-> Milan 136 14.11.18 19:01:27: tim, ze jsem to odpojil?

nebo ze se mi to pripojuje?, na octavia 4x4 ctu, ze to dela hodne lidem casto, ale nikdo nevi co s tim :/
nekdo mi tvrdil, ze haldexspojku v zime citil, kdyz tomu daval v kopcich, ale to se mi jeste nestalo
Mam v zasobe jeste jednu napravu dyztak, ale ta ma asi neco s difem, jsou u ni vymenena obe loziska v kolech, ale asi hucel dif - kdyz s nim tocim, tak je citit takove zadrhavani, ale spojka by mela byt dobra a mohl bych si z ni zkusit dat jednotku haldexu, jak se to bude chovat.
Ty jsi se s tim nikdy nesetkal? Sixta mi rikal, at to dam do autorizaku, ze tam to museji vyresit a ze se ho na todle pta tydne nekolik lidi a ze jim neumi poradit.
Ted asi po 30tis.km vymenim olej v haldexu, jsem zvedav, jak bude vypadat... ale ty rany pri razeni to delalo asi mesic po koupi, pak prestalo a ted zas dela vic jak mesic a jediny co haprovalo bylo to ESP, tak logicky si to s tim spojuji... taky jsem jednou videl, jak mi z motoraku vybehla kuna, ale to uz par mesicu je
Asi bych se mel chovat jako vetsina - jezdi to, jezdi, tak nic neresit... :))) ale to ja tak nejak nedokazu. :)