tezko val to auto dohromady! Dekuju moc kluci
A nedal bych ho dohromady proto, ze tu vsichni rikaj ze je to pohoda sundas, vypustis nandas napustis... Tak sme to delali asi 4 hodiny protoze 2 ze 3 sroubu ktery sou v na tej krabicce ve kterej je termostat praskli, todiz Pedros musel abolovat cestu pro nahradni domek kterej po uprnem boji nastesti sehnal... Jinak bych byl v prdeli... A diky NWKTmu jsem zase prisel na to kde mi vrze ta naprava
Takze dneska v celku uspesnej den, ale takova prdel jak tu vsichni popisujou to fakt nebyla a stihli sme to tak tak akorad pred setmenim
Takze jeste jednou kuci - moc vam dekuju!!!!!!!!!!!!!!!