-> Bukaj 13.01.19 22:06:38:
Typičo, tak jestli máš za vzor auta s pozitivním kukučem, jako to Twingo, tak to jsem rád, že jsem se radši klidil z cesty a začal (zase) jezdit vlakem. Twingo, červená krátká Fabie HTP, Thalia, Logan, Berlingo/Partner, Multipla, Duster, Suzuki Ignis, Opel Agila a cokoliv co má na zadku nálepku Amálka a Pepíček (do proměnných nasaďte si jména dle potřeby). Znám různý pyráti, i nebezpeční. Ano, jde u nich o život. Souhlasim. Ale s těma výše jmenovanýma se člověk setkává denně a mnohdy bývají prapůvodci toho, co se pak děje kolem nich. Dokážu uznat, když jede nějaký nemehlo, tak že jede pomalu nebo mu odpustim nějakou tu chybku. Stejně tak odpustim pyrátovi, kterej není uplnej magor, že mu z cesty uhnu, aby to proběhlo v cajku. Ale totálně mě dokážou nasrat trotli, který za volantem nic neuměj a ještě držkujou, jaktože ostatní nedodržujou předpisy. Moje postoje k předpisům znáte - rád bych se dostal na nějaký školení, proč se kde také a onaké dopravní značení dává. Jsem přesvědčen, že v mnohých případech nemá značení nic společného s jeho skutečnou potřebností. A přesvědčuji se o tom i ve svém profesním životě, v trochu jiném oboru.
Jestli jsem rebel, kterej má bejt na okraji společnosti proto, protože nerespektuje předpisy, pak je smutný, že vyhrávaj ti, kteří formální předpisy respektujou, ale naprosto neznají souvislosti.
Sorry, trochu jsem se rozohnil po přečtení diskuze pod článkem o novém bodovém systému. Lidi, který jsou schopný jezdit s gumou nafouklou na 0,5 baru budou poučovat, kdo má jak jezdit (na základě pokut, který za svoji řidičskou karieru dostali)