skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ktere Bmw se vam libi?
-> anubis: V serii se tam tenhle 12válec M70 nikdy nedával a i na zástavbu do E30 neni moc vhodný protože je to těžká litina, vhodnější je V8 M60.
-> Nwkt: teda je to čím dál divnější - pohled zepředu už je úplně nudnej ... jak napsala ryba bahnitá - za chvílu to bude vše stejné 

-> afro100: jeden vybrakovanej Tirák to jistil 

-> afro100: ten to ma misto narazniku
ale asi to musi poradne topit pod kotlem

-> Arnold 01.10.10 00:14:42: hm, to je kurva velky IC
Kaprof 01.10.10 00:18:32 napsal:
→ Nwkt: No nic moc…rok dva a nepůjde už u aut poznat
jestli je to Audi, vrtule nebo medvěd… kdyt je to jedno dneska se stejne dela vse na tajwanu
→ Nwkt: No nic moc…rok dva a nepůjde už u aut poznat
jestli je to Audi, vrtule nebo medvěd… kdyt je to jedno dneska se stejne dela vse na tajwanu

-> Nwkt: No nic moc...rok dva a nepůjde už u aut poznat jestli je to Audi, vrtule nebo medvěd...
auto.idnes.cz/bmw-veze-do
-parize-novou-sestku-zatim
-jen-jako-koncept-pph-/aut
omoto.asp?c=A100922_... ten zadek je libózní, ještě doladit předek a bude to pecka
sice to sem moc nepatří ale je mi blbý to cpát do inzerce i když je tu hodně majitelů BMW..
nechtěl by někdo nový laminátový mračítka na BMW E36? jsou ještě neolakovaný, jen v plniči.. fotky můžu poslat mailem.
snad to moderátory moc nepobouří
nechtěl by někdo nový laminátový mračítka na BMW E36? jsou ještě neolakovaný, jen v plniči.. fotky můžu poslat mailem.

snad to moderátory moc nepobouří

-> Mantrabeach: odesláno 

-> Danster: dekuji 

-> Danster: sím já chci taky
,děkuji.

-> Danster: Díky moc.
-> Arnold: -> Tuner#2: Máte to tam 

-> Danster: Tak tohle chci i já. Děkuju.
-> Danster: mohl bych tez te poprosit v plnem na mejlika diky moc 

-> kamikaze: -> kuko: Máte to na emailu 

-> Danster:
mohol by som poprosit na mail v plnom rozliseni? mail je v id karte, diki moc
mohol by som poprosit na mail v plnom rozliseni? mail je v id karte, diki moc
-> Danster: Nemáš to ve větším rozlišení? No já bych se spokojil i s jedním

-> Danster: úúúú

-> James1991:luxusní sestava

-> James1991: mě povídej

-> James1991: Krásný stádečko :)
Viděl jsem v inzerci BMW 523i (E60), kde prodávající labužník píše V6. 

-> Syny 12.09.10 22:25:47: Mrkni sem na poslední video: skoda-virt.cz/cz/.../1336
09-to-bedrich-a-ostatni-st
ejne-postizeni
-> Syny: To jo tohle je fakt parádní :-)doufam že nová Mjednička nebude, tahlecta je stejne nejlepší :-)
-> Bedřich 03.09.10 15:10:12: Mno to vypada zajimave :) Jakpa to asi jede 
-> Vojta91 12.09.10 21:48:25: Krasny :)

-> Vojta91 12.09.10 21:48:25: Krasny :)
-> Bedřich: pěkné pěkné :-) ale u mě vede tohlecto :-)
-> Crestik: Jednoznačně 6ka, to je překrásnej kousek
-> El_Burro: Hmmm, věděl bych o ještě lepší motorizaci: www.tipcar.cz/bmw-135i-co
upe-dobre-utajena-sila-334
0.html 

Crestik 23.08.10 21:05:14 napsal:
No a můj výběr z řad…omlouvám se všem, že jsou to jen seriovky
1
Tohle je snad jediné z nových BMW který se mi líbí a když je to 123d tak ten dvoulitr v naftě má 150 kW to je dost dobrý za pár let asi pořídím
No a můj výběr z řad…omlouvám se všem, že jsou to jen seriovky
1
Tohle je snad jediné z nových BMW který se mi líbí a když je to 123d tak ten dvoulitr v naftě má 150 kW to je dost dobrý za pár let asi pořídím

-> Jirik_Tuňák: To máš pravdu, ale u mě tim BMW rozhodně neboduje...
Já mám rád originál, když prostě můžu mít něco, co někdo jen tak nemá (proto mi třeba vyhobujou ty stříbrný lemy na červený). Mít baworáka, co vypadá xy let pořád stejně, neni nic pro mě
Já mám rád originál, když prostě můžu mít něco, co někdo jen tak nemá (proto mi třeba vyhobujou ty stříbrný lemy na červený). Mít baworáka, co vypadá xy let pořád stejně, neni nic pro mě
-> David29: A jak vidíš, tak si s tím vystačej.
Narozdíl od nich musí ostatní výrobci vymejšlet pičárny, kudrlinky, mačkátka a blikátka, aby to bylo jako zajímavější, akorát že neni a ještě to hovno vydrží. 

-> Syny: Mě prostě příde, že BMW dělá furt to samý, akorát trochu jiný zadní světla, trochu jiný tvary
-> David29: Tak to si zajdi k doktoru at te do ridicaku pripise hodne silny brejle...
-> Crestik: Nevim proč, vidim jedno a totéž auto, akorát v jiný barvě....
-> Crestik: 1 a 5 jsou fakt luxus