skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ktere Bmw se vam libi?
-> Luky: Zadní sedačky zatím neřeším, vozim rodinku v kufru 

-> Mr_Kubas: nemá tahle generace málo místa na zadních sedačkách? I když je to asi o rodině, která v tom bude jezdit 
EDIT: nějak jsem nepochopil US formát přední značky. Asi to takhle lépe zakrývá díru k chladiči...

EDIT: nějak jsem nepochopil US formát přední značky. Asi to takhle lépe zakrývá díru k chladiči...
-> Tuner#2: Ideální rodinnej povoz 

Tak jsem zas vyprázdnil mobil plný fotek. Už když jsem fotil tuhle pěknou trojku, tak jsem si říkal, že jí odněkud znám. Horní fotky jsou z léta z Přibrami a koukám, že mění na zimu nejen kola, ale i světla. 

-> Mantrabeach: no sak ano 528i ma 192k, kedze diky ekologii pridali na objeme ale vykon zostal na 141-2kW
-> charon: jj, to mě fascinuje. Kolega z práce legálně přestavěl 318i na 330d 

-> darklord: ale prosím tě,zase to tak nepřeháněj.myslím si že klasická dvapůle se 192k je bohatě dostačující pro normálního člověka.je potřeba si uvědomit že to je těžký auto.
A jinak ta 2.8 je taky nic moc,řídil sem e46 2.8 coupé a nic extra teda.čekal sem víc
A jinak ta 2.8 je taky nic moc,řídil sem e46 2.8 coupé a nic extra teda.čekal sem víc

-> maca: o tom ani neuvazuj, aj 523 je lenoch. 528i M52 by som bral ako taku spodnu hranicu...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ale jen ať je to hezky při zemi, jinak by to nebylo ono 

-> maca: Tak nahod odkaz na inzerat ... Jako jestli chces auto na pouzivani a ne na machrovani, vubec se nestarej o motorizaci. Vsecko pojede slusne. Stav je rozhodujici. Motor se da pripadne legalne bez problemu prehodit 

Koukal jsem právě na 520....
-> maca: Vzdy jde o konkretni kus, E39 obecne trpi trochu nadprumerne opotrebenim naprav (hlavne tds) a vsecky ty ramena nejsou zrovna za hubicku (jen material na obe napravy v druhovyrobe lehce pres 10 000 co jsem pocital). Jinak je to vzbornej povoz, pokud ho mas po rozumnym majiteli kterej se staral. Ja bych si nechal libit cokoliv od 523i v LPG. 520i je kapku slabsi, ale na normalni jezdeni to samozrejme staci naprosto bez problemu
-> maca: zajdi na bmwklub.cz a uvidis. Je to ako kazde stare auto. Ked kupis zachovay kus po niekom kto nebol idiot tak budes vysmiaty. Ked kupis nalestenu biedu po idiotovi tak mas oci pre plac. Taka vonava 540i, dal by som si povedat 

-> maca: zeptej se TUNERa.toho sem se na něj ptal taky,měli ho v rodině.říkal že dobrý vozítko.sám sem o něm uvažoval ale nejsou prachy prostě takže asi budu muset dát do pucu felinu a šoupat nohama

E 39 má ho někdo?jde mě o spolehlivost....
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : škoda tý prasklý palubovky 

-> afro100: Asi nic, mužeš to třeba šířit dál...
-> Majki88: a co ja s tym ?
-> Maťulo: clanok som este necital, mohlo by byt, neviem
-> Maťulo: clanok som este necital, mohlo by byt, neviem
-> afro100: zeby vzduchac???
-> afro100: Tak prostě ty spínače.... Ať jsou k čemu chcou vypadá dost blbě u takhle udělaného auta taková ojebavka.
-> Majki88 27.12.12 11:51:00: to neni na okna, na okna su spinace vedla riadiacej paky ;)
škodec 03.12.12 07:11:48 napsal:
→ Maťulo: hadam to je kamarat, lebo auta z Ilavy stoja
zato
nerozumiem...
→ Maťulo: hadam to je kamarat, lebo auta z Ilavy stoja
zato

nerozumiem...
-> Kocvin: len to ma volant naopak 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ty spínače stahování oken přichycene stahovací páskou...

Nemuselo by to tahat břicho po zemi, stačilo by aby bylo vidět alespoň trochu gumy mezi ráfkem a podběhem, jinak opravdu peckovní! www.stanceworks.com/2012/
.../level-thinking-rion-mo
rses-bagged-e30
-> Hurdis: :D
-> Mantrabeach: Právě že mě to jede, tak bych to b-werke nemusel. :-))
-> Hurdis: copak?nejede to co?a co že ty a bmw?
Po dnešku žádné 325 a slabší.
-> Maťulo: hadam to je kamarat, lebo auta z Ilavy stoja zato

-> charon: ja mam 05/96 a zhnile neni nic az na vyfuk

-> darklord: Proc ne? Ted jezdim 325i a vyhovuje mi to. Mam to na prdy, zere to mene jak favo na benal a svezeni je s tim lepsi. Jinak ze E34 hlavne z poslednich let hnijou jak brambory vim, ze osmihrnky v touru moc nejsou vim tez a to bych jeste vyrazne preferoval manual, takze vyber bude opravdu na hodne dlouho. No nevadi, cas mam ...
-> charon: E34 s V8 v kombiku, prajem uspesny lov. Ja som jednu z Brna bohuzial presral a pokial chces aby to malo OK kastlu tak budes hladat asi dlho... Aj ked, u E36 to zase bude vsetko ztuzene... Ale teda myslim si ze V8 aj ked s LPG nieje moc na cukanie do prace
Jo bavoraky ... Ja ted rozmejslim ze si na jezdeni do prace koupim E36 328i Toura a nebo E34 v touru s osmiválcem a dám do toho prdíky ...
-> afro100: preco nie? nic zvlastne na tom nevidim. Pokial nechrcia a niesu vytahane ako storocne cecky tak nevidim problem
-> Maťulo: noo nwm, ja tomu nerozumim moc, ale povodne rozvody s 300 tkm .. no co ja viem, sa mi volako nezda
-> darklord: takze si s nim pisem akurat... rozvody to ma este povodne! to auto ma 300tis km a kupil ho od niekoho z rodiny... vraj na volnobeh nic neni pocut, ziadny hrkot retaze... a zevraj keby bolo nieco s rozvodom tak by mal problem aj so startom a startuje mu to na brnk ci je teplo alebo mrzne... ja by som to tiez videl na ten podtlak na turbe...
-> Maťulo: ja mam tiez jak nove, zimu nepoznalo a na dvoch valcoch nema tlaky :) ale kasna, interier, vsetko okolo super. Motor mrtvy.
A u tej 36ky by so msiel po regulacii na turbe, skontrolovat vsetky podtlaky a pripadne rozvody ci nehrcia ako na zigulaku.
A u tej 36ky by so msiel po regulacii na turbe, skontrolovat vsetky podtlaky a pripadne rozvody ci nehrcia ako na zigulaku.
-> Maťulo: Regulaciu turba musí pozreť či mu proste chodí tiahlo... Tam to v inom v podstate nebude, ako zatuhnutá regulácia, to je na nafťákoch častý jav...
-> darklord: cau, rozvody neviem a na regulaciu som sa ho pytal tiez... ale on sam nevie... ako sa to da zistit, vyskusat??? a v popise som sa pomylil! nie je to 525tds ale 325 tds rv 96... inac na FB ma fotky a to auto je jak nove! kupil to od volkeho znameho a je fakt udrzovane! zimu to nepoznalo!
-> Maťulo: rozvody ma na tom ako? regulacia na turbe funguje?
Chalani potrebujem radu pre kamarata... Ma staru E36ku 525tds a problem s turbom, ktory mi popisal takto...
Vychadzam z Trnavy, po Boleraz taha jak ujebane... Potom ma zbrzdi kamion alebo autobus a uz sa nechce zobrat. Dojdem do Binovec,uberem na 50tku... Stvrty rychlostny stupen pripadne treti.... Dam mu k podlahe a zase taha ako keby sa nic nestalo. Neni to pravidlom len to skratka niekedy robi a nechapem preco ked su mechanicke casti v poriadku...
Ja sa tomu tiez nerozumiem, tak prosim nejaku rozumnu radu... Diagnostika OK...
Vychadzam z Trnavy, po Boleraz taha jak ujebane... Potom ma zbrzdi kamion alebo autobus a uz sa nechce zobrat. Dojdem do Binovec,uberem na 50tku... Stvrty rychlostny stupen pripadne treti.... Dam mu k podlahe a zase taha ako keby sa nic nestalo. Neni to pravidlom len to skratka niekedy robi a nechapem preco ked su mechanicke casti v poriadku...
Ja sa tomu tiez nerozumiem, tak prosim nejaku rozumnu radu... Diagnostika OK...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ona tam má babičku a umí dobře německy tak by to stejně vyřizovala ona 

-> Maťulo: 9/2001 uz isiel 110kw
100kw nebrat