skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sraz na MOTOKÁRY
prohledat
1490 příspěvků (zobrazeno 701 až 750) od 21.01.2011 do 19.04.2018, založil/a beastyLA - ten první
-> beastyLA - ten první: Pokud se ni nepo..., tak tam budu, možná přijde i brácha
-> WMA - navigátor :): mluvil jsem s Ondrou. bude tam volno. já tam budu na 18, Ondra taky. dáme jedno-dvě kola, případně pizzu a hop domů :) ještě by tam měl být ... nebzpomenu si na přezdívku. Takže minimálně 4 lidi. brácha se snad taky dostaví i se ségrou, takže snad 6 lidí. Pokud přijedeš s Míšou, tak nás bude 8, to už jde ;)
-> beastyLA - ten první: tak jsi to tam zamluvil?
Kdo vsechno tam bude? ja jestli si to mam planovat.
Kdo vsechno tam bude? ja jestli si to mam planovat.
-> WMA - navigátor :):
-> all´s když přijedete, budu rád (na pár lidí) se těším na vechny

-> all´s když přijedete, budu rád (na pár lidí) se těším na vechny

-> beastyLA - ten první: zitra budu mit as icestu do kuklen, tak bych ti zajel i pro ty rukavice jestli je teda chces.
-> WMA - navigátor :): však vím :) kdybych jezdil v hk, koupím jí :) - pokud bude, vezmu ji, pokud nebude, nic se neděje - budu jezdit i bez ní 

-> beastyLA - ten první: kukla je moc dobra vec, vsak jsme se o tom minule bavili
-> WMA - navigátor :): kdyby to byl jeden pár, tak je beru :) pak koupím něo na hlavu (masku) a mám základní základ. 200 mě už nesežerou

-> beastyLA - ten první: navic nemam, ale mohl bych ti je koupit pokud mi je zaplatis
-> beastyLA - ten první: ten límec taky není pro tebe
rukavice já mam tyhle: www.zbozi.cz/?typ=nabidk. .. a tyhle www.zbozi.cz/?q=omp+grid. ..
rukavice já mam tyhle: www.zbozi.cz/?typ=nabidk. .. a tyhle www.zbozi.cz/?q=omp+grid. ..
-> OndraKrupi: krční límec pro koho? já límec nepotřebuji
spíše savé ponožky

-> WMA - navigátor :) 15.10.12 21:17:30: masakr :) úzká a pěkná dráha
-> WMA - navigátor :): no jestli by jsi měl navíc, bral bych je :) přeci jenom podobné má i Ondra

-> WMA - navigátor :): no jestli by jsi měl navíc, bral bych je :) přeci jenom podobné má i Ondra

-> OndraKrupi: ee, zatim ne. ALe po nedeli uvazuji o ochrane zeber :) mam modrinu na obou stranach od sedacky :D
Ale to bych mel vymyslenou, ale nekdo by mi to musel ušít, a tak by se mi to vyplatilo spis koupit :)
Ale to bych mel vymyslenou, ale nekdo by mi to musel ušít, a tak by se mi to vyplatilo spis koupit :)
-> WMA - navigátor :): spíš jestli si nenašel krční límec
-> beastyLA - ten první: jeste jsem ti chtel napsat, ze jsem objevil celkem slusne rukavice za slusne penize. Nejsou to teda ucelove na zavodeni, ale jako pracovni rukavice, myslim 170-200kc. Jen ted nevim jestli jsem je koupil v Hornbachu nebo u Landsmanna.
Edit: tak jsem to pohledal a nasel je. Jsou uz koukam drazsi nez jsem je koupil ja:
landsmann.cz/corax-rukavi ce-kombinovane-vel-10-free -hand_d76446.html
Edit: tak jsem to pohledal a nasel je. Jsou uz koukam drazsi nez jsem je koupil ja:
landsmann.cz/corax-rukavi ce-kombinovane-vel-10-free -hand_d76446.html
-> WMA - navigátor :): dej video, ať vidíme jak ti to jde
-> beastyLA - ten první: tak snad dna pojede taky.
chcete to video z Olsan jak jsem byl?
chcete to video z Olsan jak jsem byl?
-> WMA - navigátor :): já tam budu na 100% - v 18 hodin. pokud tam bude ještě někdo, ... minimálně si dám jedno kolo a jednu pizzu :)
Tak jsem zvedavej jestli se tam nekdo sejde. Ja uz mel na patek neco domluvenyho, tak nevim jestli to mam menit, aby se pak nejake motokary konaly vubec.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ok. tak se tam stavím a domluvím rezervaci na 18-19 hodinu. ok?

18tá je super 

-> beastyLA - ten první: Žádnou uzavřenou akci na stránkách psanou na tenhle termín nemají.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : zítra jedu za Ondrou, mohu to tam domluvit na místě. jen bych chtěl vědět konkrétní čísla :) nebo zajistit čas
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nebo se domluvit na "blind" budeme 4-5, případně 7-9. pokud budou mít volno a nebo se hold zařádíme mezi jejich pauzama 

-> beastyLA - ten první: Můžem tam zavolat. Ale chce to nejdřív vědět, kolik nás zhruba bude (jestli se vůbec sejdem).
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jen, jestli bude čas... (aby tam nebyl nějaký firemní raut)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : já bych tam byl - nevím, jak vyjede brácha z Prahy, ale přijel by.. záleží na cestě..
-> beastyLA - ten první: Já bych to viděl tak na tu 18. hodinu, jestli může být?
-> čert: nikomu není vstup zakázán :)

pokud to bude navečer, tak bych se taky stavil. Pokud to nebude vadit 

-> OndraKrupi: to zvládneme ;) dohodneme se zítra :) ale buď tam :) bez tebe by to bylo bez šťávy ;)
-> beastyLA - ten první: mě to asi nevyjde. musim ještě jet večer po práci do třebíče. takže asi já ne, nebo na 1-2 rychlojízdy
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : já bych jel, Ondra by jel také, pokud by to bylo ve večerních hodinách, tak by přijel i brácha se ségrou... ;)
Má někdo chuť jít si zajezdit tento pátek do Litomyšle?
-> WMA - navigátor :): dnes jsem slyšel reklamu na rádiu na motokáry v trutnově - tunely, zatáčky jak z F1.... zajímavé, ne?

-> OndraKrupi 14.10.12 13:12:51: kartland uz nikdy!!!! 
mimochodem, dneska jsem si byl zajezdit v praze (kdyz se nikomu tady nechtelo) a potykal jsem si tam s jejich mechanikem, a rikal jsem mu o tom kartlandu a prej ze bydli kousek od toho a ze to vi ze to tam je hrozny a ze tam nikdo nejezdi.
Jinak motokary Olšany mohu jen a jen doporučit!!!
motokary.kartareal.cz/
Dobre jsem si zajezdil a musim rict ze jsem tam bohuzel nemel zadneho soupere
myslim ze pokud neselhalo gopro budou i videa...

mimochodem, dneska jsem si byl zajezdit v praze (kdyz se nikomu tady nechtelo) a potykal jsem si tam s jejich mechanikem, a rikal jsem mu o tom kartlandu a prej ze bydli kousek od toho a ze to vi ze to tam je hrozny a ze tam nikdo nejezdi.
Jinak motokary Olšany mohu jen a jen doporučit!!!
motokary.kartareal.cz/
Dobre jsem si zajezdil a musim rict ze jsem tam bohuzel nemel zadneho soupere

myslim ze pokud neselhalo gopro budou i videa...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nevim, tohle jsem vytáhl z sd karty a o ničem jiném nevím, to musíš na beastyho
-> OndraKrupi: A co nějaké fotky od fotografů?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : bohužel co jsem měl tak jsem dal. jiné záznamy jsem tam nenašel.
Edit: kamerka si občas postavila hlavu, takže tam část záznamu není
Edit: kamerka si občas postavila hlavu, takže tam část záznamu není
-> OndraKrupi: A kde je to jak jsi mě naboural, když mi došel benzín? To jsi tam měl taky dát, aby bylo vidět, jak ti to "brzdilo". Ale jde vidět, jak se to na jedný trati šíleně třáslo a na druhý o hodně méně.
-> Nwkt 12.10.12 12:12:35: a já se na tebe tak těšil

Se mnou taky nepočítejte 

nejedu nemohu
tak asp napiste ze nikdo nejedete
Tak co teda? bude neco? potrebuju o vikendu stihnout hodne veci, tak si to musim nejak rozvrhnout.
No to teda nevim jak bych to měl stihnout, v sobotu jsem od rána zase v PCE.
-> palinator: Volby jsou to poslední, co by mě trápilo. Můžeš tam jít i v sobotu a nebo to stihneš do těch 22:00 co bývá otevřeno.
To uz to muzeme rovnou i odpiskat cele. No kdyby jste nekdo chtel jit nejak jezdit tak mi dejte vedet, vybrani jedinci na me maji tel cislo.