No od července nová práce, tak už po těch Saabech koukám celkem intenzivně 

No od července nová práce, tak už po těch Saabech koukám celkem intenzivně 

Ale prostě většina zákazníků automobilek jde a např. se sveze v 1.4 klasický a pak v tý 1.2tsi a je rozhodnuto. A raději budu jezdit v oktávii 1.8T než v 2.0i protože to jede 100x líp a spotřeba je stejná a ještě ušetřím nějakou kačku na povinném ručení.

mne tak dosiel kamos s golfom ze mu kolise volnobeh, potom priznal vymenu rozvodov pred nejakou dobou a nakoniec ked som dvihol kapotu tak nebol dotlaceny konektor od vahy vzduchu (a mne uz v hlave behali vykresy na pripravky k aretacii rozvodov)

Prej byto melo bejt nekde dole za tou plastovou mrizkou, kde normalni auta maj mhovky a ja tam nemam nic. Je to tak? Odsroubovat ji a tam bude zavit? Predpokladam, ze na pravej strane.
A az budu u benzinky cekat 2 hodiny, nez motor vychladne a nastartuje... 

je za výměníkem voda-olej co je pod pod olejovým filtrem.

A to jeste strili od boku. To se mi vubec nelibi tedy. Navic kdyz se motor povede nastartovat, tak bezi normalne, tak si nejsem jistej, jestli to tim muze bejt vubec...

možná by se to mohlo zavzdušnovat

ale vzít za předek a vytáhnout nahoru, je to nacvaklý v takovejch gumách, a vytáhnout to přes měrku, no a vzadu to je jakoby nastrčený takže pak vytáhnout dopředu jde to intuitivně nic těžkýho.
Nevim, mozna sjedu do toho servisu, ale tovis jestli to vemou jako reklamaci to nevim... Stoprocentne to pred serviem nedelalo, takze bud to je neco co se posralo s odchodem turba a oni na to neprisli nebo to je neco co posrali oni v servisu a nebo to je hodne velka nahoda a odeslo neco dalsiho zrovna ve chvili, kdy se to auto vratilo ze serivsu.

To mi proste neleze do hlavy. Pokud by cerpadlo necerpalo, nebo blbe, tak by prece muselo auto vyrazne cukat, chcipat nebo tak neco, ne? Navic sakra, ze by to odeslo zrovna po servisu, kdy se hrabali v motoru? Nemuze bejt problem jeste treba nekde jinde - v necem na co museli manici hrabat, kdyz menili to turbo, intercooler, trubky, hadice atd?