skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ochrana podlahy naterem
prohledat
19 příspěvků (zobrazeno 1 až 19) od 11.04.2006 do 28.12.2012, založil/a Power of Bass
-> Jarda/felda: pod tlumexem to bude hnit... neni lepsi alkyton?
-> James1991: já to ted bez milosti vytřel tlumexem 

-> James1991: a ked ti niekde praskne zatečie tam voda a bude to hnit pod nim ... v lete sa ti do neho prilepia koberce .... 

Pánové, napadla mě taky jedna věc na podlahu. Taky plánuji, teď se bude vařit podlaha a poté bych jí chtěl nějak ochránit, resp.co nejlépe. Co základ, na to nějaký syntetika na to všechno mě napadlo rozehřát vosk jako takový, vymazat s ním podlahu a nechat zaschnout?

njn a to mam pod koberez nalepeny nejaky igelit nebo co to je
,ale i tak lepsi to poradne zatrit a pak at je tam 10cm vody se tomu nic nestane

-> Power of Bass: koberec toho moc nenasaje, spíš ty tlumící filce pod kobercema , ty držej vodu.
to jste to nikdo nedelal?
ja neci aby to hnilo.. ono koberec je pekna vec ale nasava vodu a ta pak zpusobujue ve styku s plechovou podlahou onu nechvalne znamou svinskou korozi

co tak napatlat to tim lepivym sajrajtem na podvozek (at to nepraska) a na to ipu, at se neprilepi koberec (a zaroven to aji trochu odhlucni ) ne? co rikate 

No tak já jsem natřel celou podlahu u Favorita Rezistinem ML, jsou tam dva nátěry.
kdyz se to zbavi rzi a zalakuje nejakou to vrstvou zakladu tak to nemuze vyhnit kdyz se tam ipa dobre navaři.tak bych rekl ze nema podlaha proc hnit kdyz se tam voda nedostane

Někde, jsem četl, že když tam dáš ipu, tak pak jí vyndáš i s podlahou, prostě ipa se tváří jak nová, ale podlaha tam prostě pod ní vyhnije
-> Power of Bass: ja viem co myslis ty,ja myslim nieco ine, ako ma Juris,z vnutra na podlahu
ak chces mrkni si to

asfaltove platy? ja mam na mysli stavařskou ipu na beton nevim co myslis ty
jinac myslim do interieru samozrejme!
na podlahu,ne podvozek

a aky je nazor a skusenosti na asfaltove platy z vnutra na podlahe ??

samozrejme planuji po sundani koberce a vyhazeni sedacek vybrousit rez a natrit zakladem ( barvou ja nesetrim..) jen co nato. ta ipa mi prijde jako vodeodolna dost 

Ja mam na podlahe niekolko hrubych vrstiev zakladovky (komplet po celej podlahe a na stlpikoch a podbehoch do vysky asi 20cm) a na tom zopar dalsich vrstiev body 950. Nehnije to aj ked sa mi pod mirelonom drzi skondenzovana a mozno aj natecena voda. Je to tak uz dva roky (hmm alebo tri?). Mozno by bolo dobre to zavriet este nejakym nitrolakom aby to body a zaklad uplne nevyschli a ostali stale makke a tym padom nepopraskali lebo podlaha je velmi poddajna. Spary som este na zakladovke zalepil body 999 a zatrel znovu zakladom.
podstatný je,aby to tam neteklo....protože když se ti tam drží voda,tak to shnije vždycky...
-> Power of Bass: najskôr to vyvar a potom natieraj alebo striekaj niečo , inak základ a nato Body 950
lidicky mam takovou otazecku
co byste doporucili dat na podlahu v aute aby nehnila? nekde sem to videl vytirat nejakym cernym sjarajtem ,pak me napadlo vyvarit to ipou...neco pod koberec at to nehnije ale nesmrdi... urcite s tim uz mate nekdo nejakou zkusenost

co byste doporucili dat na podlahu v aute aby nehnila? nekde sem to videl vytirat nejakym cernym sjarajtem ,pak me napadlo vyvarit to ipou...neco pod koberec at to nehnije ale nesmrdi... urcite s tim uz mate nekdo nejakou zkusenost