skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co je to za kola?
Chvilu jsem je mel a pokud se dobre pamatuju, tak na nich nebyl vyrobce napsany. Kazdopadne jsou to shodne kola s Fackem jen jina roztec.
-> havlik: jesi to sou ty co si myslim, tak je to jugoslavska vyroba FIP . . .
-> Luky.: to jsou snad CZ kola
-> Tomaso435 15.11.11 19:42:37: To je original to měli una 1.3 turbo měl by to být 5,5x13 disk zajímavé že

Tomaso435 15.11.11 19:49:01 napsal:
čuráček jako žigul
Jestli myslíš to co myslim,tak je to takovej středící trn...na fiatu to mám taky..
čuráček jako žigul
Jestli myslíš to co myslim,tak je to takovej středící trn...na fiatu to mám taky..
když sem se pak díval na přední kotouče a zadní bubny tak tam měl na pevno takovej čuráček jako žigul, jakoby na pátou díru v ráfku. nevim :-D kadopádně zajimavý :-D
-> Tomaso435: je to mozne ale origo to nebude
-> Tomaso435: Nejspis nejaka dodelavka.
-> Tomaso435 15.11.11 19:42:37:
to tam někdo nanejtoval podložku vyrobenou z kotouče?

sem se prohrabával ve fiatu, a v něm několik takových kol s nejtovanou podložkou,,, je to možné? :-O
Není to inzerce, nicméně kdyby někdo měl zájem, jedná se o nový kola na Brouka 6x15. Cenovka 12tkč.
-> Luky.: Měl jsem na tu slévárnu kontakt v 1. půli 90 let od nějakýho erkaře z Nepomuku.. A tehdy byla cenovka za sadu mám dojem nějakých 14 tisíc, což se údajně blížilo ceně materiálu.. Nešel jsem do nich.
-> Zazaa: ok, díky, namontuju plecháče...

naposled byla cena hrubeho odlitku cca 700,- za kilo + DPH
jedno kolo pocitej tak 8kg mozna vic hodne se toho odvrta a odtoci + obrobeni
jedno kolo pocitej tak 8kg mozna vic hodne se toho odvrta a odtoci + obrobeni
-> Zazaa: hmm, cenu alespoň rámcově nevíš? Levný asi nebudou, že... Já myslel že to byly nějaký zbytky, který dávali za cenu šrotu... 

-> Zazaa: To by mě taky zajímalo ....
-> Zazaa: v jaky slevarne? :)
-> Luky.: si tam zvolej jestli ti je odlejou ... je to tak 4-5let ve slevarne byla hromada nove nalitejch 14 loukoti, hromada myslim radove treba 50ks
-> jezkos: pravda, to už jsem taky viděl.
-> Zazaa: No tak já 13" doma mam. Ale ty 14", když jich byla hromada, ty bych taky asi snesl. 5ks bude stačit...
-> Zazaa: No tak já 13" doma mam. Ale ty 14", když jich byla hromada, ty bych taky asi snesl. 5ks bude stačit...

Jé to by bylo super nevíte tada někdo o nějakejch 14tkách??
jenze ve slevarne neni takze lejt se to neda ...
-> Zazaa: model na 13ky stále je a ví se o něm ;).
14ky loukote se davaly na nejake autokrosove auta ne ?
v HK jich tenkrat meli hromadu, bohuzel ale jen 14 ... model na 13ky byl uz davno v pr**li :(
v HK jich tenkrat meli hromadu, bohuzel ale jen 14 ... model na 13ky byl uz davno v pr**li :(
-> Luky.: 

-> Jozka: myslim že se nadechuje k další spršce krotících slovíček 

-> Luky.: Už se mi Indra vynořuje.. že jsem to poznal jen dle čísílek na pneu.. V tom odkazu pěkný fotky, koukal jsem, jak se táta zubí - nebo zatíná chrup?

Kluci jsou nějaké 14tky minimálně 5,5" co by se nechali převrtat?? Neviděli jste někdo někdy nějaké?? Docela by se hodily... Díky
-> Jozka: jj, 14". Má je ten litr v muzeu v Lánech
-> fido06: no to je vonó
-> fido06: no to je vonó

-> Luky. 31.10.11 15:41:52: Co měl (má?) Indra, to byly 14"? Tak to je ostuda, toho jsem si nikdy nevšiml.. nebo kdysi všiml a už zapomněl.. Fakt už by to chtělo stvořit reprezentativní "katalog"..
-> Pavel P..: tyhle jsem teď prodával viz ID mýho auta, jsou to jak říkáš podložkový

já vyfotil tyhle v Želivě... taky maj nějakej ouzkej límec, asi podložkový typ
-> m8rinek: no a pak vlastně taky Indrovo 14"
A jsou ty na fotce 31.10.11 15:29:52 teda užší nebo ne?

A jsou ty na fotce 31.10.11 15:29:52 teda užší nebo ne?
-> m8rinek: ty co měl Baghira byli na autokrosovej speciál...
-> Luky.: pak ještě baghyra měl se 14ckou plechovym límcem a údajně ex Šedivýho eR mělo zakázkový loukotě 7,5"
skoda110r.eu/110rr/1%20(9 ).jpg
skoda110r.eu/110rr/1%20(9 ).jpg
-> Matulo: tebe snad ani potkat nechci, jestli tohle jsou ,,obyčejný loukotě, tak i chlap pro Tebe bude asi ženská...
-> Jozka: no snad čtvrtý...
Bezpodložkové, podložkové a pak ty s úzkým límcem (byly užší?) a pak tyhle...
EDIT: teda vždycky jsem žil v tom, že tyhle: web.skodateam.cz/gfx_phot os/.../11018855.jpg
mají užší límec. Jak tak na ně ale koukám, tak si nejsem jistej...
Bezpodložkové, podložkové a pak ty s úzkým límcem (byly užší?) a pak tyhle...
EDIT: teda vždycky jsem žil v tom, že tyhle: web.skodateam.cz/gfx_phot os/.../11018855.jpg
mají užší límec. Jak tak na ně ale koukám, tak si nejsem jistej...
-> Luky.: Ha, třetí typ loukotí? To by byly mí vrstevníci, nějakých 47.. Je mi divný, že Kopelent nevěděl, ten taky ví všechno..
.

-> Luky.: Prepac, nemyslel som to tak, ale mal som stare kolesa aj ja a som moc rad ze sa mi podarilo zbavit sa ich... Takze ziadne stare 20 a viac rocne kurvy kolesa uz nechcem ani vidiet... A pritom tie moje boli moc pekne! 

-> Matulo: tohle byl ale hodně podstatný detail. Kola byly uplně jiný, z tý fotky to tak nevypadá. Jak jsem psal, přikláním se k tomu, že to byl nějaký prototyp. A protože jsem ho nikdy neviděl a ani z hloučku lidí, co se tam poflakovali, to nikdo neznal, rád bych zjistil něco víc. Nic o tom nevěděli zmiňovaní Kopelent, Křeček, byl u toho i pan Berger a spousta dalších "dobových" závodníků.
Nebo tebe to nezajímá a stačí ti nad tím mávnout rukou s tím, že jsou to "obyčejné loukotě"?
Nebo tebe to nezajímá a stačí ti nad tím mávnout rukou s tím, že jsou to "obyčejné loukotě"?
-> Luky.: Cital ale aj tak je to len detajl...
Mozno to boli nejake prve typy jak to bolo napr. u meteorov alebo jupiterov ze bolo viac modifikacii casom...

-> Matulo: ne. Četl jsi můj příspěvek?
-> Luky.: Obycajne LOUKOTĚ...