-> U-Geen: A mám to teda přečíslovat nebo ta nová verze bude v dohlednu? Chtěl jsem dát novou fotku, takže bych to rovnou předělal. Mě teda těch 144 fotek nevadilo, bylo to přehlednější a málokdo věnuje čas tohle nějak utřídit.
-> deathcat: Však je tam smajlík, ale popravdě se mě stará verze líbila více. Navíc, takhle neuvidím, jestli nemá někdo nové foto a než proklikám všechny strany, tak strávím u netu mládí. Spousta lidí totiž vůbec nectí číslování a hodí novou fotku klidně jako 10 z 50 - už jsem to mnohokrát málem přehlídnul.
-> Tuner#2: Tomu bych neřekl problémy, to se časem podá, taky už jsem měl pocit že někteří smazali nějaké fotky a oni byli jen na druhé straně. Je to jen o tom zvyknou si na novou věc...
-> U-Geen: Já jen jestli to mám všechno přečíslovávat a nové fotky dávat dopředu? Na kdy to tak vidíš? Chtěl jsem něco přidat a takhle nevím kdo a jak to uvidí.
A teď jsem zkoušel přejít na jinou stránku a samo se mě to nenačte, musím dát F5 jinak bych čekal pořád. Je to u Tvé oblíbené IE
-> Tuner#2: rad bych udelal uzivatelsky slucovani fotek, ze by bylo mozno nadefinovat si vlastni skupiny. zatim alespon pribude volba kterou stranku u auta zobrazovat jako vychozi...
mam trosku problem .... neda sa mi zmenit/pridat udaje v ID karte ... pomoze volakto ?? ked kliknem na odešli , tak sa to všetko vrati do povodneho stavu :-(
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/skoda.stable.cz
/www/cz/inc.zpravy.php:8) in /home/www/skoda.stable.cz
/www/cz/unreaddel.php on line 28
-> gabo00000: no, tos mi pomoh :)ss operou to tiez blblo ...dal som si mozilu a uz kaslem na setko...mam dost...ked to uz zacne blnut tu tak to uz neznesiem
Blbnou vam tady taky nekomu ty osobni zpravy? Me to obcas uplne nesmyslne pocita necteny a obcas mi to novy zpravy vubec nenahlasi - jen se zobrazi cislo nahore, ale neupozorni me to... Nwktmu to prej nedela...