Kluci, kdy má to černý plastový táhýlko od membrány hejbat s tou sitičovou klapkou? pochopil jsem že to tu klapku jen lehce přiotevře. Mně to nejak nefunguje (taky by to mohlo bejt tim že když jsem nandaval pružinku na filtrbox tak jsem se o to opřel až v tom křuplo

,ale mám doma fungl novou tak jestli by to mohlo bejt tim....
Co udělám až k tomu dneska příjdu: sundam filtrbox to je jasný. Hnu s pákou na plný plyn abych spustil sitič. Podívám se jestli se zavřela nahoře klapka /a tady je otázka - má být seštelovaná že bude zavřená úplně na doraz nebo tam má být nějaká mezera? jestli jo tak jak velká/ seřídím natočením 6hranu nebo pootočením tělesa sitiče. Zašroubuju šroub směsi na doraz a povolím /o kolik?/ (měl jsem tam 4 otočky ,ale to jsem tady všude možně dočetl že to je hodně. Dopátral jsem že to je od 1/2otočky do 1 a1/2 otočky tak nevim). Nastartuju.
Jestli jsem to pochopil dobře tak by mi mělo to černý táhlo po pár sekundách tu klapku sitičovou přiotevřít aby to nebylo moc bohatý?
Po zahřátí motoru by se klapka sitiče měla vrátit do svislé polohy tak aby nebránila vzduchu (to je asi podle teploty ta schodová vačka za tělesem sitiče co se podle teploty nastavuje sama) a pak konečně doladím volnoběžným šroubem otáčky motoru.
Jestli nejsem úplně blbej tak se vlastně všechno odvíjí od dobře nastavenýho sitiče ..... a bohatosti....
Takže co bych potřeboval vědětod někoho kdo je s Lekrem heppy - kolik je ta směs otáček a kolik mám mít mezeru v klapce sitiče když mám auto v garáži (do 20C).
Fíha to bylo ale datlováního do klávesnice .....